Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Pohřbívání svobody

-15%
Pohřbívání svobody - Benjamin Kuras

Skladem u dodavatele

269,- Kč  226,- Kč
Anotace:

S vítaným návratem k tradičnímu černému humoru provází Pohřbívání svobody absurditami, kterými dnes na individuální tvůrčí svobodu a zdravý rozum útočí v křečích politické korektnosti na úrovni lokální, státní, eurounijní a globální téměř všechny obory lidské činnosti - politika, zákony, školství, média, umění, náboženství, věda, vojenství, komunikační a sledovací technologie, business, finančnictví, energetika, bezpečnost, medicína, zemědělství, potravinářství i zacházení s odpadem.
S citátem Fritjofa Capry "život tu samozřejmě zůstane, ale nebude nutně lidský", nás autor chlácholí, že blížící se destrukci sebe samých a celé planety dokáží přežít švábi, z nichž kosmické moudro s přírodou jistě vytvoří za milion let další humornou civilizaci.
 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
 Jo, jedno se musí autorovi nechat – umí s lehkostí, ano, i vtipností, naprosto přesně pojmenovat absurdity dnešního světa, konkrétně se hodně věnuje médiím a jejich manipulaci, ekologií a nesmyslnému ničení zemědělství, a pak už jako třešnička na dortu vypadají všechny ty eurošprýmy a eurošpásy, protože co dokáží vymyslet úředníci v Evropské unii a ještě to jak stádu ovcí vpašovat do zákonů jednotlivých zemí, které se nebrání… Nakonec si člověk říká, jestli v té vodě nebo vzduchu už není něco, co cíleně likviduje zdravý rozum a lidskost. Jasně, je tu cítit nadhled, ale… v humoru je skrytá pravda.


Domácí nápoje pro zdraví

-10%
Domácí nápoje pro zdraví - Radmila Zrůstková

Skladem u dodavatele

299,- Kč  267,- Kč
Anotace:

Voda je fenomén, díky němuž může na Zemi existovat život. Tato výpravná kniha přináší inspirace, jak z ní vytvořit jednoduché domácí nápoje pro zdraví. Najdete zde řadu způsobů, jak spojit lahodnou chuť ovoce, bylin, plodů a jedlých květů se životodárnou tekutinou. Připravovat si je můžete univerzálně, anebo podle toho, jak je přinášejí a nabízejí jednotlivá roční období.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
Potěšily mne nejen krásné recepty, které lákají k vyzkoušení, ale taky hezké povídání o vodě. Parádní grafika, obrázky a nádherná modrá barva. Je potěšení nejen tuhle knihu držet v ruce, listovat jí, ale také podle ní plnit džbánek s vodou.


Zrakové vnímání - optická diferenciace 2

-37%
Zrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová

Neznámá dostupnost

224,- Kč  139,- Kč
Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1

-10%
Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina Bednářová

Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  133,- Kč
Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
 Velka spokojenost.


Číselná řada do 100

-10%
Číselná řada do 100 - Jiřina Bednářová

Skladem v eshopu (6 ks)

169,- Kč  151,- Kč
Anotace:

Pracovní listy jsou zaměřeny na numeraci v oboru do 100; je možné je použít k pochopení a procvičování číslené řady. V publikaci jsou zařazeny přehledy učiva, označené rámečkem s nůžkami k vystřížení. Tyto přehledy slouží k snazšímu pochopení látky jako opora při budování odpovídajících dovedností.


Máme i další díly z této edice:


Číselná řada do 100 - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 1. díl - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 2. díl - Jiřina Bednářová



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.


THOVT - projekt lidstvo

-16%
THOVT - projekt lidstvo - Kerstin Simoné

Skladem v eshopu (1 ks)

350,- Kč  294,- Kč
Anotace:

Thovt, egyptský bůh moudrosti, praotec magie, astrologie a univerzálních umění, je opředen mnoha tajemstvími.
Kerstin Simoné tlumočí ve svých knihách jeho jasná poselství. Thovt mluví o mimozemských aktivitách ve vesmíru, o jeho složení a o změnách, které se nyní odehrávají. Láskyplně a důrazně se věnuje i našemu každodennímu životu a odhaluje pravdy a moudrost, které byly v minulosti výsadou jen přísně tajných učení.
Naší úlohou je převzít zodpovědnost za sebe, za svůj život i za život našich dětí. Síla myšlenky je nejmocnější energií v Universu - a tento potenciál nosí každá lidská bytost ve svém nitru. Našeho božského dědictví však nevyužíváme, neboť jsme "zajati" v labyrintu falešných pravd, názorů a realit, které cíleně vytvářejí "opravdově mocní" na Zemi proto, aby nás zde udrželi v nevědomém a otrockém stavu. Skutečná změna a duchovní vývoj se mohou rozvinout pouze z jediného místa - z našich srdcí.
Smrt, jíž se většina lidí tolik obává, je rovněž iluzorní. Informace o smrti je uložena v našich buňkách jen od jistých dob, kdy došlo k manipulaci a následné degeneraci lidské DNA. Člověk je nesmrtelný tvor; jeho tělesná schránka je schopna žít stovky let. Stárnutí a očekávání smrti těla je pouze manipulovaná informace vložená do našich buněk. Toto "naprogramování" však můžeme změnit.
Kniha zprostředkovává dávné okultní učení přenesené jedním z největších učitelů lidstva do dnešních dob a oděno do nového šatu - je to kvantová fyzika s návodem, jak odkrýt své dřímající schopnosti a božskost imanentní všem lidem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.1.2018 - Re
 Kdo má rád podobně laděné knihy, ten zaplesá. Celkem dobře psané, informačně dobře zpracované, jen mi někdy vadila taková důraznost autorky a opakování řečeného. Možná, že opakování je matkou moudrosti, a tak mi to ve výsledku nevadilo, jen rušilo chvílemi od svého vlastního přemýšlení nad textem.


Ko-aktivní koučink

Anotace:

Tato kniha vás naučí s lidmi pracovat novým způsobem - objevovat jejich poslání i smysl jejich konání a pomáhat jim je prosazovat. Osvojíte si účinné způsoby, jak vést lidi k odpovědnosti. Naučíte se ko-aktivnímu přístupu k hodnotám, stanovování cílů, dosahování životní rovnováhy a sebeřízení. Zjistíte, jak přistupovat k omezujícím vzorcům chování, které se často nejsilněji projevují právě ve chvíli, kdy klient potřebuje odvahu, aby zvládl riziko spojené se žádoucí změnou. Předložíme vám osvědčené strategie, které lidem pomáhají neuhýbat z cesty a překonávat návyky, které brání v naplnění životních plánů a snů. Informace a příklady v této knize jsou sice určené především profesionálním koučům, nicméně dovednosti a porozumění, které z nich vyplývají, se dají použít téměř v jakémkoli vztahu - v práci, v rodině, mezi přáteli, či při vedení týmů.


Třetí vydání Ko-aktivního koučinku posouvá model na novou úroveň, poskytuje nástroje a techniky, jež vedoucím pracovníkům na všech úrovních společnosti umožňují stát se kouči, kteří zaměstnance dokáží dovést k co nejlepším výsledkům v práci i osobním životě. Odhalte klíč k rozvoji jedinečných lídrů, kteří pracují týmově a dávají sílu celé organizaci, a nechte se ko-aktivním přístupem inspirovat i ve svém osobním životě.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.1.2018 - Renata
  Lze jen těžko říct, v čem takhle kniha vyniká. Je skvělá celá a každého to množství souvislostí, rad a cvičení osloví právě tam, kde potřebuje. Právem je to základ koučinku, takže souhlasím, že ji využijí jak koučové, tak obyčejní lidé, kteří se tak naučí dostat se efektivně k podstatě svých problémů a ještě efektivněji je následně řešit. Jsou prostě věci, které fungují… a to tady funguje dvojnásob.


Plyšový Buddha

-20%
Plyšový Buddha - Michal Čagánek

Skladem u dodavatele

260,- Kč  208,- Kč
Anotace:

Román vypráví napínavý, přitom velmi jemný lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Muže, který přes četné životní klopýtnutí dojde až k poznání pravdy. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, několikrát málem zemřel, aby se mohl znovu zrodit... Pavel Plyšatý není obyčejný člověk. Snad by takový raději byl, opravdu upřímně se snaží. Marně. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.1.2018 - Renata
 Plyšový Buddha je rozhodně knihou, ve které vyvstávají problémy lidí, duší, lidstva, společnosti i celého nastavení našich životů v groteskním a nesmyslném světle, kdy vidíme to, zač bychom se měli stydět… kdy vidíme sebe ve své nahotě a s úžasem objevujeme nahou lidskou duši, která je ale ze studu a hanby zakrývána. A přitom…. A přitom by to mělo být? Jak? No, a to je právě ten neidentifikovatelný pocit, který máte jako čtenář… Opravdu výborná kniha, která zanechá dlouuuuhou příchuť i po dočtení poslední stránky.


Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Skladem u dodavatele

299,- Kč  240,- Kč
Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!


11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!


A proto nejíme zvířátka - Knížka o veganech, vegetariánech a všem živém

Anotace:
A proto nejíme zvířátka je první dětská knížka, která upřímně a s citem ukazuje na špatný psychický i fyzický stav zvířat chovaných ve velkochovech. Krásně barevná skupinka prasat, krocanů, krav a jiných zvířátek přibližuje vegetariánství a veganství těm nejmenším čtenářům. Tato roztomilá zvířátka jsou ukázána jak v jejich přirozeném prostředí - jak si hrají, ryjí v půdě, mazlí se, krmí a ukazují své přirozené chování a životní rituály - tak ve smutných podmínkách velkofarem. Děti se dozví, jaký vliv má pojídání zvířat na naše prostředí, deštné pralesy a ohrožené druhy, ale zároveň jim ukazuje, jak se dozvědět více o vegetariánství a veganském životním stylu. Tato knížka vytvořená s citem a dobrým srdcem je klíčový zdroj pro rodiče, kteří si o tomto důležitém problému chtějí se svými dětmi povídat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.1.2018 - Renata
 Nejíme a také si jich vážíme – to byl pocit, který po prolistování a pak i po přečtení této knihy, mnou zacloumal věru velice! Je to dětské vnímání, které tady autorka velmi hezky popisuje a vysvětluje dětem, jakou psychiku mají zvířata a jak s nimi lidé často nakládají jen proto, že je potom jedí. Je to skutečně nutné? No, to je pak otázka zasetá do malých hlaviček.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap