Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Včera a dnes Jak se dříve bydlelo
Popis:

Napadlo vás někdy, jak se žilo v minulosti? Jak vypadal první telefon nebo předchůdce budíku, s čím si hrála babička, když byla malá, a jak bylo asi veselo na praprapradědečkových oslavách? Co si oblékali lidé před sto nebo dokonce mnoha tisíci lety? Stroj času sice ještě nikdo nevynalezl, ale přesto se s námi hravě dostanete do dávných dob. Máme pro vás totiž kouzelné kukátko. Stačí se podívat pod jedno z několika desítek okének uvnitř knihy, a hned zjistíte, co lidé kdysi běžně používali při práci na zahradě nebo v kuchyni, jak měli zařízený obývací nebo dětský pokoj, čím byly vybaveny koupelny, garáže a různé typy domů. Všechno s vámi bude bedlivě sledovat zvědavá mývalka Agnes. Najdete ji na každém obrázku?

Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Dětská naučná literatura > historie pro děti

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Včera a dnes Jak se dříve bydlelo

Eva Obůrková

EAN: 9788000038902

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap