Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Vitaminy a stopové prvky pro zdraví
Popis:

Nejen odborníci už vědí, že minimální doporučený přísun vitaminů je dnes pro většinu populace nedostatečný. Mladé ženy, ale také starší lidé, kuřáci, aktivní sportovci, osoby zatížené škodlivými látkami, diabetici a další skupiny lidí jich potřebují daleko více. Podobně je tomu i se stopovými prvky a dalšími výživnými látkami, které jsou základem veškerého života. Jejich nedostatek mohou doprovázet příznaky a problémy, jež jste s nimi až dosud nespojovali. Chorobné změny, zhoubné procesy a změny v genech je možné regulovat přirozenými procesy látkové výměny a výkonným imunitním systémem. Vyvinuly a zdokonalily se na bázi čtyřiceti sedmi životně důležitých a nenahraditelných látek, kterých se tělo nemůže vzdát. Nemůže se s nimi srovnávat žádný lék a žádný doplněk stravy — vyjma stravy samotné. Po miliony let se osvědčují jako nejlepší lék, protože lidské bytosti se v průběhu evoluce jednoduše nemohly spolehnout na medicínský systém a léky. Kniha, kterou napsal přední německý odborník na výživu Andreas Jopp, nabízí všechna fakta potřebná k tomu, abyste se naučili důležité prvky výživy správně přijímat. Díky nim umožníte každé buňce optimálně fungovat a budete dlouhodobě předcházet jinak nevyhnutelným onemocněním.

Počet stran:
224
Nakladatelství:
EMINENT
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 259,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > prevence a léčení nemocí

Cena v e-shopu259,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Vitaminy a stopové prvky pro zdraví

Andreas Jopp

EAN: 9788072814893

Cena v e-shopu259,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: EMINENT

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 224

ISBN: 978-80-7281-489-3

Rozměry (mm): 218 × 137 × 19

Recenze

17.6.2015 13:41Renata z čajovny u modré kočky

Nejsem si úplně jistá, kam touto knihou přední německý odborník na výživu Andreas Jopp, přesně mířil. Je bojovná, neústupná, naštvaná na dnešní svět. Svět, který nám bere nejen přirozené zdroje vitamínů a minerálů do takové míry, že tu ani přirozené zdroje těchto látek neuvádí… Svět, který ale i díky nesmyslné byrokracii uzurpuje lidem dostatečně kvalitní umělé zdroje těchto vitamínů?
Když jsem poněkud překonala zklamání z toho, že se tu nedozvím, kudy na vyvážený jídelníček, snažila jsem se zachovat od této knihy odstup. Celkový dojem mám ale smíšený. Ona je to strašně fajn kniha, chcete-li se dozvědět maximum o nemocích a zdravotních potížích způsobených nedostatkem některých vitamínů a minerálů v těle…

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap