Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tajemství Velkého Vonta - CD
Popis:

Závěrečný díl velkolepé trilogie, odehrávající se ve zšeřelých uličkách, sklepeních a dvorech Stínadel. Tam všude číhá na statečné hochy z Rychlých šípů nebezpečí v podobě nástrah, úkladů a léček Vontů - Dabinelovců a Uctívačů ginga. Rychlé šípy jsou na stopě tajemství, které sužuje Velkého Vonta Vláďu Dratuše. Rádi by dopomohli k vítězství nad celou vontskou organizací Žlutému květu a Otakaru Losnovi, přispěli ke sjednocení Stínadel a vnesli klid do rozhádaného starého města. K tomu potřebují rozluštit několik záhad a získat zpět tajemný Tleskačův hlavolam. Završením vzrušujícího pátrání vrcholí tak jedno z nejúžasnějších dobrodružství české literatury pro děti, v němž, neseny na vlně fantazie, vítězí krásné ideály, jimiž jsou spravedlnost, čest a poctivost. Strašidelné děje ve zvukové verzi získávají napětí kombinací reálných zvuků (ozvěna, zvony), dramatického příběhu a hudby. Vše doprovází vzrušený hlas vypravěče Ladislava Mrkvičky a chlapecké hlasy, věrně interpretující magicky přitažlivé tajuplné události.

Nakladatelství:
Supraphon
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 265,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Dětské audioknihy, pohádky na CD

Cena v e-shopu265,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tajemství Velkého Vonta - CD

Jaroslav Foglar; Ladislav Mrkvička

EAN: 099925610227

1 hodnocení

Cena v e-shopu265,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Supraphon

Vazba: CD

Rozměry (mm): 125 × 145 × 6

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap