Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zvolila jsem lásku
Popis:

Čtrnáctý prosinec roku 2012 začal pro Scarlett Lewis jako každý jiný den. Ráno se chystala do práce a těšila se, že odpoledne uvidí svého šestiletého syna Jesseho na školní akci. Netušila však, že na Jesseho Základní škole Sandy Hook ve státě Connecticut dojde k masakru. Oběťmi šíleného střelce se stalo dvacet malých dětí a šest dospělých.


Přesto Scarlett v knize nepopisuje samotnou tragickou událost, ale svou vlastní cestu, jak se s takovým neštěstím vyrovnat, jak člověk dokáže čelit nepochopitelné krutosti a jak najde odvahu jít dál, když si myslí, že mu už žádná nezbyla. Scarlett během své pouti přišla na zdánlivě jednoduchou věc: místo nenávisti a zloby si musíme zvolit lásku. K této myšlence ji dovedl sám Jesse, když jí svým neumělým dětským písmem zanechal vzkaz na tabuli v kuchyni, který Scarlett objevila až po jeho smrti: Posilující, uzdravující láska. Od této chvíle Scarlett jasně věděla, co musí udělat. Výsledkem bylo založení Nadace Jesseho Lewise Zvolte lásku. Jejím hlavním programem je naučit děti, aby dokázaly změnit myšlení a zvolily si život bez nenávisti a strachu.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > neobyčejné osudy obyčejných lidí

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zvolila jsem lásku

Scarlett Lewis

EAN: 9788088130093

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap