Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zločin na Starém Městě pražském
Popis:

Dobrodružný detektivní román odehrávající se za života významného českého malíře Jakuba Schikanedera. K pátrání po původci smrti mladé dívky, která zemřela v důsledku pádu z pavlače, přispěje sám Jakub, jenž se stal v dětských letech svědkem této tragédie. Jakubovi se děsivá událost vryla hluboko do paměti, a když po mnoha letech potká osobu, která u ní také byla přítomna, vybaví se mu další vzpomínky. Co se vlastně tehdy stalo? Samotný děj příběhu nezachycuje jen složité pátrání, ale i život dodnes oblíbeného a uznávaného Jakuba Schikanedera (1855-1924), jehož známým obrazem je právě Vražda v domě. Neméně zajímavé jsou i reálie jeho doby – výzdoba Národního divadla, zakládání a existence vlasteneckých spolků a časopisů, vznik „národní“ literatury atd. Čtenář tak pozná hlavní představitele kultury jako lidi s chybami a nedostatky, ovšem i jako ty, kteří neobyčejnou vůlí, talentem a nadšením pracovat pro vlast překročili vlastní stín.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Dětská beletrie, literatura pro mládež > dobrodružné knihy pro děti > dětské detektivky

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zločin na Starém Městě pražském

Daniela Krolupperová

EAN: 9788000037929

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap