Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Smoothies na zahřátí
Popis:

Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám ráno dodají tolik potřebné vitaminy, minerály a vlákninu, abyste měli dostatek energie na další náročný den, a osladí vám i dlouhé chladné večery.Eliq Maranik je nejen známá švédská spisovatelka, fotografka a umělecká režisérka, ale také odbornice na smoothies. Při vymýšlení nových a nových receptů dává průchod své velké vášni a rozsáhlým znalostem ovoce, zeleniny, superpotravin a dalších hodnotných složek stravy, obsahujících látky nezbytné pro správnou výživu organismu. Její výtvarně krásné knihy, zaměřené na smoothies všech druhů, chutí a barev, byly přeloženy do dvanácti jazyků a jsou k dostání ve třiceti zemích světa. U nás zatím vyšly Vegan smoothies, Smoothie bowls a Detox smoothies a k vydání se připravují Probiotická smoothies.V této své nejnovější knize se s vámi autorka podělí - kromě výborných receptů - o užitečné tipy a nápady na udržení přirozeného a vyváženého jídelníčku. Dozvíte se i spoustu zajímavostí o zdravotní prospěšnosti různých druhů bylin, ovoce a zeleniny (a to jak těch běžných, na které přísahaly už naše babičky, tak těch mnohem exotičtějších, které teprve objevujeme). Tak už žádné vymlouvání! Ode dneška již není jediný důvod, proč byste všechny chladné dny nemohli strávit v plném zdraví a fit!

Počet stran:
144
Nakladatelství:
GRADA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > nápoje

Smoothies na zahřátí - Eliq Maranik
Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Smoothies na zahřátí

Podnázev: Pro každé roční období

Eliq Maranik

EAN: 9788027105526

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: GRADA

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 144

ISBN: 978-80-271-0552-6

Rozměry (mm): 245 × 172 × 10

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap