Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
S Orlíkem Prahou - Staroměstské náměstí
Popis:

Průvodce Prahou pro děti od 6 do 100 let, tentokrát Staroměstské náměstí. Jedná se o knihu plnou příběhů ze staroměstské historie, další část kompletu je tzv. pátrací sešit s hrou a posledním dílkem kompletu je mapa.

Popis kompletu:

1. Kniha - průvodce o jednotlivých památkách Staroměstského náměstí.
2. Pátrací sešit, se kterým se děti s rodiči vydají přímo na místo činu, tedy na Staroměstské náměstí. Zde děti odhalí skutečného strážce náměstí.
3. Rozkládací mapa Staroměstského náměstí.

Děti se na vlastní oči seznámí nejen s jednotlivými památkami, uměleckými slohy, ale i významnými osobnostmi, které jsou s budovami Staroměstského náměstí spjaty. Orlík už po staletí žije na pražském orloji, zná všechna tajemství a zajímavosti Staroměstského náměstí a připravil pro ně bezvadné pátrání po pravém strážci "Staromáku".
Věková adresa Orlíka je vlastně neomezená - je pro děti, maminky, studenty, dědečky, pány i babičky, zkrátka pro každého, kdo možná ani nikdy nevěděl nebo zapomněl, že na každém domě se může skrývat maskaron, domovní znamení či jiná zajímavost. Každý dům má svou historii a nejen děti se budou divit, jaké významné osobnosti tam bydlely.

Obal:
image
Cena: 418,- Kč

Dětská naučná literatura > historie pro děti

Cena v e-shopu418,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

S Orlíkem Prahou - Staroměstské náměstí

Jana Bačová Kroftová,Vladimíra Lenertová

EAN: 9788026076421

Cena v e-shopu418,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap