Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Toulky českou minulostí 1-50 - 2 CDmp3
Popis:


Toulky českou minulostí 1-50 ve formátu mp3 na 2 CD. obsahují:
CD1 :
O nejstarších obyvatelích českých zemí / člověk vzpřímený - Svět kamene / člověk neandrtálský - Člověk cromagnonský - Od lovců k nejstarším zemědělcům - Nejstarší zemědělci / první revoluce dějin - Člověk doby bronzové - Člověk doby železné - Keltové na jevišti dějin - Keltská města / o obyvatelích keltských oppid - Keltové mezi námi - Germáni na scéně dějin - "Naši" Germáni - Markomani a Kvádové - Stěhování národů - Stěhování národů a Slovanů s nimi - Lid praotce Čecha (nejstarší Slované) - Slované a Avaři - Říše kupce Sáma - Meteor na nebi Evropy? - Svědectví rozpadlých pevností - Čtyři velkomoravští panovníci - Konstantin (Cyril) a Metoděj - Staré pověsti moravské aneb Jak se hledá Metodějův hrob - Staré pověsti české aneb Causa praotce Čecha - SPČ aneb O Krokovi a jeho dcerách - SPČ aneb O sestrách Libušiných
CD2:
SPČ aneb Libuše a Přemysl - SPČ aneb Dívčí válka - SPČ aneb Horymír a Šemík - SPČ aneb Lucká válka - SPČ aneb Ještě o lucké válce a hlavně o Durynkovi - Mezi pověstmi a historií aneb Legendární knížata - Nejstarší přemyslovský kníže - Bořivoj - O kněžně Ludmile, jejích synech, snaše a vnucích - Vražda kněžny Ludmily - Kníže Václav - Život knížete Václava - Atentát na hlavu státu - Pondělí 28.září, časně ráno, Stará Boleslav - Knížecí vražda - Soukromá podobizna knížete českého sv. Václava a blah. Podivena - Boleslav I., řečený Ukrutný - Boleslav II., řečený Pobožný - Slavníkovci - Vyvraždění Slavníkovců; sv. Vojtěch - Osud svatého Vojtěcha Slavníkovce - Od Boleslava k Boleslavovi - Český stát v ohrožení - Boleslav III. Ryšavý, Jaromír, Oldřich - Vyvraždění Vršovců, Jaromír a Oldřich - Oldřich - Břetislav I.Na počátku byla kniha Petra Hory – Hořejše „Toulky českou minulostí“. Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin. Když přišel redaktor brněnského studia Českého rozhlasu Josef Veselý s nápadem vytvořit její rozhlasovou podobu, jistě netušil, že se seriál – dnes čítající více než 650 dílů – stane jedním z nejúspěšnějších rozhlasových pořadů. A protože mnozí z posluchačů se ke „svým“ příběhům rádi vracejí, vzniklo i toto CD.Autor: Josef VeselýRežie: Jaromír OstrýÚčinkují: Iva Valešová, Věra Zástěrová, František Derfler, Igor Bareš, Josef Veselý.


délka 12 hod. 8 min.




 


 

Nakladatelství:
RADIOSERVIS
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Mluvené slovo pro dospělé

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Toulky českou minulostí 1-50 - 2 CDmp3

Podnázev: CD mp3

Josef Veselý; František Derfler; Igor Bareš; Iva Valešová; Jaromír Ostrý

EAN: 8590236080225

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: RADIOSERVIS

Vazba: CD

ISBN: 859-0-360-8022-5

Rozměry (mm): 125 × 146 × 17

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap