Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Vyladění lidského biopole
Popis:

Záhy poté, co Eileen McKusick začala při svých masážích nabízet zvukovou terapii, přišla na to, že pomocí vidlicové ladičky nalezla poruchy v energetickém poli nebo biopolích, která obklopují každého jejího klienta.


Zvuková terapie - klíč k mnoha problémům
Eileen McKusick záhy díky své praxi zjistila, že energetické poruchy v lidském biopoli souvisejí s emocionálními a fyzickými traumaty, kterými její klienti prošli během svého života. Biopole působí jako záznam o bolesti, stresu a traumatu z minulého vývoje. Přejížděním vidlic přes tato místa v biopolích lze nejen opravit zkreslené vibrační zvuky, ale rovněž poskytnout dotyčnému stálou a někdy i okamžitou úlevu od bolesti, úzkosti, nespavosti, migrény, deprese, fibromyalgie, trávicích potíží a celé řady dalších problémů.


Zvukové vyrovnávání jako léčebná terapie
Dnes, téměř o 20 let později, praktikuje Eileen McKusick plně propracovanou zvukovou léčebnou metodu, kterou nazvala "zvukovým vyrovnáváním", a zpracovala podrobnou mapu biopolí obsahující přesná místa, kde jsou uloženy konkrétní emoce, vzpomínky, neduhy a traumata. V této knize nás autorka seznamuje s kompletním zvukovým vyrovnávacím cvičením, které ilustruje anatomickými mapami biopolí. Popisuje, jak můžete pomocí ladící vidlice najít a odstranit bolest i trauma uložené v biopoli. Odhaluje, jak se tradiční principy a umístění čaker přímo shodují s jejím objevem biopolí a jak zkušenost s traumatem vytváří v biopoli "patologické kmitání", což způsobuje rozpad řádu, stavby a funkce těla.


Konečně terapie, která pomáhá
Eileen McKusick nabízí v této knize revoluční pohled na mysl, energii, paměť a trauma. Její průvodce vyrovnáváním zvukem poskytuje nové metody léčení pro ty, jež pracují s energií, léčí zvukem, pro maséry i pro ty, kteří chtějí překonat chronická onemocnění a odblokovat traumata z minulosti.

Počet stran:
232
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 309,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > alternativní medicína

Cena v e-shopu309,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Vyladění lidského biopole

Podnázev: Léčba vibrační zvukovou terapií

Eileen Day McKusick

EAN: 9788075541567

2 hodnocení

Cena v e-shopu309,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 232

ISBN: 978-80-7554-156-7

Rozměry (mm): 233 × 152 × 16

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap