Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Ukradený smích
Popis:


Kniha zachycuje s humorem život v posledních třech dekádách socialismu v Československu. Je rozčleněna do tří částí - Americký brouk, Normálně nenormální a V socialistické péči.



V prvé popisující radosti dětství na přelomu 60. a 70. let se například dovíte, že není dobré pašovat psa ze Sibiře, skladovat protitankové miny ve sklepě činžáku, nosit slivovici do II.B, vypouštět rakety nad důchodce, opíjet slepice, jít s kapesním nožem na medvěda, chřastět židličkami nebo nepořizovat si ohříváčky na horší časy.



Ve druhé se seznámíte se starostmi dospívání pod dozorem StB a zjistíte, jakou korunovou cenu mají naše životy, jak se první mejdan může změnit v pochodové cvičení, jak dopadají uvědomělí pedofilové, jaký byl konec Ku-klux-klanu v Českém ráji, jak jsou chrudošiví borolové, proč raději nebýt pacientem hrdinného kontrarozvědčíka nebo nechodit pod okny kubánských soudruhů, jak se vypořádat se salmonelou na chmelu, jak zničit občanský průkaz či jak se dá využít dětská tiskárnička ke zvýšení nemocnosti.



Ve třetí části zabývající se slastmi dospělosti let osmdesátých dostanete návod na vytvoření fiktivního studenta, budete zaškoleni pro práci v prorážce, pohovoříte s Leninem, seznámíte se se Skutrem a socialistickou přestupkovou komisí, skočíte přes kůži, zažijete nejpopulárnější zakázané fotbalové utkání na světě, přivedete generála do hrobu, půjdete s krumpáčem na tank, potkáte nymfomanku, budete shánět toaletní papír a dámské vložky, zastrašíte NATO svou motostřeleckou připraveností, nevytvoříte Ostravskou socialistickou republiku, abyste se na závěr stali úhlavním nepřítelem estébáka i chartisty.

Počet stran:
296
Nakladatelství:
Klenov
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 200,- Kč

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."250,- Kč
Cena v e-shopu200,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Ukradený smích

Oldřich Šuleř

EAN: 9788090564947

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."250,- Kč
Cena v e-shopu200,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Klenov

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Stran: 296

ISBN: 978-80-905649-4-7

Rozměry (mm): 220 × 160 × 33

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap