Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zákoník práce 2022
Popis:

Publikace, která svým formátem již tradičně navazuje na předchozích 14 úspěšných vydání, obsahuje vedle platného znění zákoníku práce a celé řady dalších souvisejících zákonů i podzákonných právních předpisů též podrobné komentáře k jednotlivým konkrétním ustanovením zahrnující nejen všechny změny v zákoníku práce, zákoně o zaměstnanosti a zákoně o inspekci práce, ale i komentáře k některým dalším souvisejícím právním předpisům (např. v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, odměňování, cestovních náhrad).


Podle potřeby odkazují rovněž na aktuální soudní judikaturu. V těchto komentářích jsou vedle zdůraznění aktuálních změn právní úpravy podle potřeby prezentovány i první poznatky a zkušenosti z aplikace problematičtějších ustanovení poslední novely zákoníku práce (zákon č. 285/2020 Sb.), z nichž některé nabyly účinnosti až dnem 1. ledna 2021 (např. délka dovolené a její čerpání "v hodinách", uvolňování zaměstnanců na tábory dětí a mládeže a pro jiné obdobné činnosti v oblasti sportu, možnost zavedení sdílených pracovních míst, valorizace náhrad majetkové a nemajetkové újmy v důsledku pracovního úrazu nebo nemoci z povolání s následkem smrti).


Publikace je určena širokému okruhu uživatelů, neboť podrobný komentář je přizpůsoben nejen každodenní potřebě zaměstnavatelů, především jejich personalistů a mzdových účetních, ale také vedoucích zaměstnanců ve firmách, stejně jako zaměstnancům nebo jejich zástupcům (odborovým organizacím), dobře však poslouží i jako užitečná pomůcka pro nejširší odbornou i laickou veřejnost. Její ambicí není vědecké pojednání o příslušných právních předpisech, nýbrž je zaměřena spíše na praktické potřeby uživatelů, jimž je určena.

Počet stran:
1392
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 840,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > právo, zákony

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."999,- Kč
Cena v e-shopu840,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zákoník práce 2022

Podnázev: prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2022

Pavla Hloušková; Dana Roučková; Zdeněk Schmied

EAN: 9788075543509

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."999,- Kč
Cena v e-shopu840,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 1392

ISBN: 978-80-7554-350-9

Rozměry (mm): 213 × 162 × 75

Hmotnost (g): 100

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap