Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Harry Potter a prokleté dítě

-15%
Harry Potter a prokleté dítě - J. K. Rowlingová

Harry Potter a prokleté dítě


J. K. Rowlingová


Skladem u dodavatele

499,- Kč  420,- Kč

Anotace:

Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší. Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.12.2016 - MIZ
Pozor! Je to SCÉNÁŘ divadelní hry! Třeba to čitelné bude, ale nevím, nevím, pro mládež asi ne.

Velká škola stínování

-19%
Velká škola stínování - Svojtka

Velká škola stínování


Svojtka


Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:

Neumíte příliš malovat, a přesto byste si rádi sami vytvořili obrázky, které si můžete zarámovat a pověsit doma na stěnu? S touto knížkou to není žádná utopie. Poznejte s ní kouzlo černé a bílé barvy a naučte se s ní stínovat! Techniky stínování jsou zde srozumitelně popsány a obsahuje i mnoho rad a triků, s nimiž všechny uvedené postupy snadno zvládnete. Stínování je pak opravdu snadné. Na každé dvoustránce najdete vždy vlevo již vystínovaný výjev a na protější straně ten samý výjev v hrubých obrysech. Záleží jen na vás, jak jej dotvoříte.


Brzy si uvědomíte si, že stínování tužkou není vůbec obtížné – že je vlastně docela snadné. Tužka se vám v ruce změní v kouzelný proutek a na papíře se začnou objevovat poutavé kresby – portréty, překvapivé krajiny, krásná zátiší i zajímavá zvířata. Udělejte si radost! Nechte se zavést do magického černobílého světa!


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi užitečná kniha pro ty, co se chtějí naučit stínovat. :)

Vánoční hvězdy z korálků - TOPP

Anotace:

Vánoční hvězdy z korálků vytvářejí neodmyslitelnou atmosféru Vánoc. Ať již navlékané či nasunované na magickou perli, každý si tu svou najde. V knize najdete postupy vysvětlené krok za krokem a barevná schémata navlékání všech uvedených hvězd.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Skvělá knížka :)

Modurit - Techniky a inspirace k výrobě šperků, korálků a dekorativních uměleckých předmětů

Anotace:

Modurit je jedním z nejoblíbenějších a nejuniverzálnějších materiálů dostupných všem amatérským i profesionálním tvůrcům. Můžeme z něj vyrobit celou řadu okrasných a uměleckých předmětů od korálků, knoflíků a šperků až po dekorativní krabičky, složité mozaiky a miniaturní sošky. Naše kniha popisuje krok za krokem více než padesát. Názorné barevné fotografie zachycují základní dovednosti, jako je válení, míchání barev a pečení a postupují k stále složitějším technikám modelování. Všechny nástroje a postupy zde najdete srozumitelně popsané, takže se rovnou můžete pustit do práce. Galerie výrobků zahraničních umělců pracujících s moduritem vás ohromí tím, čeho je možné dosáhnout, a zároveň poskytne inspiraci pro vaše vlastní zajímavá díla.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi pěkná knížka plná nápadů. Rozhodně doporučuju. :)

Ježíš tě volá

-10%
Ježíš tě volá - Sarah Youngová

Ježíš tě volá


Sarah Youngová


Skladem v eshopu (5 ks)

350,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Misionářka Sarah Youngová si psala modlitební deník. Po mnoha letech zapisování proseb se rozhodla, že si bue víc všímat, co jí chce říci Spasitel, místo aby stále o něco žádala. S tužkou v ruce se vydala na cestu, která jí – a posléze také mnohým na celém světě – navždy změnila život.
Na těchto stránkách naleznete slova a biblické verše, které jí Ježíš s láskou položil na srdce. Slova ujištění, pokoje, naděje. Slova, která jí pomohla víc vnímat jeho blízkost a prožívat radost, jež z jeho blízkosti pramení.
Ježíš volá i vás. Možná si, stejně jako autorka, potřebujete uvědomit, že Bůh je s vámi. Možná vám někdy připadá, že Ježíš je daleko, a netušíte proč. Možná jste se od něho vzdálili víc, než si dokážete připustit. Tato knížka krátkých úvah na každý den vám může pomoci se Kristu zase přiblížit a proměnit svůj čas s ním z monologu v dialog. 
Každý den je napsán tak, jako by k vám mluvil sám Ježíš. Protože on mluví. Slyšíte, jak vás volá?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.11.2016 - Eva
 Moc hezká kniha, napsaná tak, jako by Ježíš mluvil přímo ke mně. Na každý den v roce je to pár řádků a pod textem jsou odkazy na biblické verše, z kterých text vychází. Rozhodně doporučuji, hlavně ženám, neboť čtenář je oslovován v ženském rodě.

Andělské rady

-19%
Andělské rady - Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George

Andělské rady


Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George


Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:
Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď? <br> Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednoduché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní jsou karty navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrob­nější významy poselství jednotlivých karet. Přizvěte si své anděly na pomoc.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Pro mne jsou to úchvatné a zdobné karty pro doplnění klasických výkladů nebo pro různé denní výklady, týdenní tendence a pro všechny ty chvíle, kdy potřebujete něčím speciálním doladit informaci, kterou už máte. Jsou velmi motivující, směrující…

Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku

-19%
Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku - Sarah Schenkerová; Peta Bee
Anotace:
Tohle není kniha o tom, jak vrátit čas nebo o tom, jak nepřijímat stárnutí. Není ani o lpění na mládí vyvolané zoufalstvím. Tato kniha je o tom, že je v silách prakticky každé ženy navzdory věku dosáhnout plochého břicha, pevných paží a postavy třicátnice. Nabízí vědecky podložené a funkční postupy pro ubrání plynu na cestě ke stáří, nabízí stravovací postupy a cvičení tak, jak je ještě nikdo nesestavil.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Tak samozřejmě je to trošku nadsázka, stárneme všichni, ale principem knihy je porozumění organismu po 35. roce věku a v dalších jeho dekádách. A několik opravdu revolučních názorů. Perfektní návod, jídelníčky, cvičební plány a čtivá teorie!

Kouzelní delfíni a mořské víly

-50%
Kouzelní delfíni a mořské víly - Doreen Virtue

Kouzelní delfíni a mořské víly


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Tyto úžasné vykládací karty byly speciálně vytvořeny k tomu, aby vám usnadnily dosahování vašich cílů, nalezení smyslu života a zhmotňování vašich božsky inspirovaných snů a přání. 44 nádherně ilustrovaných karet vám pomůže vplout do oceánu vašeho podvědomí, kde mohou hluboké myšlenky a pocity vytvářet (nebo blokovat) to, po čem vaše srdce touží. Přiložená příručka vás naučí jak karty používat k dokonale přesným výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.11.2016 - Renata
 Praktická velikost je tak akorát do dlaně. Nádherné obrázky, zdobné okraje karet a stručná poselství přímo na kartách. Jsou připraveny k okamžitému použití a snad díky velikosti jsem si s nimi sedla na první pohled.

Andělé Bozi Bohyně

-40%
Andělé Bozi Bohyně - Toni Carmine Salerno

Andělé Bozi Bohyně


Toni Carmine Salerno


Skladem v eshopu (1 ks)

269,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Andělské vykládací karty Andělé, bozi a bohyně vás budou provázet každým dnem a pomohou vám objasnit problematické oblasti vašeho života. Abyste se dozvěděli, jaká poselství vám dnes přinášejí vaši andělé a duchovní průvodci, stačí pomyslet na danou záležitost či otázku a vytáhnout si z balíčku jednu nebo více karet. Nechť se těchto 45 překrásně ilustrovaných karet s doprovodnou knihou stanou vašimi nerozlučnými společníky.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 Co na této sadě karet zaujme jako první? Řekla bych, že zbytečně skromná obálka, protože karty uvnitř učarují každému, kdo rád vezme do ruky pastelky, kreslí, tvoří a miluje syté barvy. Pastelková, kreslená, hezká, roztomilá sada karet. Když se podíváte na celkem jednoduchou obálku těchto kartiček, tak zdaleka bohužel nevystihují tu krásu, kterou potom najdete uvnitř. Takže až budete vybírat svoje inspirační karty v obchodě, tak si je nechte buď rozdělat, nebo si prostudujte miniaturních pár kartiček na zadní straně krabičky.

Náboj

-19%
Náboj - Brendon Burchard

Náboj


Brendon Burchard


Skladem u dodavatele

329,- Kč  264,- Kč

Anotace:
Už dlouho tu nebyla kniha o osobním rozvoji, která by přinesla něco úplně nového. Čekání je u konce. Kniha Náboj konfrontuje naše vlastní představy o tom, co nás jako lidi pohání vpřed, a po jejím přečtení najdete nový vnitřní náboj, silnější, než jste si kdy dokázali představit. <br><br> V knize Náboj Brendon Burchard ukazuje, že jediným způsobem, jak významně zvýšit kvalitu našeho života, je aktivovat deset lidských pohonných sil. Tyto pohonné síly jsou naše touhy po aktivnějším řízení, změně, výzvách, tvůrčím vyjádření a vědomí. Formují všechno, co si v životě myslíme, cítíme a co děláme, takže jejich pochopení a ovládnutí je pro náš úspěch a štěstí zásadní. Strategické opakované aktivování těchto pohonných sil je nejrychlejší cesta k plně nabitému životu. <br> Ovládnutí našich pohonných sil není snadné. Proto Brendon vymyslel to, čemu říká "aktivátory" lidského prožívání - tedy sérii účinných, ale jednoduchých opatření, díky nimž můžete radikálně zvýšit hladinu energie, zájmu a naplnění ve všech oblastech vašeho života. <br><br> To, co Brendon v knize Náboj odhaluje, vás překvapí a zaujme. Věděli jste, že většina způsobů, jakými se snažíme vyhovět našim přáním a touhám, je ve skutečnosti kontraproduktivní? Ačkoliv máme hlubokou touhu po změně, příliš často v životě nedokážeme učinit takovou změnu, abychom cítili více živosti a smyslu. Brendon nám pomáhá tyto chyby překonat a objasňuje způsob, jak strategicky a inteligentně aktivovat deset lidských pohonných sil, abychom dosáhli jedné věci, kterou všichni chceme: ŽIVOTNÍ NÁBOJ!

Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 V každé z nás je způsob, řekla bych až mechanický způsob, jak aktivovat svůj mozek a rozpálit ho tak, že vám začne nikoliv překážet na vaší cestě životem, ale ukáže vám cesty takové, o jakých jste snili – nebo dokonce vůbec nesnili. Není to ezoterika, není to nic duchovního, je to obyčejná neurologie a psychologie. Autor skvěle, jasně a bez zbytečných slov okolo dává návod, a především otázky, které jsou přímo na tělo a JO, tuhle knihu rozhodně otevřete několikrát! A nabije vás!

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap