Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Survival English New Edition Class Audio CDs (2)
Popis:
Dvoudílná učebnice obchodní angličtiny je vhodná zejména pro firemní kurzy. Učebnice Survival English je založená na krátkých jednostránkových lekcích umožňující je používat systematicky nebo je výběrově zařazovat do výuky. - poslechové CD Popis: A Pre-Intermediate English course for professional adults who need English for work and travel. Each one-page lesson depicts an authentic situation that learners might encounter in real-life: introducing people at work, ordering a meal, checking into a hotel/airport etc. Key features: Unique signposting with topic icons provides teachers with a practical short-cut to communicative competence and enable them to design a syllabus that suits their student`s needs One-page-per-lesson format gives students a real sense of achievement Includes Audio CD in the Student`s Book with selected listening allows students to listen to recordings at home to prepare for or follow-up a lesson Bilingual Wordlists for selected languages on macmillanenglish.com/survival allow easy access to a ready-made customizable resource Communication activities provide realistic pair-work situations to practise in the safety of a classroom Cultural files add value to learning the language by expanding the topic with a cultural context. Student Book Covers seven key topic areas; Business, Socialising, Communications, Travel, Hotels, Money and Food and Drink Practice Book Updated material to match the Student Book with additional topic-based activities for early finishers. Teacher`s Guide New photocopiable mid-course and end-course tests with answer keys
Obal:
image
Cena: 885,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Survival English New Edition Class Audio CDs (2) - Viney Peter
Cena v e-shopu885,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Survival English New Edition Class Audio CDs (2)

Viney Peter

EAN: 9781405003889

Cena v e-shopu885,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap