Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
The Green Kitchen: Lahodná a zdravá vegetariánská jídla pro každý den
Popis:

Kniha The Green Kitchen je dílem Luise Vindahl a Davida Frenkiela - životních partnerů, rodičů tří malých dětí, kteří v ní představují více než stovku oblíbených receptů. Příznivci jejich blogu The Green Kitchen je tak najdou konečně i v češtině pěkně uspořádané a v knižní podobě. Luise a David ve svých receptech spojují běžné kuchyňské zásoby a čerstvou sezónní nabídku. Svými příběhy z kuchyně se snaží motivovat a přesvědčit, že každý den je možné uvařit zdravé, chutné a vyvážené jídlo. Zkuste si podle nich uvařit třeba bylinkovou frittatu s chřestem k snídani nebo zapečený falafel s divokou rýží a pistáciemi. Nebo třeba okouzlit přátele skvělou večeří v podobě sicilské cukety na parmazánu. Autoři ale rozhodně nezapomněli ani na dezerty - co třeba čokoládový koláč s řepou nebo lahodný mražený jahodový cheesecake na křupavém korpusu. Objevujte kuchařku plnou nádherných, barevných a velmi chutných receptů, které vás okouzlí i svojí lehkostí. Tato krásná kniha je navíc protkaná úžasnými fotkami, a velmi rychle se stane inspirací, jak se radovat z jídel, která jsou prospěšná pro tělo i duši.

Obal:
image
Cena: 499,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > makrobiotika, vegetariáni, bio...

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

The Green Kitchen: Lahodná a zdravá vegetariánská jídla pro každý den

Frenkiel David, Vindahl Luise

EAN: 9788090582811

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap