Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
XML V PŘÍKLADECH
Popis:
Léta čekal web na svůj kódovací jazyk. Teprve nyní se zdá, že se ho dočkal v podobě XML (eXtensible Markup Language, rozšiřitelný značkovací jazyk). HTML jím vpravdě nikdy pořádně nebyl za svou jednoduchost platil nemožností rozlišovat význam textových částí v dokumentech a z toho plynoucí komplikovaností dalšího zpracování obsažených dat. Jedním z okamžitých projevů přínosu stránek vytvořených v XML je například to, že vyhledávací stroje z nich mohou vracet větší počet smysluplných odkazů. Pro vysvětlení nastupujícího programovacího jazyka jsme pro vás vybrali k překladu knihu, která slibuje přinést webovým vývojářům to, co je jejich práci nejbližší: okamžité vyzkoušení nově naučeného na jasných příkladech. Kniha nerozebírá zbytečně teorie z pozadí XML a souvisejících technologií, ale jde přímo k věci a předvádí jazyk XML v praxi: je v ní maximum komentovaných ukázek kódu a vyobrazených výsledků v prohlížeči a k tomu i popis tvorby dvou kompletních aplikací: pro e-commerce a e-mail. Praktický přístup publikace už ve světě ocenila plejáda čtenářů: kniha se v originále držela po řadu týdnů na samém čele žebříčku nejprodávanějších počítačových publikací amerického internetového knihkupectví Amazon. Podívejme se do obsahu, co konkrétně přináší: XML se představuje vysvětlení pojmů a zkratek, struktura dokumentu, software pro XML (prohlížeče, editory, analyzátory, procesory) Syntaxe XML základy značkování, názvy, atributy, vnořování elementů, deklarace, komentáře, entity, Unicode, klasické chyby, typy aplikací Schémata XML proč je vůbec používat, syntaxe DTD, vztah mezi DTD a dokumentem, entity a notace, metody návrhu Jmenné prostory URI, rozsah platnosti, praktická aplikace Formátování objektů pomocí XSL a kaskádové styly vyjádření obsahu XML bez HTML, tekoucí objekty a boxy, vlastnosti textu a písma, barev a pozadí, pokročilé vlastnosti CSS Analyzátor a objektový model dokumentu analyzátor (parser) a aplikace, objektový model dokumentu (DOM), aktuální postavení v dokumentu, DOM a Java, DOM v aplikacích Alternativní API: SAX proč vůbec jiné API, jeho rozhraní a objekty, flexibilita Jak psát dokumenty XML metody DOM pro vytváření a změnu dokumentů, tvorba bez modelu DOM a z jiných typů datových struktur Vícevrstvá architektura a XML jak může XML pomoci při řešení úkolu, programovací jazyky pro serverové aplikace Spojujeme všechny části do jediného celku ukázka aplikace pro elektronický obchod Rychlokurz jazyka Java Kniha je ideálním studijním materiálem pro každého, kdo zná základy HTML, webu a něco málo ze skriptování a chce být naplno uveden do nového vzrušujícího světa XML.
Počet stran:
447
Nakladatelství:
COMPUTER PRESS
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 274,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > počítače a elektronika > software, programování, grafika, multimédia, internet

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."285,- Kč
Cena v e-shopu274,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

XML V PŘÍKLADECH

Benoit Marchal

EAN: 9788072263325

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."285,- Kč
Cena v e-shopu274,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: COMPUTER PRESS

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 447

ISBN: 80-7226-332-3

Rozměry (mm): 225 × 192 × 30

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap