Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zvědavcům vstup zakázán! - Otázky - Nálezy - Fakta
Popis:

Už před mnoha lety představil Erich von Däniken svou tezi, že před dávnými časy přistáli na naší planetě mimozemští cestovatelé, kteří poskytli obyvatelům Země dosud neznámé informace, čímž urychlili jejich technický a vědecký rozvoj. V průběhu času se stává autorova teze stále aktuálnější a průkaznější. Poslední archeologické nálezy a nová fakta nastolily ještě provokativnější otázky a podnítily zájem mnoha současníků o podivuhodně rychlý pokrok lidského společenství, jenž byl před tisícovkami let kýmsi neznámým nastartován. A děje se tak navzdory tomu, že současná dogmatická věda, jež uvízla v omezujícím tunelu reality, se důsledně stará, aby rozliční zvědavci a zpochybňovatelé tradičního pojetí dějin neměli příležitost prezentovat svoje převratné objevy. V této knize představují výsledky vlastního bádání prof. Dr. Luis E. Navia, Peter Fiebag, Reinhard Habeck, G. L. F. Stanglmeier, Hartwig Hausdorf a mnozí další, kteří jsou českým čtenářům dobře známi z předchozích publikací. Ti všichni shodně tvrdí: „Rané dějiny lidstva v podobě, v jaké je představuje oficiální věda, jsou nepravdivé!“

Obal:
image
Cena: 319,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > proroctví, záhady, nevysvětlitelné jevy

Cena v e-shopu319,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zvědavcům vstup zakázán! - Otázky - Nálezy - Fakta

Erich von Däniken

EAN: 9788074240744

Cena v e-shopu319,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap