Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tajná moc čísel - Vaše datum narození není pouhá náhoda
Popis:

Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.

Mnohé pak překvapí zjištění, že čísla v sobě ukrývají klíč k tajemství o každém z nás. Odkryjeme-li jejich povrchní slupku, ukážou nám svůj skutečný význam – jedinečné informace, které o každém vyjeví pravdu. Prostřednictvím čísel lze nahlédnout i do těch nejzazších koutů osobnosti libovolného člověka. A můžeme ho díky nim také lépe pochopit a porozumět jeho potřebám.

Starobylá metoda interpretace osobnostní tabulky sestavené z data narození, se kterou vás tato kniha seznámí, je jedním z prapůvodních, nosných pilířů numerologie. S její pomocí budete během několika okamžiků schopni do detailu přesně určit charakter kohokoliv si budete přát. Ať už se jedná o vás samotné, vašeho potomka, životního partnera, rodinného příslušníka, společníka nebo zákazníka. Vaše vzájemné vztahy a interakce se radikálně, doslova přes noc, zlepší, protože budete dokonale znát všechny momentální i dlouhodobé potřeby lidských duší.

Potřebné postupy zde naleznete přehledně seřazeny do kapitol a vysvětleny tak jednoduše, že snadno zasvětí i laiky.

Tato kniha vám bude nejen rádcem a průvodcem, ale i spolehlivým kompasem na rozbouřených vodách mezilidských vztahů, neboť vám pomůže vždy nalézt bezpečný přístav lásky, porozumění a vzájemné úcty. Osvojíte si tajnou moc čísel.

Obal:
image
Cena: 197,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > numerologie

Cena v e-shopu197,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tajná moc čísel - Vaše datum narození není pouhá náhoda

Monika Ben Thabetová

EAN: 9788087409381

8 hodnocení

Cena v e-shopu197,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap