Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Slabikář pro 1. ročník ZŠ
Popis:
Představujeme vám oblíbený soubor učebnic a pracovních sešitů vytvořený v souladu s RVP ZV. Živou abecedu společně se Slabikářem jsme pro vás připravili také v interaktivní formě. K výuce čtení a psaní doporučujeme pomůcky: demonstrační kostky s písmenky a skládací abecedu.

Slabikář navazuje na práci s Živou abecedou. Různými úkoly je podporován rozvoj smyslů potřebných ke čtení a vlastní výuka čtení pokračuje osvojováním si dalších písmen a čtením slov různé obtížnosti sestavených do metodické řady. Slova jsou spojována do vět, věty do přiměřeně dlouhých textů. Slabikář obsahuje základní učivo a prvky rozšiřujícího učiva (cvičení označená hvězdičkou, předčítání říkanek, vyhledávání dalších informací k textu). Texty a jednotlivá cvičení pomáhají rozvíjet slovní zásobu, řeč a výslovnost, komunikaci, napomáhají rozvoji čtení s porozuměním, fantazie, rozvoji mezilidských vztahů a vztahu k přírodě. Ve Slabikáři jsou uplatněny také prvky kritického myšlení (co o daném tématu už víme), globálního čtení (neznámé slovo je podpořeno obrázkem) či projektového vyučování (některé stránky jsou tematicky propojeny, podpořeny doplněním o mezipředmětové vztahy). Jednotlivé činnosti umožňují zapojení všech žáků do výuky. Slabikář je ukončen literární částí, kde děti mohou využít všeho, čemu se za celý školní rok naučily, je motivací k samostatnému čtení prvních knih.
Počet stran:
124
Nakladatelství:
Nakladatelství Nová škola Brno
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 134,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu134,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Slabikář pro 1. ročník ZŠ

EAN: 9788076001442

Cena v e-shopu134,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Nakladatelství Nová škola Brno

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 124

ISBN: 978-80-7600-144-2

Rozměry (mm): 308 × 218 × 20

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap