Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Švýcarsko Grand Tour - 111 tipů
Popis:

Nový bedekr, který právě vychází ve vydavatelství Slim media, dobře poslouží nejen nováčkům, ale i pravidelným návštěvníkům Švýcarska. Ačkoli hlavní turistické cíle hravě objedete za jediný týden ať už díky špičkově udržovaným silnicím, nebo s pomocí detailně vypilované veřejné dopravy, příště můžete putovat pohlednicovou krajinou klidně znovu dokola. I v nejnavštěvovanějších lokalitách, jako jsou Lucern, Bern, Zermatt, Svatý Mořic či oblast velehorských železnic Jungfrau, najdete opomíjené "tajné" tipy. A co teprve když se vydáte stranou hlavních turistických cest. Autoři shromáždili za bezmála 20 let cestování do alpské země přes stovku námětů od domorodců i vlastních objevů. Všechna popsaná místa navštívili, ke každé ze 111 zastávek švýcarské Grand Tour připojili osobní tip, navíc s desítkami popsaných atrakcí a aktivit zdarma úspěšně nabourali předsudek o předražené zemi.

Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > cestování, cestovní průvodce > průvodce Evropa

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Švýcarsko Grand Tour - 111 tipů

Čermák Petr, Koukalová Alena

EAN: 9788026079200

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap