Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Teen ELI Readers: Music In Florence! + Downloadable Multimedia
Popis:
Série Young ELI Readers je rozdělena do čtyř úrovní podle jazykové úrovně čtenářů. Je v souladu s údaji Společného evropského referenčního rámce pro jazyk a zahrnuje užitečné jazykové certifikační cvičení. To, že se studenti setkají s jazykem a strukturami, které již studovali, nebo které jsou přiměřené jejich úrovni, takže čtení je dosažitelný, příjemný a podnětný zážitekFáze:- 1. stupeň (100 hesel) pod A1- 2. stupeň (200 hesel) A1 startéry- 3. stupeň (300hesel ) A1.1 Movers - 4. stupeň (400 hesel) A2 FlyersO hudbě ve Florencii! + mp3 audio:Fáze 4: Letáky A2Obsah:Přidejte se k Irene a Camille v krásném italském městě Florencie. Je toho hodně k vidění! Přečtěte si také o tom, jak dívky tráví své dny a o jejich zvláštním koníčku ... hraní na klavír!Kniha na konci obsahuje pět stránek cvičení k revizi. Ilustrovaný slovník umístěný na vnitřní straně obálky udržuje slovní zásobu, kterou student potřebuje, po celou dobu na dohled. Zábavné vystřižené záložky přizpůsobí knihu. Čtení, mluvení, psaní a poslech jsou plně procvičovány a rozvíjeny prostřednictvím cvičení speciálně určených pro každou dovednost. Ilustrace byly provedeny nejzajímavějšími ilustrátory s přesvědčením, že vizuální "komentáře" v textu pomáhají porozumět cizojazyčnému textu. The Young ELI Čtenářipřinutit čtenáře, aby se zamiloval do příběhů i ilustrací. Je to elegantní kniha složená z jemných detailů, které čtenáře překvapí: od typu papíru až po zvolené písmo. Tento obzvláště jasný a podmanivý design byl vytvořen, aby pomohl čtenářům porozumět textu a vykonávat činnosti.Gramatika a osnova:Prezentovat jednoduché / kontinuální; Existuje / jsou; Minulá jednoduchá (pravidelná a nepravidelná slovesa); Minulý průběhový; Předpřítomný čas prostý; Budoucnost s vůlí a směřováním; Může, musí; Superlativ přídavných jmen; Forma slovesa; Pozitivní a negativní; imperativní formy; Bude za návrhy; Současnost a minulost jednoduchá; pasivní se společným; slovesa (volaná, narozená); Dvě větné věty s: a, ale, protože, takV této aplikaci Reader najdete:- Hry a jazykové aktivity- Zvukový záznam příběhu - Obrázkový slovník- Autentické fotografie
Obal:
image
Cena: 152,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu152,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Teen ELI Readers: Music In Florence! + Downloadable Multimedia

Catitti Claudia

EAN: 9788853626318

Cena v e-shopu152,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap