Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tma na úsvitu - Otřesné skutečné příběhy ruské perestrojky 90.let
Popis:

Dlouho očekávaná kniha zachycující otřesné skutečné příběhy postsovětského Ruska a nástup ruského zločinného státu, které popisuje dlouholetý moskevský korespondent Wall Street Journal a New York Times David Satter. Když Rusové po rozpadu Sovětského svazu předvídali nový úsvit svobody a demokracie, jen stěží si dokázali představit svou skutečnou budoucnost o deset let později: zemi utápějící se v bídě a ovládanou na všech úrovních společnosti organizovaným zločinem. Tato přesvědčivě napsaná kniha vypráví příběh ruských reforem pomocí opravdových zkušeností jednotlivých občanů. Podrobně se zabývá zrozením nové éry represí, analyzuje změny, které Rusko postihly, a jejich účinek na obvyklý ruský způsob myšlení. Na příbězích ze všech tříd ruské společnosti Satter ukazuje, jak v průběhu reformního procesu krystalizuje kontrast mezi zoufalstvím většiny a nenasytností menšiny. Vychází ze zkušeností získaných z více než dvaceti let psaní knih a reportáží o Rusku a uvažuje o tom, proč tady už při pohledu do historie znamená jedinec tak málo. A nabízí barvitou analýzu, jak byl osud post-sovětského Ruska rozhodnut tím, že po pádu komunismu a jeho staré ideologie zůstalo v zemi morální vakuum, které nezaplnila žádná nová morálka.

Počet stran:
394
Nakladatelství:
ideál
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 349,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > dějiny - moderní

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tma na úsvitu - Otřesné skutečné příběhy ruské perestrojky 90.let

Podnázev: Otřesné skutečné příběhy ruské perestrojky 90.let

David Satter

EAN: 9788086995069

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: Dějinné zvraty a souvislosti

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ideál

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Stran: 394

ISBN: 978-80-86995-06-9

Rozměry (mm): 210 × 155 × 28

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap