Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Schritte international 4 Posterset
Popis:
Anotace: Šestidílná učebnice pro střední školy, má schvalovací doložku MŠMT. - Sada 7 plakátů k učebnici Schritte international 4 Popis:Posterset Lektion 8-14 7 Poster mit den Fotos der Foto-Hörgeschichte zu Band 4 zum vielseitigen Einsatz im UnterrichtUčebnice si získala velký ohlas zejména díky poslechovému fotoseriálu, který je průkopnickou novinkou k motivaci studentů. 6dílná učebnice vede na úroveň B1 (42 lekcí). Vložený CD-disk s poslechovými texty k pracovnímu sešitu a cvičeními na PC. Slovníček s překladem pracovních pokynů obsahuje navíc jednoduše vysvětlenou gramatiku, tipy na učení, profesně orientované projekty a konverzační podněty. "Zwischenspiel" - reálie zábavnou formou. Pracovní sešit obsahuje též fonetická cvičení, sebeevaluaci podle Evropského jazykového portfolia, podněty k autonomnímu učení, přípravné úkoly na zkoušky, modelové testy. Metodická příručka obsahuje vedle metodických pokynů také návrhy na diferenciaci úkolů ve skupině podle stupně obtížnosti, testy ke každé lekci a doplňková cvičení a hry. Online-podpora na www.hueber.de. Interaktivní metodická příručka umožňuje učiteli přípravu na počítači a dá se využít i pro práci s interaktivní tabulí (viz něm. katalog str. 26). Informace k CD-ROMu pro interaktivní tabuli viz str. 18 a něm. katalog str. 26. Intensivtrainer - cvičebnice s klíčem a testy pro samostatnou domácí přípravu ke všem dovednostem, gramatice a slovní zásobě. DVD k 1. a 2. dílu ISBN 301851-9 - pět zábavných příběhů pro začátečníky doplněné sekvencemi k reáliím a pracovními listy (viz něm. katalog str. 26). CD-ROM je doplňkový materiál pro samostudium. Novinka: Četba na úrovni A1 obsahuje další příběhy s protagonisty seriálu - 231851-1. Novinka: Schritte international im Berufmateriály pro profesní přípravu vhodné pro odborné školy i firemní kurzy (viz něm. katalog str. 31).
Obal:
image
Cena: 480,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu480,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Schritte international 4 Posterset

Rahmstorf Stefan

EAN: 9783192903441

Cena v e-shopu480,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap