Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Skills for First Certificate Use of English Teacher Book
Popis:
Skills for First Certificate je soubor 4 učebnic, z nichž každá připravuje na jednu část zkoušky FCE. Popis: Řada učebnic Skills for First Certificate poskytuje důkladné a komplexní procvičení jazykových dovedností potřebných pro složení zkoušky Cambridge First Certificate in English a maturitní zkoušky.Vlastnosti: 16 tématicky zaměřených lekcí (Films, Occupations, Education, Sport, People, Travel, Food and Drink, The Media, The Weather, The Environment, Technology, Health and Fitness, Transport, Fashion, Crime, Shopping), cvičení a úlohy rozvíjející nejdůležitější schopnosti, každá lekce je zaměřena na určitý gramatický jev, moderní a atraktivní plnobarevné zpracování, tipy, rady a know-how pro úspěšné složení zkoušky.Use of English obsahuje: systematický přístup k tvoření slov (předpony, přípony, nepravidelné tvary), zaměření na gramatiku potřebnou ke zkoušce FCE, seznam kolokací (častých spojení slov) na konci knihy, slovník frázových sloves s definicemi.
Obal:
image
Cena: 368,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Skills for First Certificate Use of English Teacher Book - Mann Malcolm
Cena v e-shopu368,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Skills for First Certificate Use of English Teacher Book

Mann Malcolm

EAN: 9781405017527

Cena v e-shopu368,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap