Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Röhrig Tarot

-18%
Röhrig Tarot - Carl W. Röhrig

Röhrig Tarot


Carl W. Röhrig


Skladem v eshopu (1 ks)

499,- Kč  405,- Kč

Anotace:

Známý německý umělec Carl-W. Röhrig na těchto jedinečných Tarotových kartách vytvořil fascinující kosmos magicko-mystických obrazů, syntézu minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Jeho transcendentální nazírání umocňuje sílu podmanivých karet, které vás zavedou do světa inspirace a představivosti, kde vám nabídnou radu při řešení problémů či vedení na cestě životem. Podrobná příručka Francescy Marzano-Fritz nabízí praktický výklad jednotlivých karet.

Nové vydání, nová krabička.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.5.2016 - Renata
 Musím říci, že jsou to karty, kterými si ráda střihnu výklady sobě i jiným. A jde to jimi jako po másle, tak řízné a pevné karty se jen tak nevidí. Navíc mnohé významy autor pojal možná trochu jinak, vzal je hlouběji a jiné zase vzdušněji. Někdy jsem měla dojem, že působí vjemy, jaké máte při horečce. Zmatené, hluboké a velmi zasahující. Jindy zase mluvily jako diář, kniha, encyklopedie – jasně, přesně, s neoddiskutovatelnými informacemi. Pefektní!

Život naživo - Jak překonat strach a nepřízeň osudu

-10%
Život naživo - Jak překonat strach a nepřízeň osudu - Vladimír Kafka
Anotace:

Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe a povýšili nemoc na dar k rozšíření vlastního smyslu života a vědomí i k prospěchu druhých. Autor otevřeně poukazuje na úskalí a náročnost této cesty, i na neúspěchy, kterým se někdy nelze vyhnout. Přidává vlastní zkušenosti i pochopení smyslu prožitého a ukazuje, jak je možné nemoc, která je signálem k probuzení, odvolat a použít pro život. Demonstruje to na příkladu 1 + 1 = 1, který sjednocuje dva protikladné principy uvnitř nás do zrození třetího principu - kosmického dítěte neboli duchovního středu. "Život miluji a vím, že neviditelný svět, který nazýváme smrtí, jsme ve skutečnosti my osobně ve strachu před životem. Obdivuhodných obratů zpět do života při dotyku smrti přibývá. Nikoli z nevysvětlitelně tajemných nebo magických důvodů, ale z jasného úmyslu projevit život."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.4.2016 - Renata
 Jak rozeznat to, co v životě můžeme ovlivnit a jak to, co v životě máme nechat běžet svému osudu? Čemu překážíme a čemu ne? Asi to byly informace, které jsem podvědomě vysávala z této krásné žluté knihy psané tak úžasným a čtivým, milý, přátelským stylem, že kniha neskončila v knihovně, ale pěkně znovu od začátku se jí probírám, sem tam něco přečtu a hledám další významy mezi řádky.

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty - Josef Schrötter

Ozdravení těla i ducha - Rady a recepty


Josef Schrötter


Neznámá dostupnost

249,- Kč  225,- Kč

Anotace:

Lidé si zvykli na to, že se v případě zdravotních potíží pokoušejí léčit svoje fyzické tělo. Člověk ovšem má také mysl a duši a jedno přitom ovlivňuje druhé. Proto je zdraví otázkou rovnováhy mezi tělem, myslí a duší. Nespokojenost, nenávist nebo závist je zatěžují a vytvářejí podhoubí pro vážné zdravotní problémy. V těle se potom nahromadí nejrůznější negativní energie, které mění elektrochemické pochody v těle. Místo zásaditých procesů tak vznikají kyselinotvorné, a ty po čase začnou poškozovat náš organismus.

Tato kniha pomůže k tomu, aby se dokázaly prakticky srovnat všechny naše energetické úrovně. Autor v ní jednoduchým způsobem předkládá návody a recepty pro ozdravení a obrací pozornost k prostředkům, které máme doslova na dosah ruky, jsou účinné a každému běžně dostupné. Kromě jiného přibližuje pravidla energetického vyrovnání organismu, nebo co prozradí diagnóza podle dechu. Podrobně popisuje ozdravení pomocí stravy a řady méně známých terapií, například vlastními vibracemi, jógou prstů i praktickým využitím orgonů a orgonitů, jejichž objevitelem byl legendární Wilhelm Reich.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.4.2016 - Renata
 Něco mezi babiččiným herbářem a moderním léčitelským manuálem. Od všeho trochu, od všeho základ a především přetrvávající pocit, že s touto knihou můžete pochopit princip fungování lidského těla i duše. Plný počet bodů za tuto mimořádnou knihu.

Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy

Anotace:

Učit se vařit podle našich receptů mohou začít děti, které ještě neumí ani číst. Díky kombinaci obrázků a textu tak pozitivně působí i na touhu učit se číst. Knížka s dítětem poroste a od základních postupů jej povede až ke složitějším jídlům. To, co uvaří tak bude moci volit podle toho, co už se naučilo a hlavně, na co se samo bude cítit.Knížka se skládá ze tří základních sekcí - v první části se děti seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části vyzkouší jednodušší recepty a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová a to téměř nebo zcela samy!



Recenze:
Recenzí celkem : 2

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

18.4.2016 - Pety
 Knihu vřele doporučuji.Recepty jsou přehledné a krásně ilustrované.Vařit mohou i malé děti.

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska

-18%
Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska - František Kvíz

Houbařův sen - Pohádky Českého Švýcarska


František Kvíz


Neznámá dostupnost

299,- Kč  243,- Kč

Anotace:

Každé místo Českého Švýcarska je samo o sobě tajuplné a autor předkládá v této knize ke každému konkrétnímu místu hezký pohádkový příběh. Kniha je doplněna barevnými ilustracemi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.3.2016 - Renata
 Měla jsem pocit, že jsem se s příběhy vrátila v čase. Staré příběhy z již žlutých a ohmataných knih v knihovně své babičky nebo prababičky. Příběhy psané s úsměvem, kdy si doslova představujete autora, s jakým zápalem a naivní dětskou radostí pro vás píše. Žádné složité promyšleniny a vymyšleniny, jsou to jednoduše podané příběhy, které mají hlavu, patu a vlastně se ani nedivím, že obrázky k příběhům, kreslené dětmi, jsou tak krásné a dýchají právě takovou atmosférou, jakou jim příběh v hlavičkách vykreslil.

Zasvěcení

-19%
Zasvěcení - Elisabeth Haichová

Zasvěcení


Elisabeth Haichová


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  280,- Kč

Anotace:

Autorka Elisabeth Haichová v knize Zasvěcení mistrovsky mísí vyprávění ze svého současného života, od dětství až do dospělosti, se vzpomínkami na život, který strávila jako faraonova dcera. Jako bychom v chrámových síních seděli s ní, nasloucháme učení velekněze Ptahhotepa, který ji na tuto cestu k nejvyšší moudrosti připravuje a vede k hluboké pravdě o smyslu života a důsledcích našich činů. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána, nejsrozumitelnější svědectví o dávné moudrosti skutečného zasvěcení, jež odedávna dráždí lidskou fantazii…



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.3.2016 - Alhof
 Slyšela jsem hodně chvály na tuto knihu, ale za sebe musím napsat, že jsem jí zatím nedočetla. Dávám jí ještě šanci, nechám ji "uležet". Asi nejsem připravená, přijde mi smutná, ale asi je třeba ji dále dočíst.

36 Smoothies pro duši

-14%
36 Smoothies pro duši - Julia Gruber

36 Smoothies pro duši


Julia Gruber


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  127,- Kč

Anotace:
V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista - a to po cely´ rok.<br><br> Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Malé a praktické
 Vydařená sada kartiček s recepty se hodí na každou kuchyňskou linku k mixéru. Hned je člověk inspirován k tomu strčit ráno do mixéru banán, jablíčko a třeba něco k tomu. Překvapilo mne množství variací a nakonec jsem začala kombinovat ingredience i podle svého. Úsměv na tváři vždy vyloudí i pěkné, čtivé a stručné informace o zdravotní prospěšnosti každého nápoje, měla jsem vždycky pocit, že tělo už se těší jen díky tomu, co jsem mu v nápoji slíbila.

Dům v ulici Naděje

-19%
Dům v ulici Naděje - Menna Van Praag

Dům v ulici Naděje


Menna Van Praag


Neznámá dostupnost

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Alba, hlavní hrdinka románu, bezcílně bloudí svým rodným městem Cambridgí. Její život je v troskách. Jediné, na co myslí je, jak se to jenom mohlo stát? Najednou se ocitne na konci Hope Street, ulice Naděje, kam nikdy předtím nevkročila. Stojí na zápraží domu a hledí na číslo 11 přibité na stříbrných dveřích a neví, co si počít. Dveře se rozlétnou dokořán a Alba hledí do tváře Peggy, nejstarší a zároveň nejkrásnější ženy, jakou kdy spatřila. Přijme její pozvání dál a u horké čokolády dostane zvláštní nabídku: může zůstat přesně devětadevadesát nocí a během té doby posbírat střípky rozbitého života a složit je znovu dohromady. Alba nemá co ztratit, a tak se rozhodne v domě zůstat.
Brzy zjistí, že dům je kouzelný. Mezi dřívější hosty patřily i Beatrix Potterová a Daphne du Maurier, Agatha Christie a další velké ženy, které poté, co prožily v domě oněch devětadevadesát nocí, zůstávají v podobě mluvících portrétů jako pomocnice a rádkyně pro nově příchozí. Alba se rychle stane součástí tohoto kouzelného světa a vydá se tak na cestu, která uzdraví její rány a možná jí i zachrání život.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Renata
 Jedna z nejúžasnějších knih, které jsem kdy četla. Hebká jako čokoláda, trochu jako Alenka v říši divů, chvílemi jsem nevěděla, je-li to realita, nebo jen sen, ale vlastně to bylo úplně jedno. Celá ta něžná pavučina příběhu, drsné i něžné emoce, životní události i zvraty, tajemství skryté v domě i netypický a těžký životní příběh hlavní hrdinky, stvořilo čtivou knihu, kterou bych si ráda představila zfilmovanou. Byl by to hebký komorní příběh plný romantické magie, fantazie a hlubokého moudra.

Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je

-19%
Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je - Brian Tracy

Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je


Brian Tracy


Neznámá dostupnost

234,- Kč  188,- Kč

Anotace:

V této knize najdete řadu ověřených a časem prověřených postupů, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Kniha poskytuje jednoduché a rychle použitelné techniky, které vám zaručí lepší výsledky od první chvíle, kdy je začnete uplatňovat.

Přilákat a udržet si schopné lidi patří mezi klíčové manažerské dovednosti. Možná je to dokonce dovednost ze všech nejdůležitější. A stejně jako každá jiná se dá naučit - což je skvělé. Od toho je zde tato kniha. Je určena každému, kdo se ve svém zaměstnání setkává s výběrem a přijímáním zaměstnanců. Najdete v ní 21 jednoduchých a ihned použitelných technik, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Každá kapitola je zakončena praktickým cvičením, které vám pomůže nové vědomosti ihned vyzkoušet.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2016 - Renata
Ale vlastně od první stránky jsem byla unešena tím, co by se dalo nazvat jako zdravý selský rozum! Není to vůbec žádná věda! Všech těch 21 pravidel a technik, které tu prezentuje jako ihned použitelné a osvědčené, jsou tak jednoduché, že s nimi okamžitě splynete. Ono uvědomění si, koho vlastně chci a kam chci svou firmu vést, po účelné rozhazování sítí, až po přijímací rozhovory, kterým by se měla věnovat náležitá pozornost, ba dokonce, ověřovat životopisy, hovořit s bývalými zaměstnavateli apod.! Na to se opravdu často zapomíná, protože je to zbytečná ztráta času. Tady uvidíte, že důkladná příprava a žádný spěch se v KAŽDÉ ŽIVOTNÍ SITUACI, vyplatí!

Vědomá prostitutka

-21%
Vědomá prostitutka - Veronica Monet

Vědomá prostitutka


Veronica Monet


Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  257,- Kč

Anotace:

Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb, stejně jako postupy a informace vedoucí ke zvýšení ženského sebevědomí, jež je pro muže tak sexuálně přitažlivé. To vše při prohlubování kontaktu s vaší intuicí a nejhlubšími pocity, které vám pomohou najít vlastní cestu k sexu.

Pokud chcete být sexuálně vzrušující, budete pravděpodobně muset opustit myšlenku na nevinnost a předstíraný nezájem o sexuální záležitosti. Pro některé muže jsou ženy, které se zdají být nevinné a nezkušené, vzrušující, většinu mužů ale přitahují divoké ženy. Tuto přitažlivost znovu a znovu po celé věky potvrzuje existence profesionálních společnic a kurtizán. Dovolíte-li sama sobě svobodu sexuálního vědomí a vzrušení, to nejlepší na tom celém bude větší radost ze sexu samotného.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.3.2016 - Renata
 Opravdu silná kniha. Asi mi odešly předsudky a uvolnila jsem se. Naprosto. Skvělé je, že to může být dobrá terapie pro ženy, které se opravdu chtějí otevřít, objevit svoji živočišnou sexualitu. Bez skurpulí, beze studu. A to můžete dělat i samy, k tomu v prvních fázích muž opravdu potřeba není. Veronica Monet se věnuje celému spektru potěšení, které vzájemné dotyky lidských těl přináší. Od masáží až po třeba stimulaci G bodu jak u mužů, tak u žen. Na této knize musím rozhodně vyzdvihnout obrovskou OTEVŘENOST, která je chvílemi až příjemně vzrušující. Ale opravdu jenom chvílemi, tak nějak tu nehledejte romantiku, protože tohle je stručný a jasný návod na použití těla. Vašeho, i partnerova.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap