Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Travel Stories (MacMillan Literature Collections)
Popis:
Macmillan Literature Collections jsou knihy v angličtině pro pokročilé studenty angličtiny. Jedná se o soubor povídek v původní neupravené podobě. Do výběru byli zařazeni autoři, kteří píší jazykem, jemuž může pokročilý student angličtny bez obtíží porozumět. Popis: Neupravená kniha v angličtině v originále. Macmillan Literature Collections jsou knihy v angličtině pro pokročilé studenty angličtiny. Jedná se o soubor povídek v původní neupravené podobě. Do výběru byli zařazeni autoři, kteří píší jazykem, jemuž může pokročilý student angličtny bez obtíží porozumět. Pro usnadnění práce s knihou byly navíc zařazeny tyto prvky: * glossary Obtížná slova, jejichž osvojení není pro studenta nezbytné, jsou označena číselným indexem a vysvětlena na stránce pod textem. * slovníček Slova, která student pravděpodobně nezná, avšak která je možná odhadnout z kontextu, jsou vytištěna tučně a jsou zařazena s vysvětlením na konci knihy. * shrnutí Před čtením povídky si můžete přečíst krátké shrnutí děje. Povídka se vám pak bude snadněji číst. Ale nebojte se, rozuzlení se předem nedozvíte! * cvičení Před povídkou jsou zařazena cvičení pro osvojení obtížnější slovní zásoby, kterou budete při čtení potřebovat. Po přečtení povídky si můžete vypracovat cvičení sloužící k osvojení užitečné slovní zásoby a gramatických jevů, které se v povídce objevily.From the Lawless Roadby Graham GreeneA journey acorss Mexico on a mule leads to exhaustionHimalayaby Michel PalinFollowing in the footsteps of the men who climbed Mount EverestThe Land of the Camelsby Eric NewbyTravelling by car through northern India to experience a religious festivalHammerfestby Bill BrysonTwo long weeks in Norway waiting for the Northern LightsThe Amateur Emigrantby Robert Louis StevensonTravelling economy class from Scotland to the USA by ship in 1879Long Way Roundby E. McGregor and C. BoormanRiding motorbikes to a life-changing encounter with Mongolian street childrenMacmillan Literature Collections Travel Stories Advanced LevelThis collection of six excerpts takes the reader through a variety of landscapes which are both challenging and exhilirating. From the desert conditions of Mexico to the frozen land of the Northern Lights, there is something here for everyone who loves to read about travel.
Obal:
image
Cena: 278,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu278,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Travel Stories (MacMillan Literature Collections)

kolektiv autorů

EAN: 9780230408524

Cena v e-shopu278,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap