Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zlatá kniha komunikace
Popis:

Nelze nekomunikovat. Výměna informací s okolím, tj. komunikace, je přesně to, co odlišuje živé organizmy od neživých. U tvora homo sapiens je pak na nejsložitější úrovni.Mezi žádnými jinými tvory neplatí to, co platí u člověka. A sice: Rozdíl mezi dobře komunikujícím a špatně komunikujícím, rozdíl v životní úrovni, pohodě, míře rozvoje osobnosti, v celkové kvalitě života je obrovský. V žádném jiném oboru kromě oboru komunikace neplatí tak ostře toto pravidlo: Znalec oboru, profík, má velkou a univerzální výhodu před neznalcem, amatérem. Znalost komunikace posiluje, podtrhuje, znásobuje všechno ostatní, co znáte. Veškerou vaši odbornou kvalifikaci, vzdělání, lidské kvality. Neznalost komunikačních dovedností, amatérismus v komunikaci tohle všechno znehodnocuje; decimuje výsledek vašeho mnohaletého úsilí ve školách všech stupňů i v následných odborných kurzech. Kdybyste stáli v odborném knihkupectví před širokými a vysokými policemi s manažerskou literaturou, kdyby vám nějaký kouzelný dědeček dal deset let času, kdybyste si všechny ty knihy koupili a prostudovali, kdybyste pak to nastudované oprostili od balastu a setřídili - máte zhruba jádro Zlaté knihy komunikace.Aby však nedošlo k omylu: Zlatá kniha komunikace, i když stojí na ramenou mnoha předchůdců (které poctivě uvádí v seznamu literatury) , se rozhodně nedá nazvat kompilátem. Už její styl je netypicky jedinečný - strhující, čtivý, připomínající poutavou beletrii. Světovým unikátem pak je kapitola této knihy pojednávající o psychovzorcích (r). Psychovzorce (r) jsou jednou z mála oblastí aplikované vědy, kde jsme předběhli zbytek světa o celou generaci. Šesté vydání Zlaté knihy komunikace obsahuje pojednání o multimetodách a unimetodě, které systém psychovzorců zastřešují.

Počet stran:
280
Nakladatelství:
Gruber - TDP
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 509,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > komunikace

Zlatá kniha komunikace - David Gruber
Cena v e-shopu509,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zlatá kniha komunikace

David Gruber

EAN: 9788085624977

Cena v e-shopu509,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Gruber - TDP

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 280

ISBN: 978-80-85624-97-7

Rozměry (mm): 233 × 164 × 20

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap