Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zikmund a Hanzelka - S Tatrou kolem světa
Popis:

Zikmund a Hanzelka – jména, jež se stala legendami. Nerozlučná dvojice, která projela téměř celý svět. Nechejte se vrátit v čase a ponořte se do stránek, které voní dálkami a cestovatelskými dobrodružstvími, jež prožívali na svých cestách v polovině 20. století. Vydejte se s nimi a jejich věrnou Tatrou napříč celou Afrikou. Projeďte s nimi jako první automobilem Núbijskou poušť, staňte se svědky zrodu sopky u jezera Kivu i výstupu na Kilimandžáro, kde jako první vynesli československou vlajku. Vypravte se společně s oběma cestovateli na cestu Latinskou Amerikou, během které zdolávali Kordillery na horských silnicích i v nadmořských výškách přes 4 800 m n. m., poznávali opuštěná města starých Inků i život současných indiánů. Anebo se vydejte přes celou Eurasii – poznat krásu Kašmíru, obyvatele Nepálu či ostrovy Indonésie a kouzlo dalekého Japonska. Projet napříč Sibiří i celým tehdejším Sovětským svazem. V knize, která vznikala za aktivní spolupráce Miroslava Zikmunda, naleznete přes 600 fotografií. Velká část těchto dokumentů a fotografií, především z osobního života obou cestovatelů, dosud nebyla publikována. Můžete tak poznat unikátním způsobem život a cesty nejslavnějších českých cestovatelů, kteří dokázali uskutečnit své chlapecké sny, překonat nesčetné překážky a svou odvahou, věrným přátelstvím a touhou poznat svět inspirovali i další generace.

Obal:
image
Cena: 690,- Kč

Beletrie pro dospělé > cestopisy, cestopisné knihy

Cena v e-shopu690,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zikmund a Hanzelka - S Tatrou kolem světa

František Emmert

EAN: 9788026412939

6 hodnocení

Cena v e-shopu690,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap