Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
SRDCEM V BOLÍVII - CON EL CORAZÓN EN BOLIVIA
Popis:
Anna Poledňáková vystudovala obory Mezinárodní obchod a Rozvojová studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. Část studií absolvovala v argentinském Buenos Aires a strávila půl roku v Bolívii, kde se kromě mikrofinancí věnovala také práci s dětmi z ulice v bolivijském La Paz. Nyní pracuje v zahraničním obchodě a věnuje se neziskovým aktivitám. Je členkou organizace United Vision, o. s., vysílající dobrovolníky učit angličtinu do venkovských oblastí s turistickým potenciálem, a členkou představenstva Microfinance, a. s. / myELEN.com.

Kniha je určena všem studentům španělštiny, kteří se kromě rozšíření jazykových znalostí zajímají o poznávání vzdálených koutů světa. Očima mladé Češky můžete nahlédnout do každodenního života v Bolívii a seznámit se s příběhy dětí z ulice, o které se autorka po nějaký čas starala. Kniha může být užitečnou pomůckou jak při samostudiu, tak v hodinách s lektorem pro zpestření výuky. V knize najdete: - příběh ve španělštině - zrcadlový český překlad - kontrolní otázky, kterými si ověříte porozumění španělskému textu - slovíčka a poznámky ke gramatice
Obal:
image
Cena: 169,- Kč

Učebnice > jazykové > španělština > dvojjazyčná četba

Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

SRDCEM V BOLÍVII - CON EL CORAZÓN EN BOLIVIA

Poledňáková Anna

EAN: 9788026604037

Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap