Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tvoje přijímací zkoušky 2020 na střední školy a gymnázia: Matematika
Popis:

Příprava na přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia je základem úspěchu. Publikace představuje efektivní způsob přípravy na státní přijímací zkoušky z matematiky. Je cíleně určena k přípravě na přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia pro rok 2020 v souladu s aktuální koncepcí a požadavky na státní přijímací zkoušky 2020.Naleznete zde cvičné testy včetně podrobného rozboru správného postupu řešení s výkladem. Zároveň publikace obsahuje testové úlohy a příklady k procvičení a osvojení si postupů řešení daných typů úloh včetně srozumitelného výkladu k příslušné problematice a početním krokům. Znalosti tak vhodně procvičuje a zároveň nad rámec rozšiřuje. Díky tomu se můžete kvalitně a efektivně připravit na přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia pro rok 2020 z matematiky.Publikace je určena zejména pro uchazeče o studium na středních školách či gymnáziích, kteří se chtějí kvalitně a efektivně připravit na státní přijímací zkoušky 2020 z matematiky. Zároveň je určena pro všechny, kteří se v předstihu chtějí připravit na koncepci přijímacích zkoušek na střední školy a gymnázia.Unikátnost publikace spočívá zejména v podrobném vysvětlení postupů řešení s rozsáhlým a srozumitelným výkladem, čímž je dána možnost uvědomit si veškeré souvislosti a úvahy vedoucí ke správnému řešení a výpočtu. Osvojené úvahy a postupy řešení lze následně úspěšně uplatnit u ostrých přijímacích zkoušek na střední školy a gymnázia v roce 2020 z matematiky.Hlavním cílem publikace je osvojit si praktické a teoretické znalosti a dovednosti nezbytné ke zdárnému složení státních přijímacích zkoušek na střední školy a gymnázia v roce 2020 z matematiky.

Obal:
image
Cena: 259,- Kč

Učebnice > základní školy > procvičovací pracovní sešity

Cena v e-shopu259,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tvoje přijímací zkoušky 2020 na střední školy a gymnázia: Matematika

Gaudetop

EAN: 9788088202189

Cena v e-shopu259,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Čtenáři, kteří si zakoupili tuto knihu, si také objednali

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap