Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zvolte sebe - Změňte svůj život. Buďte šťastní. Vydělejte miliony. Prožijte svůj sen.
Popis:

Tato kniha představuje doslova revoluční pohled na svět byznysu, na zaměstnance a zaměstnavatele a nakonec i na nás samé. Vše, co se zdálo stabilní a důležité už neplatí. Nové technologie nahradily potřebu korporací zaměstnávat další a další lidi, snižuje se počet pevných pracovních míst a nabízí se především krátkodobé pracovní příležitosti a zaměstnání na dobu určitou. Dozvíte se, jak v takové situaci obstát, jak nebýt závislí na jediné osobě (svém zaměstnavateli), jak je důležité mít vlastní cíle, jak se stat strojem na nápady, jak zůstat v každé situaci otevření a nebát se nových věcí a změn, ale naopak jak je využít ve svůj vlastní prospěch.


"Po celý život se bojíme prázdnoty. Toužíme vyplnit ji láskou, penězi, radostmi, čímkoli, co by mohlo oddálit konečno. Ale všechno tohle nestačí. To, čím jsme prázdnotu vyplnili, podléhá rozkladu. Rozkladu nepodléhá jedině samotná prázdnota.Zjistil jsem, že nejlepší způsob, jak tuto prázdnotu vyplnit, je nehledat vnější motivaci, nýbrž zažehnout vnitřní oheň, který nikdy neuhasne."

Počet stran:
270
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 349,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zvolte sebe - Změňte svůj život. Buďte šťastní. Vydělejte miliony. Prožijte svůj sen.

Podnázev: Změňte svůj život. Buďte šťastní. Vydělejte miliony. Prožijte svůj sen.

James Altucher

EAN: 9788073703196

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Brožovaná bez přebalu matná

Stran: 270

ISBN: 978-80-7370-319-6

Rozměry (mm): 205 × 135 × 15

Recenze

13.5.2015 17:03Výborná kniha, kterou doporučuji

 James Altucher je zvláštní člověk. Dobrá, zkrachovalo mu množství firem, nějak se ale vždycky uživil. Kniha, kterou předkládá čtenářům nemusí znít důvěryhodně, popravdě z příběhu autora věřím asi tak půl slova, ale je to skvost, co se týče probuzení čtenářské zvědavosti a co se mu rozhodně nedá upřít je to, že čas od času hodí do placu opravdu výtečný nápad.
Takový, který užijete nejen v pracovní oblasti, ale i té osobní. Už jen přečíst si knihu od někoho takového je čtenářská výzva a musím říci, že v jeho textu se skrývá diamant. Rady tak jednoduché, že okamžitě zatoužíte po tom, je zkusit. Pobavíte se, protože jeho styl je tak lehký, až je chvílemi nepochopitelný... no jasně, autor je takový vzdušný Vodnář a plný energie i nezdolnosti. A třeba i z jeho povahy jsem se dost učila... Je to kniha, na kterou nelze jen tak zapomenout.

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap