Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Rok podle Dary - Diář 2018
Popis:
To, že se právě teď vaše oči věnují mým písmenkům, znamená, že jste se rozhodli již podruhé prožít další ROK s mým diářem! Moje nefalšovaná radost se míchá s pocitem ještě většího závazku, abyste se se mnou ani tentokrát nenudili. :) Váš diář bude takový, na jaký jste zvyklí. Nic z něj neubude, naopak přibude pár skvělých vychytávek, které mně během života s ním přišlo důležité doplnit.

- 28 stran fotografií ze soukromí
- 25 stran textu - zamyšlení, rady, postřehy
- 11 oblíbených receptů
- Dařiny tipy na zdravý životní styl
- Dostatek místa na vlastní poznámky, recepty a nápady
- Horizontální týdenní kalendárium
- Papírová kapsa na vizitky
- Uzavírání na gumičku
- Bonus: nepostradatelné zrcátko a sada motivačních samolepek

Týdenní diář Rok podle Dary 2018 navazujena velký úspěch předchozího vydání. Známá zpěvačka Dara Rolins vytvořila pro své fanynky a fanoušky nového průvodce zdravým životním stylem, ve kterém najdou vyzkoušené návody, jak dosáhnout harmonie, rovnováhy a pocitu spokojenosti. V průběhu celého roku autorka v diáři představuje další rady, tipy a své postřehy. Texty jsou napsané s nadhledem, srozumitelnou formou a jsou doplněny o atraktivní fotografie. Těšit se můžete na nové "vychytávky", jako například nepostradatelné zrcátko a sadu motivačních samolepek. Nechte se každý den inspirovat Darou na cestě ke spokojenému životu, s tímto motivačním diářem se vám to podaří. Slovenská verze diáře ROK POD?A DARY, která je určená pro slovenský trh je dostupná v sítí knihkupectví Panta Rhei.
Obal:
image
Cena: 229,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > encyklopedie, kroniky, přehledy

Rok podle Dary - Diář 2018 -
Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Rok podle Dary - Diář 2018

EAN: 8595054256555

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap