Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tajemná historie 2
Popis:

Také ve druhém díle trilogie autor ukazuje, že mnohé události, a to i zcela nejnovějších dějin, se možná odehrály jinak, než jak nám je oficiálně předkládáno. Že jsme zkrátka veřejně obelháváni a úmyslně mateni. Jeden příklad takového děsivého spiknutí za všechny: Při pokusu zlikvidovat libyjského revolučního vůdce Muammara Kaddáfího bylo roku 1980 sestřeleno italské dopravní letadlo. Mnohé z 81 obětí by možná byly ještě naživu, kdyby představitelé NATO úmyslně nemátli zachránce. Italská justice zahájila vyšetřování pro velezradu, dva vojenští piloti projevili ochotu vypovídat. Ale jen několik dní předtím, než mohli být vyslechnuti, se jejich stroje srazily a oni spolu s mnoha dalšími zemřeli v ohnivém pekle v Ramsteinu. Autor řadí svá vyprávění opět chronologicky a sahají od starověku po nejnovější dobu. Nabízí tak čtenáři ojedinělou procházku světovými dějinami, kterou s ním bezpochyby rád projde.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > proroctví, záhady, nevysvětlitelné jevy

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tajemná historie 2

Hartwig Hausdorf

EAN: 9788024250595

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap