Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zvířata a detektivové
Popis:

Nejdřív se ztratil panu Luňákovi papoušek. Potom se ztratilo Dušovým prase. To se stalo v pondělí. A pak to šlo ráz na ráz. Markétě ulítly včely a Thuingovým zmizely rybičky z akvária. Když se pak ve středu ztratila černá kočka Saze, tak Lila řekla, že to takhle dál nejde, že se toho musíme ujmout. A hned vzala lepenku a na ni napsala: DETEKTIVNÍ KANCELÁŘ. A v ní pracujeme MY. Totiž LILA, JÁ, BERTA a BOUCH. Při pátrání po Vořechovi (to je můj pes) jsme objevili za třetím lesem kouřící posed. A v něm ztracenýho kluka. Byl to jeden z našich nejsložitějších případů: Ali Kabbáni, 10 let.Vtipně a svižně vyprávěný příběh o nevážných věcech, ale i jedné vážné, ilustrovala Galina Miklínová.

Obal:
image
Cena: 229,- Kč

Dětská beletrie, literatura pro mládež > dobrodružné knihy pro děti > dětské detektivky

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zvířata a detektivové

Anna Vovsová

EAN: 9788024269559

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap