Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Teen ELI Readers: Follow Your Dreams + Downloadable Multimedia
Popis:
Série Tenn ELI Readers je rozdělena do 3 úrovní podle jazykové úrovně čtenářů. Je v souladu s údaji Společného evropského referenčního rámce pro jazyk a zahrnuje užitečné jazykové certifikační cvičení. To, že se studenti setkají s jazykem a strukturami, které již studovali, nebo které jsou úměrné jejich úrovni, takže čtení je dosažitelný, příjemný a podnětný zážitek.Fáze:- 1. stupeň Základní (600hesel ) A1 Movers - 2. stupeň Pre-Intermediate (800hesel ) A2 Flyers / KET - 3. stupeň Intermediate (1000 hesel) B1 PETAbout Follow your dreams + mp3 audio:Stage 2: A2Zápletka:Gavin, Max, Rose a Isabel jsou nadšení zahájením prvního ročníku na hudební, umělecké a taneční akademii v Londýně. Všichni jsou velmi odlišní, ale brzy se z nich stanou dobří přátelé. S lekcemi každý den to bude těžké. Budou mít také zkoušky a představení. Poté do jejich životů přijde zvláštní člověk. Jak jim může Ernest pomoci následovat jejich sny?Kniha obsahuje: -Sekce Než si přečtete aktivity obsahuje aktivity před čtením.-Text je rozdělen do kapitol a je vybaven slovníkem ve spodní části každé stránky.- Sekce Činnosti po přečtení na konci každé kapitoly usnadňuje zapamatování a porozumění a završuje jednu nebo více aktivit před čtením, aby se v následující kapitole naučila slovní zásoba a struktury.-Užitečné dokumentace zaměřené na kulturu a autora jsou dodávány v seriálu Classics.- Sekce Vyzkoušejte si nabízí aktivity, které zohledňují celý příběh.-Sylabus.Osnova: :slovesa přítomný čas prostý a přítomný čas průběhový (i pro referenční budoucí) - Past Simple a Past Continuous - Předpřítomný čas prostý - Future se chystá a bude - Can, by mohl mít, třeba by si přál, pokud by o radu - Chcete někdo něco udělat Pozitivní a negativní imperativní tvary - Běžná frázová slovesa - Pasivní tvary - Současnost a minulost Jednoducháadjektiva Srovnávací a superlativní tvary
Obal:
image
Cena: 168,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Teen ELI Readers: Follow Your Dreams + Downloadable Multimedia - Sardi Silvana
Cena v e-shopu168,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Teen ELI Readers: Follow Your Dreams + Downloadable Multimedia

Sardi Silvana

EAN: 9788853626431

Cena v e-shopu168,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap