Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Z rockového polosvět(l)a
Popis:
Zcela první tuzemská kniha věnovaná koncertním fotografiím.
Tuzemští rockoví fanoušci si možná pamatují Jirku Rogla jako bubeníka, textaře a autora původní tvorby řady našich rockových kapel. Avšak současní rockoví příznivci si ke jménu Jiří Rogl automaticky dosadí fotoaparát. Jiří je totiž jeden z našich nejlepších rockových fotografů.
Je to přesně deset let, konkrétně 11. září 2001, kdy Jirka nafotil první koncert. Od tohoto nechvalně proslulého dne jste jej mohli vidět na stovkách koncertů, festivalů a dalších nejen rockových akcí. S jeho fotografiemi se setkáte v různých magazínech zaměřených na hudbu, webových portálech a také na domovských stránkách mnoha světových skupin, které si jeho snímky daly nejen do svých fotoalb, ale některé rovnou na titulní strany. Jiří rovněž nafotil obaly a booklety desítkám skupin a za sebou má také několik úspěšných autorských výstav. Po mnoha letech se Jiří Rogl vrátil k hudbě a společně s novinářskými kolegy Tomášem S. Polívkou a Iljou Kučerou ml. příležitostně hraje v bluesrockovém triu The Critics. Je to tedy deset let, co Jirka poprvé profesionálně cvaknul spouští, a tak společně s vydavatelstvím Alfedus Music nachystal exkluzivní plnobarevnou dvousetstránkovou fotografickou publikaci s názvem Z rockového polosvět(l)a, která zachycuje nejen jeho nádherné snímky, ale nabízí prostřednictvím Jirkových poznámek vzpomínky na nezapomenutelné koncerty a muzikanty.
Obal:
image
Cena: 740,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > umění > hudba

Z rockového polosvět(l)a - Rogl Jiří
Cena v e-shopu740,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Z rockového polosvět(l)a

Rogl Jiří

EAN: 9788026002543

Cena v e-shopu740,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap