Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy
Popis:

Přestože v rámci předchozího volebního období nebylo v Poslanecké sněmovně Parlamentu dokončeno projednávání vládního návrhu zásadní (koncepční) novely zákoníku práce, jejíž marné očekávání způsobilo přerušení souvislé řady každoročních aktualizací této publikace, došlo v průběhu roku 2017 k řadě dílčích, nicméně významných novelizací pracovněprávního kodexu v souvislosti se změnami jiných právních předpisů.


Úplné znění pracovněprávních předpisů k 1. 1. 2018
Tato publikace svým formátem navazuje na předchozí a přináší čtenářům výklad veškerých změn zákoníku práce a úprav dalších souvisejících předpisů, k nimž došlo v uplynulém roce 2017, a to formou uceleného souboru téměř čtyř desítek aktualizovaných úplných znění právních předpisů opatřených komentáři vyjadřujícími právní názory a zkušenosti osvědčeného a částečně obměněného týmu autorů. Publikace mapuje právní stav k 1. 1. 2018; formou redakčních poznámek však pamatuje i na schválené změny, jejichž účinnost nastává později.


Podrobněji k některým změnám, k nimž došlo v roce 2017
Dnem 28. 2. 2017 nabyl účinnosti zákon č. 460/2016 Sb., který představuje první novelu občanského zákoníku, v níž se promítají i některé změny týkající se statusových otázek nezletilých účastníků pracovněprávních vztahů a zrušuje institut okamžitého zrušení pracovního poměru nebo některé z dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr zákonným zástupcem mladistvého zaměstnance mladší 16 let věku. Z dalších změn přímo promítnutých rovněž do zákoníku práce je možné uvést právní úpravu zaměstnanosti, především ve vztahu k vysílání zaměstnanců v rámci nadnárodního poskytování služeb a zpřísnění podmínek agenturního zaměstnávání, resp. výkonu práce v rámci dočasného přidělení zaměstnance agentury práce k uživateli. Pracovněprávních předpisů se významně dotýká zásadní novela zákona o specifických zdravotních službách, provedená zákonem č. 202/2017 Sb. s účinností od 1. 11. 2017, a to pokud jde o soulad a návaznost na zákoník práce v oblasti lékařských posudků a posudkových závěrů, obsahu pracovnělékařských služeb a vstupních lékařských prohlídek před vznikem pracovněprávních vztahů. Pracovněprávní úpravy se bezprostředně dotýkají i změny právních předpisů v oblasti nemocenského a důchodového pojištění, i když účinnost některých z nich nastává až po 1. lednu 2018.


Využití publikace
Publikace je určena především pro každodenní činnost zaměstnanců, zaměstnavatelů a personalistů ve firmách, může však sloužit i jako užitečná pomůcka pro odbornou i laickou veřejnost.


 

Obal:
image
Cena: 823,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > právo, zákony

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."979,- Kč
Cena v e-shopu823,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy

Pavla Hloušková; Eva Hofmannová; Petr Schweiner

EAN: 9788075541154

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."979,- Kč
Cena v e-shopu823,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap