Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
ROK PÁTÝ 2007
Popis:
Pátý rok funkčního období prezidenta republiky Václava Klause - pátá kniha. Kniha shrnující uplynulý rok pro každého, kdo se spolu s autorem chce ohlédnout a třeba i zamyslet, co tento rok přinesl a zda je možné se jeho událostmi nechat poučit či inspirovat. Prezident republiky i pátý rok ve svém úřadu předkládá veřejnosti podrobný přehled své činnosti, protože veřejnost má právo vědět, co dělá hlava jejího státu. Na média v tomto smyslu vždy spolehnutí není -denní zpravodajství vlastně ani nemůže jít do takových podrobností. I tento pátý svazek je především dokumentem; je to kniha autentická, kniha bilanční, ale také svým způsobem reportáž o životě člověka ve vrcholné ústavní funkci. Rok 2007 přinesl především po dlouhém povolebním vyjednávání novou vládu koalice tří stran. Křehce ustavená vláda přečkala dvě hlasování o nedůvěře a má za sebou rok plnohodnotné práce, při které byla neustále terčem kritiky opozice. Prezident republiky i v tomto ohledu plnil své ústavní povinnosti, ale na rozdíl od předchozích složitých mnohaměsíčních povolebních vyjednávání již na něm neležela tíha role moderátora politické scény. Kniha zachycuje celou standardní agendu prezidenta republiky, ale také jeho další cesty po naší vlasti, setkávání s občany, konfrontaci s aktuálními problémy, kterými česká veřejnost žije. Václav Klaus udělil státní vyznamenání, jmenoval soudce, uděloval milosti. Vyslovoval se také k mnoha problémům, poskytoval rozhovory, vystupoval s přednáškami a projevy, napsal řadu novinových textů. Významné aktivity má prezident za sebou i v oblasti zahraniční politiky, absolvoval významná evropská i světová setkání, hovořil se státníky o globálních problémech i problémech evropské integrace. Hitem sezony byla určitě problematika sporných opatření majících čelit údajným nebezpečným klimatickým změnám. I nadále vedl pan prezident svůj aktivní život jako člen rodiny, jako sportovec či společensky významná osobnost. Kniha obsahuje bohatý faktografický materiál, mnoho fotografií i osobní prožitky. Je to kronika o nás všech, kteří žijeme v naší krásné republice.
Počet stran:
484
Nakladatelství:
Knižní klub
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 272,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."339,- Kč
Cena v e-shopu272,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

ROK PÁTÝ 2007

Podnázev: Projevy, články, eseje

Václav Klaus

EAN: 9788024220673

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."339,- Kč
Cena v e-shopu272,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Knižní klub

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 484

ISBN: 80-242-2067-9

Rozměry (mm): 220 × 160 × 40

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap