Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Testy 2017 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd
Popis:

Příručka reaguje na novelu školského zákona vyhlášenou dne  8. 6. 2016 ve Sbírce zákonů v částce 68 pod číslem 178/2016 Sb., která zavádí jednotné přijímací zkoušky, a zohledňuje podobu testů vytvořených Centrem pro zjišťování výsledků vzdělávání (dříve CERMAT) v rámci pilotního ověřování organizace přijímacího řízení v roce 2015 a pokusného ověřování organizace přijímacího řízení v roce 2016.


Publikace poskytuje základní informace, tipy a doporučení k jednotným přijímacím zkouškám na víceletá gymnázia. Titul je sestaven podle platných RVP pro základní školy a Standardů pro základní vzdělávání. Testy připravují žáky na formu i obsah didaktického testu z českého jazyka.


Obsah


I. Úvodní informace



  • informace k průběhu jednotné přijímací zkoušky, o podobě a hodnocení testů

  • typy testových úloh

  • tipy a doporučení pro přípravu i ostrou práci s testem

  • návod k vyplňování záznamového archu


II. Sbírka testových úloh k jednotlivým oblastem



  • testové úlohy pro opakování učiva a postupnou přípravu na samotné testy


Úlohy zahrnují několik okruhů v rámci vzdělávací oblasti Český jazyk a literatura (porozumění textu, textová návaznost, stylistika, pravopis, slovní zásoba a slovotvorba, tvarosloví, skladba, literární výchova) a odpovídají zadávaným typům úloh v testu. Dvě třetiny úloh jsou pro žáky 5. tříd a třetina pro žáky 7. tříd, pro které jsou úlohy barevně odlišeny.


Žákům 5. ročníků přitom doporučujeme projít i úlohy určené pro starší žáky, protože cílem přijímacího řízení je vybrat nejlepší žáky ročníku a o přijetí může rozhodovat schopnost zorientovat se i v náročnějších textech a zadáních. Žákům 7. tříd naopak doporučujeme přípravu zahájit úlohami určenými pro mladší žáky, aby byla jejich příprava systematická a neopomněli v ní jednodušší jazykové jevy, které se však při přijímacím řízení mohou v testu rovněž objevit.


III. Cvičné testy



  • deset didaktických testů ve třech úrovních obtížnosti (poslední úroveň je určena pro žáky 7. tříd; jedná se o tři testy)


Testy odpovídají počtem úloh, svou strukturou, rozvržením učiva dosud zadaným ostrým i ilustračním testům Cermatu. Úlohy určené pro uchazeče o studium na šestiletých gymnáziích jsou barevně odlišeny.


U každé testové úlohy je uveden počet bodů, jaký za ni lze získat.


IV. Klíč



  • řešení úloh ze sbírkové části

  • řešení cvičných testů



Publikace je určena:



  • pro žáky 5. ročníků k přípravě na jednotné přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia,

  • pro žáky 7. ročníků k přípravě na jednotné přijímací zkoušky na šestiletá gymnázia,

  • pro žáky a učitele základních škol pro průběžné ověřování znalostí a dovedností,

  • pro rodiče žáků 5. a 7. ročníků.

Počet stran:
140
Nakladatelství:
didaktis
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Učebnice > základní školy > procvičovací pracovní sešity

Testy 2017 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd - Didaktis
Cena v e-shopu199,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Testy 2017 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd

Didaktis

EAN: 9788073582630

Cena v e-shopu199,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: didaktis

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 140

ISBN: 978-80-7358-263-0

Rozměry (mm): 240 × 170 × 10

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap