Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
V nitru lukostřelce
Popis:

V rukou držíte české vydání knihy od trenéra několika olympijských vítězů s názvem Total Archery – Inside the Archer. Elitními střelci i trenéry po celém světě je tato kniha považována za současný vrchol, nejucelenější a nejdetailnější dílo v oblasti techniky střelby z reflexního luku. Způsob, jakým popisuje lukostřelbu, je úchvatný. O nejširších principech, fyzikálních zákonitostech i nejjemnějších podrobnostech každého pohybu tohoto náročného umění vypráví za pomoci vnitřních prožitků střelce. Trpělivě odpovídá na všechny otázky a postupně odkrývá obtížnou, přesto však správnou, cestu vedoucí k ambicióznímu cíli. Stát se olympijským vítězem.


Tato kniha je mapou pro ty, kteří se rozhodnou na tuto cestu vydat. Odhaluje všechny známé zkratky a tam, kde žádné nejsou, dodává odvahu a sílu. Chcete-li se stát mistrem olympijské lukostřelby, starodávného umění, dnes vrcholového sportu, na stránkách této knihy zjistíte jak.


 

Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > sport rekreačně i profesionálně > běhání, atletika, sportovní střelba

V nitru lukostřelce - Tyler Benner; Lee KiSik
Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

V nitru lukostřelce

Tyler Benner; Lee KiSik

EAN: 9788020442420

1 hodnocení

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap