Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Učebnice SOLIDWORKS
Popis:

Naučte se používat jeden z nejvíce populárních strojírenských CAD softwarů na světě.


Konstruktér, který umí dobře ovládat CAD systém SolidWorks, má na dnešním strojírenském trhu jistotu, že najde zajímavou a dobře placenou práci. Učebnice SOLIDWORKS vás srozumitelnou a přehlednou formou provede používáním tohoto softwaru, od tvorby skic přes díly, sestavy a výkresy až po náročnější úlohy, jako je konstruování plechových dílů a svařenců nebo pevnostní výpočty.


Tato kniha byla zpracována tak, aby se vám s její pomocí dobře učilo, ať už jste student strojní průmyslovky, nebo profesionální konstruktér, jenž chce rozšířit své stávající dovednosti.


Používání funkcí a nástrojů CAD systému SolidWorks je prezentováno prostřednictvím více než stovky praktických příkladů na reálných dílech a sestavách, s nimiž se běžně setkáte v praxi.


S využitím mnohaletých zkušeností odborníků z technické podpory společnosti SolidVision, kteří na tvorbě učebnice úzce spolupracovali, vám autor knihy v patnácti kapitolách názorně předvede a vysvětlí vše podstatné, co je pro ovládnutí SolidWorksu potřeba. K rychlému pochopení popisovaných postupů pomáhají stovky barevných ilustrací s názornými vysvětlivkami, jež každý příklad a cvičení doprovázejí krok za krokem. Ke všem příkladům v této učebnici jsou pro čtenáře připraveny digitální podklady (soubory dílů, sestav a výkresů), které lze zdarma stáhnout z webu Mujsolidworks.cz.


Kapitoly knihy:
?Proč používat 3D CAD
?Úvod do SolidWorksu
?Základy skicování
?Základy modelování
?Referenční geometrie a křivky
?Pokročilé skicování
?Pokročilé metody modelování
?Základy tvorby sestav
?Pokročilá práce se sestavami
?Výkresová dokumentace
?Pokročilá práce s dokumenty
?Plechové díly
?Svařované konstrukce
?Práce s plochami
?Pevnostní výpočty a simulace


 

Obal:
image
Cena: 496,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > počítače a elektronika > software, programování, grafika, multimédia, internet

Učebnice SOLIDWORKS - Marek Pagáč
Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."590,- Kč
Cena v e-shopu496,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Učebnice SOLIDWORKS

Marek Pagáč

EAN: 9788027009183

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."590,- Kč
Cena v e-shopu496,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap