JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

Střípky a klípky z Myšákova

Anotace:

Myšákov je městečko, ve kterém se pořád něco děje. Tentokrát vás čeká letecká akrobatická šou a návštěva filmového studia Myšandov, spolu s králem Myšounem I. Dobrotivým zavítáte na rytířský turnaj a do zoo, a možná bude i bleší cirkus! Vítejte (opět) v Myšákově, kde na vás čeká rodinka Myšičkových a staří i noví hrdinové - nadstrážmistr Myšátko, geniální detektiv Šerlok Holmyš, zlodějíčci sýra Oťas a Edouš či popletený rosnička Fanda... Věřte nevěřte, v tomhle městečku se dějí věci, jaké se nikde jinde nedějí! V této edici dále vyšlo: Nová dobrodružství z Myšákova Střípky a klípky z Myšákova Z Myšákova na jih a zpátky Jak se žije v Myšákově



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2014
Nádherné ilustrace na každé straně knihy,textu je tak akorát pro začínající čtenáře.Určitě dokoupíme i další knihy z této série.

Nejšťastnější na světě

Anotace:

May Fitzgeraldová získala všechno, po čem kdy toužila. Léta se trápila tím, že je tlustá a nemožná, a zoufale se snažila najít lásku. Teď ale žije konečně tak, jak si vždycky přála, a navíc potkala muže svých snů. Tohle by přece nemělo mít chybu - šla za hlasem svého srdce a ten ji dovedl až ke splnění všech tajných přání. Jenže s tím, jak se May rozjíždí úspěšná kariéra spisovatelky, se také znovu objeví její démoni. Opět se cítit nejistá a začíná podléhat touze po uznání a pozlátku slávy. Její vysněný přítel Ben přestává její chování zvládat a zdá se, že konec jejich vztahu je na dohled. Povede se to May ještě zvrátit a dokáže, že je opravdu možné být nejšťastnější na světě?

Tato knížka volně navazuje na knihu Štěstí, láska, čokoláda.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.2.2014
 Pro mne třeba toto byla kniha už z jiného soudku, než první dílo Menny van Praag. Tady se hlavní hrdinka už potýká s pro mě neznámými emocemi, jako je v podstatě to, že jí "stoupne sláva do hlavy". Ale i to je zajímavé a příběh je uvěřitelný, jemný, není to žádná přehnaná červená knihovna. Naopak, ve chvíli, kdy máte třeba své sny a nevíte, jaké to je, když se splní, sáhněte po této knize. Moc jsem si ji užila jako odpočinkové čtení.

Osho Zen Tarot

Osho Zen Tarot - Osho

Skladem u dodavatele

587,- Kč
Anotace:

Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď. Je to systém založený na zenové moudrosti, která říká, že vnější události jsou jednoduše odrazem našich myšlenek a pocitů, ačkoli ani nám samotným není často jasné, čeho se tyto myšlenky a pocity týkají. Osho Zen Tarot nám pomáhá odpoutat pozornost od vnějšího dění, abychom mohli jasněji pochopit, co se děje uvnitř v našem srdci. Středověké karetní symboly zde byly nahrazeny současnými obrazy, takže významu jednotlivých karet porozumí i začátečník. Doplňující texty v doprovodné knize pak pomáhají obrazy interpretovat.


Od autora Osho by vás dále mohlo zajímat:


O čakrách - Sedm center životní energie - OshoNEPŘEKÁŽEJTE SAMI SOBĚ OSHO - OshoNEBEZPEČNÁ PRAVDA - ODVAHA PŘÍJMOUT NEPOZNATELNÉ - OshoMUŽ, KTERÝ MILOVAL RACKY - OshoKouzlo sebeúcty - OshoLÉČENÍ DUŠE - Osho



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.2.2014 - R.
 Supééér, nové vydání! Osho Zen Tarot je kultovní klasika, neměla by nikdy vymizet z pultů knihkupectví a esoterických prodejen. Jeho mluva je ovšem velmi jiná, zvláštní, při práci s těmito kartami jsem hodně hledala na netu a sháněla názory těch, kteří se osha zastávají a ti, kteří mu nemohou přijít na jméno. Pravdou je, že to rozhodně nejsou karty povrchní, a je tu citelná snaha spojit západní civilizaci s buddhistickou moudrostí. Osho je určitě nadčasový člověk a díky kartám můžete do jeho učení proniknout možná nejsnadněji, jak to jen jde. Protože karty ukazují právě to, co promlouvá jenom a pouze k vám samotným.

1Q84: Kniha 1 + Kniha 2

Anotace:

Co kdyby jednoho dne kdosi kdesi přehodil imaginární výhybku a svět, jak ho znáte, jednou provždy skončil? A co kdyby si toho navíc nikdo kolem vás nevšiml? Aomame a Tengo jsou někdejší spolužáci. Ona je geniální fyzioterapeutka, která rozumí lidskému tělu jako málokdo. Jen svých znalostí občas využije k tomu, aby odeslala na jiný svět muže, na které je běžná spravedlnost krátká. On je vynikající matematik se spisovatelským talentem, který se jednoho dne propůjčí ke zdánlivě nedůležitému literárnímu podvodu. Ti dva se neviděli dobrých dvacet let, v hloubi duše ale nepřestávají myslet jeden na druhého. Oni sami se vlastně nezměnili. Jenže svět kolem nich začal být od jistého okamžiku jiný a podivný. A oni by v něm teď měli najít jeden druhého… Ve svém novém románu se Murakami pokusil propojit své dosavadní tvůrčí postupy do rozsáhlého celku, ve kterém nechává zaznít mnoha protichůdným hlasům, aby se znovu a nově zamyslel nad svými oblíbenými tématy.


Haruki Murakami rozdělil knihu 1Q84 do více dílů. U nás vyšel díl 1+2 v jedné knize a díl 3 v druhé knize. Kupte si celý příběh najednou!


1Q84: Kniha 1 + Kniha 2 - Haruki Murakami1Q84: Kniha 3 - Haruki Murakami



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.11.2013 - Lenka
 Murakami je v posledních dvou letech jedním z mých oblíbených autorů. Recenze na 1Q84 jsou velmi rozporuplné - jedněm se kniha líbí, druhým úplně naopak. Mě uchvátila. Knihu 1 a 2 jsem sice hltala, ale místy se i trochu nudila. U knihy 3 jsem se ale nemohla odtrhnout až do samého konce.

Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš brusinka s jahodou

Anotace:

Ovocný porcovaný čaj s bylinou. 20 sáčků á 2 gramy. Čajová směs Krakonošovo čarobejlí Brusinka s jahodou a mátou spojuje jedinečné účinky brusinky s příjemnou chutí jahod a podmanivou a uklidňující vůní máty. Složení: ibišek - květ, jablko - části, sladká ostružina - list, lékořice přírodní - kořen, brusinka - granulát, jahoda - části, aroma.


Máme i další skvělé čaje z Krkonoš s různými příchutěmi. Zkuste je také!


Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš borůvka s rakytníkem - Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jablko s echinaceou - Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jahoda s gingkem - Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš Třešeň s bezinkou - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ BRUSINKA S JAHODOU 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ HRUŠKA S BYLINKAMI 40G -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.11.2013 - Lenka
 Naprosto vynikající čajík! Není potřeba ani nijak sladit, opravdu je výborný.

ZEMĚ PLNÁ OTROKŮ

ZEMĚ PLNÁ OTROKŮ - Svobodová Dominika

Neznámá dostupnost

249,- Kč
Anotace:
Dominika Svobodová je elitní česká Domina, která se rozhodla zveřejnit zážitky a historky ze své mnohaleté praxe. Hrdiny jejích povídek, jež vycházejí ze skutečných zážitků (změněna byla pouze jména postav) jsou obyčejní lidé, které denně potkáváte - vaši kamarádi či manželé. Domina je zná jinak než vy...

Díky autorčiným vysvětlujícím poznámkám kniha rovněž vtipnou a nevulgární formou odpovídá na vše, co jste kdy o Dominách (a zejména mužích, kteří k nim chodí ), chtěli vědět. Jak lekce u Dominy probíhají, co se během nich smí a nesmí, kdo na ně chodí, čím Madam obdarovává...

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2013 - Karel
 Vřele doporučuji i těm, kterým tato oblast nic neříká. Vtipnou formou se dozvíte řadu naprosto šokujících příběhů. Jsou zde naprosto neuvěřitelné věci, ovšem celé je to napsáno tak, že to není urážlivé natož vulgární. Autorka má velký nadhled a značný vypravěčský talent. Co dodat. Kdo koupí, neprohloupí...

Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...

29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138

29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.

Enyklopedie nožů - Úplná encyklopedie zbraní a výstroje

Anotace:

Úplná encyklopedie zbraní a výzbroje. Sbíráte nože? Zajímají vás chladné zbraně? Pak toto je kniha pro vás! Praktická encyklopedie Igora Skryleva přibližuje, jaký nástroj či zbraň si zvolit, jak si ji svépomocí vyrobit a následně ji správně používat. Popisuje veškeré spektrum modelů a typů chladných a úderně drtících zbraní, vhodných pro naše podmínky. Zvláštní pozornost autor věnuje výběru zbraní pro použití v konkrétních situacích, přičemž podrobně probírá všechna kritéria, která je nutno zvážit při výběru nože, aby v kritickém okamžiku neselhal.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.5.2013 - Kalich-68
 Igor Skrylev napsal dobrou knihu. Ale překladatel Bruno Solařík to asi překládal v GOOGLU. Protože tolik nepochopitelných chyb v textu překladu může nasekat jen nějaký amatér.

PSYCHOSOMATICKÁ CVIČENÍ

Anotace:
Psychosomatická cvičení.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2012
 Dobrý návod na super cvičení a relaxaci v každém věku. Doporučuju.

Narozena pod toulavou hvězdou

-19%
Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková

Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč
Anotace:

Autorka knihy Narozena pod toulavou hvězdou, Zuzana Kulhánková nese už od dětství tíhu dálek, která ji zavedla do zajímavých koutů Evropy, Severní a Latinské Ameriky a rovníkové Afriky. Cestování jí kromě setkání se zajímavými místy a lidmi přináší i sebepoznání, příležitost k procvičení jazyků a inspiraci pro psaní příběhů. Naposledy pověsila klobouk v městečku, kam vede cesta pouze po moři nebo vzduchem. "Povídky o Kanadě vznikly na popud kamarádů, kteří chtějí vědět, jak tu žijeme."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.11.2012 - Max Rothaus
 Zajímavé, chytré, úsměvné čtení, přináší pocit pohody. Skvělý vánoční dárek.

Recenzované knihy

24 
25 
26 
28 
29 
30 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap