Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
TRÉNING VÄZŇA
Popis:


"Ak to myslíte s tréningom naozaj vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete."



Vyhnite sa neúspechu - s pomocou Denníka prostného tréningu



Všetci sme už počuli túto vetu: "duch je ochotný, ale telo slabé". Nikde to neplatí viac ako pri honbe za silou!



V čom spočívajú dve zlaté pravidlá alebo tajomstvá, ako podriadiť telo túžbam du­cha? Prvým tajomstvom je systém - a tým systémom je oduševnený a organizo­vaný prístup. V drsnom svete sily to znamená, že budete sledovať plnenie svojich cieľov a merať svoj pokrok. Ak to myslíte s tréningom vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete. Hriechy ako lajdáctvo, nepravidelnosť, lenivosť a neorganizovanosť zmárnia všetky vaše sny o dosiahnutí fyzického úspechu - odsabotujú akúkoľvek snahu ukuť si z tela pravú oceľ. Vyžeňte zo svojho tela démona slabosti - tým, že sa dáte na zbožné vyznávanie sledovania a merania svojich pokrokov - štýlom Tréningu väzňa.



Druhým tajomstvom, ako uspieť pri budovaní väčšej sily, je inšpirácia. Paul Wade, autor bestselleru Tréning väzňa, majstrovského diela o posilňovaní s hmotnosťou vlastného tela, ide v tejto úžasnej príručke oveľa oveľa ďalej než tradičné denníky - ponúka celú studnicu inšpiratívnych príbehov a tréningových tipov. Sú hotovým pokladom, ktorý vás v rozvíjaní silových schopností radikálne posunie ďalej.



Táto kniha je vôbec prvým tréningovým denníkom, navrhnutým špeciálne pre športovcov využívajúcich hmotnosť vlastného tela. V iných denníkoch nájdete tabuľky na zapisovanie hmotnosti dvíhaných činiek, na typ použitého náradia alebo prístroja, dokonca aj na tep srdca a vitamíny užité v daný deň. V tomto denníku podob­né rozptyľujúce informácie nenájdete. Je to denník určený na čistý, nepoškvrnený, drsný tréning s hmotnosťou vlastného tela. My vám dávame inšpiráciu a formu. Na vás ostáva pot a nezvratné rozhodnutie vytýčiť si plán a uskutočniť ho.



Dvere príležitosti máte otvorené. Silu, ktorá vám doposiaľ unikala, máte konečne na dosah! Tie dvere sa nachádzajú na týchto stránkach a vo vašom srdci. Tak do nich vstúpte!

Počet stran:
280
Nakladatelství:
Zelený kocúr
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 512,- Kč

Cizojazyčná literatura > Slovenština

Cena v e-shopu512,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

TRÉNING VÄZŇA

Paul Wade

EAN: 9788097153472

Cena v e-shopu512,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: Zelený kocúr

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 280

ISBN: 978-80-971534-7-2

Rozměry (mm): 235 × 168 × 23

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap