Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Slavné vily Královéhradeckého kraje
Popis:

Publikace o historii a současnosti architektury rodinného bydlení Královéhradeckého kraje v příbězích, fotografiích a obrazech. Hradec Králové, Jaroměř, Dvůr Králové nad Labem, Nové Město nad Metují, Jičín, Nová Paka, Hořice, Úpice, Náchod, Kostelec nad Orlicí, Dobruška, Hronov a další, to jsou města a místa, do kterých se vypravíme v publikaci Slavné vily Královéhradeckého kraje. Svá díla zde zanechali vynikající architekti zvučných jmen jako Josef Gočár, Dušan Jurkovič, Pavel Janák, Otakar Novotný, ale také mnozí další, jejichž jména většině z nás, k naší škodě, mnoho neřeknou. O Čerychově vile v České Skalici od Otakara Novotného nebo Bartoňově vile v Náchodě (Pavel Janák), vile továrníka Sochora ve Dvoře Králové (Josef Gočár), vlastním domě architekta Oldřicha Lisky v Hradci Králové vědí mnozí. Méně se již ví např. o pozoruhodných vilách Heinricha Fanty v Broumově a Úpici, Heinricha Kulky v Hronově. A ve výčtu dalších bychom mohli pokračovat… Příběhy vil Královéhradeckého kraje, to je galerie zajímavých příběhů, životů a dějů. Nejsou to jen osobnosti architektů - vedle zmíněných např. Kurt Spielmann, Emil Králíček a další. Jsou to také významné osobnosti stavebníků, za všechny jmenujme např. továrníka Bartoně z Náchoda, Oscara Nowotného z Broumova, MUDr. Tesaře z Hradce Králové.

Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > umění > architektura

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Slavné vily Královéhradeckého kraje

Adámková Blanka, Buroň Miloš, Falta Jan, Nyklová Lenka, Paterová Vladimíra, Podhrázský Miroslav, Potůček Jakub, Rais Radomír, Skalický st. Alexandr, Ulrich Petr

EAN: 9788087073070

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap