Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tourism Essentials Practice Book with Audio CD
Popis:
TOURISM ESSENTIALS je anglický kurz určený všem těm, kteří potřebují komunikovat ve světě cestovního ruchu a pohostinství, nebo se chystají na dovolenou do zahraničí - učebnice s poslechovým CD obsahuje celkem 16 dvou až čtyřstránkových lekcí a pracovní listy k procvičování.Tourism Essentials je anglický kurz určený všem těm, kteří potřebují komunikovat ve světě cestovního ruchuširoká škála témat z oblastsi cestovního ruchu ( rezervace hotelu, doprava, rezervace letů, různé typy dovolené, itineráře, stravování v resaturacích, zaměstnání v oblasti turismu + jak napsat CV ...)důraz na komunikacimoderní autentické textyjasná prezentace slovní zásobypravidelné zařazování poslechuintegrovaný pracovní sešitposlechové Audio CD obsahuje nahrávky reálných životních situacíPlus online aktivity ke stažení na www.helblinglanguages.com/essentials
Obal:
image
Cena: 196,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu196,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tourism Essentials Practice Book with Audio CD

Becker Lucy

EAN: 9783852725703

Cena v e-shopu196,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap