Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Učíme děti mluvit a vyprávět + CD MP3 - aneb Sedmero pohádek o sedmi kouzelnících
Popis:

Jak to udělat, aby děti měly zájem dobře mluvit? Žijí světem pohádek. Připravili jsme jich pro ně sedm. Každá z nich se věnuje jedné mluvní dovednosti a poskytuje hravé návody, jak zafixovat účinné návyky vedoucí ke správné výslovnosti a přirozeně znějící mluvě. Projdou si tak 1) Pohádku dýchací - O maxifuku čaroděje Větrníka aneb Když do trumpety pořádně nefoukneš, tak ti nezatroubí. 2) Pohádku volací 5- O dalekonosném hlasu Mááága dááálek dalekýýých aneb Když voláš do dálky, tak každé slovo hodně natahuj – pak se ti hlas rozezní jako zvon. 3) P ohádku vystřelovací - O pistolníkovi Prskavkovi Prdlivkovi a o výbuchu v jeho kouzelnických ústech aneb Vyslovuj pořádně nejen začátky slov, ale i jejich konce. Ty musí v ústech doslova vybuchovat. 4) Pohádku krkolomnou - O čaroději Pečlivkovi Přesňáčkovi aneb Vyslovuješ správně každé písmenko a dokážeš přeskakovat všechny překážky jazykolamů? 5) Pohádku ptačí neboli muzikantkou - O Čaroději se zlatem v hrdle aneb Máš hlas uspávácí nebo probouzecí? Nauč se od ptáčků mluvit a zpívat pro radost. 6) Pohádku divadelní - Kouzelník Principál je stvořitelem pohádkových postav i mluvících zvířat (On si je totiž vyřezává ze dřeva.) aneb Proměňuj hlas podle podoby a povahy loutky, kterou rukama právě oživuješ! 7) Pohádku korunovační - O kouzelníkovi Bijákovi, králi všech pohádkových králů aneb O novém kinematografu, ve kterém se pohádkový film díky čarodějnickým učňům Tomášovi a Bětce nikdy nepřetrhne. Pohádkové příběhy navíc rozvíjejí dětskou fantazii a schopnost popisovat slovy svoje představy. Kniha je určená nejen rodičům, ale i školkám a školám, na CD proto najdete metodické listy jak s učebnicí pracovat a vzorová videa cvičení.

Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika > logopedie, dyslexie, dysgrafie ....

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Učíme děti mluvit a vyprávět + CD MP3 - aneb Sedmero pohádek o sedmi kouzelnících

Václav Martinec

EAN: 9788026606215

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap