Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zóna úspěchu
Popis:

Tato knížka je první ze série knih, které mohou změnit váš život a posunout ho na novou úroveň. A možná ještě dál...Seznámíte se zde totiž s tzv. problémem horní meze. Jde o omezující systémy přesvědčení, které nám brání v rozletu, brání nám plně rozvinout všechny schopnosti. Problém horní meze má u každého svoji specifickou podobu, ale všichni máme společné to, že na něj opakovaně narážíme. Ve chvíli, kdy se naučíme ho rozpoznat a pracovat s ním, otevře se nám cesta k plnému využití našeho potenciálu. Otevřou se nám dveře do zóny úspěchu.


Problém horní meze představuje všelidský sklon k sabotování sebe sama v okamžiku, kdy překročíme umělou horní mez, kterou se sami limitujeme. Problém horní mezeje způsoben tím, že náš „termostat úspěchu“ je nastaven na příliš nízké hodnoty a nedovoluje nám užít si úspěchu maximálního, vrcholného. Dokud svůj problém horní meze nevyřešíme, vždycky najdeme způsob, jak sebe sama srazit dolů na úroveň starých nastavení. Porozuměním tomu, proč sebe sami omezujeme, uvolníme energii, která nás katapultuje do nových výšin hojnosti, lásky a kreativity. Pokaždé, když v sobě vytvoříme více prostoru pro přijímání lásky, hojnosti a úspěchu, překračujeme svou horní mez.


Autor kihy Gay Handricks se věnuje zkoumání zóny úspěchu již více než třicet let, z toho přes dvacet let jako univerzitní profesor na University of Colorado. Se svojí ženou Kathlyn založili Hendricks Institute, organizaci zaměřenou na vědomý život a vědomé partnerství.


 

Počet stran:
216
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Zóna úspěchu - Gay Hendricks; Zdeněk Chodora
Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zóna úspěchu

Gay Hendricks; Zdeněk Chodora

EAN: 9788073703332

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Brožovaná bez přebalu matná

Stran: 216

ISBN: 978-80-7370-333-2

Rozměry (mm): 206 × 138 × 16

Recenze

13.5.2015 12:39Kniha silně podnětná

 Je to jakoby se člověk ocitl na nějakém svižném semináři (někdy příjemně podáno, jindy poněkud hodně a nepříjemně pod kůži,...jako moc "americky") Autor výtečně umí psychologicky zpracovat své publikum. Jeho kniha je jako úderný seminář, ve kterém přesně ví, kdy uchvátit vaši pozornost něčím, co je strohým citátem a když k tomu nabalit příklad, který důvěrně znáte ze svého života. Hraje na pocity, hraje na to, že problém horní meze důvěrně znáte. Je to sázka na jistotu, protože jak sám v knize tvrdí, nezná nikoho, kdo by na tento problém nikdy nenarazil. Jenže si to patrně neuměl vysvětlit jako nějaký problém nesouvisející s jeho vlastní neschopností nebo špatností. Ba dokonce někdo umně obviňoval okolí, že ho ve chvíli, kdy by byl šťastný nebo úspěšný, hodilo do škarpy.Přesně takové situace vám vyvstávají ve vzpomínkách a v několika dalších kapitolách se člověk dozví, jak je zpracovat tak, aby mu nakonec byly ku prospěchu. Aby překročil svou horní mez.

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap