Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Energie! Zdravá cesta z labyrintu únavy

Anotace:

O radost z plnohodnotného života nás totiž mohou připravovat neodhalená autoimunitní onemocnění, alergie, záněty, špatně fungující zažívání nebo třeba toxiny. Příčin může být ale víc a rozhodně stojí za to je vypátrat.


Ve svém inovativním programu Energy! doktorka Anne Flecková ukazuje cestu z labyrintu: díky vhodnému stravování, nastavení přiměřeného rytmu, kompenzaci nedostatku živin a posílení imunitního systému v sobě totiž zase dokážeme rozproudit ztracenou energii.


V KNIZE NAJDETE:



  • praktické samotesty

  • kontrolní seznamy před návštěvou doktora

  • konkrétní případy pacientů

  • zdravé a chutné recepty



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - renata
Jak ozdravit svůj život? Dokonalý návod pro tělo. Navíc tu můžete najít i mnoho souvislostí, pokud přímo nějaký zdravotní problém řešíte.


Tinnitus řešení existuje!

Tinnitus řešení existuje! - Markus Schwabbaur

Skladem v eshopu (1 ks)

280,- Kč
Anotace:

Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace a objevuje se u čím dál mladších pacientů, i dětí. Stává se tak novou civilizační chorobou. Nepřetržitý zvuk může způsobovat i vážné psychické problémy, pacienti se často dostávají do sociální izolace, každodenní život je pro ně utrpením. Účinná metoda, jak tinnitus stoprocentně vyléčit, však zatím neexistuje.


Tinnitus má mnoho podob. Je to něco víc než jen obyčejná porucha sluchu - může mít rozličné příčiny, které zprvu nemusíme jen tak odhalit. Tinnitus lze mnohdy chápat jako příznak vnitřního nesouladu, vnitřní nerovnováhy. V této knize jsme se věnovali mnoha aspektům, jež s tinnitem přímo nebo i nepřímo souvisejí. Mnohé z nich byste možná v knize o tinnitu ani nečekali. Například koncepce, jako je salutogeneze, se týká celého našeho života. A to platí i pro terapeutickou práci s tinnitem.


V této knize jsme se zabývali různými faktory, jež ovlivňují tinnitus a jež jsme se snažili objasnit pomocí případových studií. Možná jste mohli to či ono nově objevit sami na sobě, možná jste také narazili na něco, co byste si přáli změnit - možná už jste s tím dokonce začali. A absolvovali jste několik, nebo dokonce mnoho cvičení v této knize. Takový proces může u mnoha lidí znamenat začátek dlouhé cesty, kterou je třeba zvládnout.


Tinnitus přitom u vás mohl fungovat jako spouštěč k tomu, abyste se v budoucnu intenzivněji zabývali sami sebou. Možná se dokonce rozhodnete absolvovat psychoterapii, jež může vhodným způsobem doprovázet takový proces uvědomování si vnitřních procesů. Pro řadu specifických oblastí osobnosti může poskytnout podporu také koučování nebo poradenství. Uvedli jsme čtyři nejdůležitější faktory, jež jsou zodpovědné za vznik a přetrvávání tinnitu. Podporují a umocňují koloběh, jenž udržuje sám sebe a v jehož důsledku se tinnitus stává chronickým. Tento koloběh je třeba narušit. Objevte užitečné strategie a použijte je! Kruh, který je na určitém místě narušen, se již nemůže točit dál. Níže najdete ještě jednou stručný popis těchto čtyř faktorů, jež mají na tinnitus největší vliv.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - renata
Množství překvapivých informací! Mozek si sám reguluje zvuky! Útěcha, pochopení a fakt, že v tom člověk není sám, z této knihy úplně čiší. A uvedené cviky jsou dobré i na stres nebo na staženiny svalů (vlastní zkušenost).


Krkonoše - Tak ti teda pišu... IX - stolní kalendář 2023

Anotace:

Už podeváté vychází tento stolní kalendář z Krkonoš sestavený z historických pohlednic a textů jejich odesílatelů.


Kupříkladu Mařenka píše pohled s Klínovou boudou, 26. 3. 1937, velevážené paní Marii Cháberové, vdově po řediteli školy:


"Drahá zlatá mamičko! Už jsme zase na těch Keilovkách. A bylo to ještě 3x horší!! Brali jsme to kratší cestou, tak nám to trvalo o 2 hod. déle a jsme utaháni jako kočky. Tak už také říkám, víckrát mě Keilovky neuvidí! Ručku líbá Mařenka."


 


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - Jindra
Milá záležitost! Opakovaně si pořizují kalendář ze starých pohlednic. Je zajímavé porovnat, jak se během let změnila místa, ale i komunikace - někdy úsměvně uctivá, někdy rozverná, někdy plná pravopisných chyb - to na zvláště starých pohlednicích, kdy v kraji zjevně převládala němčina.


Krkonoše 2023 - nástěnný kalendář

Anotace:

Krkonoše 2023 - nástěnný kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - Jindra
Krásné fotografie, kvalitní zpracování, milá připomínka mých oblíbených výletů.


Magické kočky, kalendář 2023

Magické kočky, kalendář 2023 - Ciro Marchetti

Skladem v eshopu (2 ks)

269,- Kč
Anotace:

Užijte si kouzelný rok: Kočkovité šelmy ve fenomenálním uměleckém díle


Představujeme vám dvanáct ilustrací z jiného světa od oceňovaného umělce Ciro Marchettiho. Tento kalendář potěší všechny milovníky koček. Nádherné scény vás inspirují k tomu, abyste prožili své dny s moudrostí, grácií a hravostí kouzelných kočkovitých šelem. Marchettiho styl je barevný, podmanivý a dělá velký dojem, ať je vidět kdekoli. Kalendář zahrnuje svátky ČR, některé pohanské svátky, fáze měsíce a další informace.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.1.2023 - renata
Krásný, ilustrace jsou nesmírně tajemné, záhadné a budí chuť v nich očima i duší bádat. Kalendář je jinak praktický, dobře se s ním pracuje.


Nikdo není daleko

Nikdo není daleko - Richard Bach

Rozebráno

150,- Kč
Anotace:

V tomto kouzelném příběhu plném poezie a překrásných ilustrací se dozvíte, jak Richard Bach cestoval k malé holčičce Rae přes tisíce kilometrů pouští a hor a jak zvláštní dárek přinesl.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.12.2022 - renata
Lehounké čtení, které je spíše výživou pro duši než hutným čtivem. Jako pavučinka, která přinese pocity, myšlenky, hloubku a pomůže se stesky všeho druhu. Lidskými stesky.


Ofélie podruhé - Záchrana já dospívajících dívek

Anotace:

Klasický text o výchově náctiletých dívek. Do českého prostředí překládáme nové, revidované vydání připravené k 25 letům této již kultovní knihy na trhu. Některé nástrahy a problémy jsou nadčasové, zbylou třetinu knihy Mary Pipherová za pomoci jedné ze svých dcer aktualizovala pro 21. století. Must read pro rodiny, kde vyrůstají náctileté dívky.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2022
V nekonečném počtu příběhů dívek devadesátkových, dívek po roce 2000 jsem postupně nacházela celé spektrum problémů, se kterými se obě generace potýkají. Rozpomněla jsem se, že mnohá pravda byla v tom, že naše generace byla vystavena nátlaku sexuality, často předčasné, zároveň máme zkušenosti s alkoholem. Flanelové košile, díky bohu za jejich módu, pomáhaly překonat ostych z měnícího se těla. Dnešní dívky řeší více úzkosti, šikanu, sebepoškozování a bohužel také zcela oprávněný strach z toho, že je na škole někdo vystřílí, střelbu v Parklandu jsem si musela vyhledat na Googlu, ale překvapilo mne, kolik se od té doby stalo podobných případů! Naše dcery mají lepší vztahy s rodiči, lepší vztah k domovu, ze kterého je nikdo nevyhání, ale jejich vnější svět je možná ještě nebezpečnější než byl ten náš. My jsme utíkali z domova za zábavou, dívky i chlapci chtěli rebelovat, bouřit se rodičům, což byl i trend, který podporovala společnost, ale i samotní rodiče (u nichž se tento přístup vyvinul zase jejich výchovou), svět byl možná bezpečnější pro tyto toulky… ale jaký je dnešní svět pro mládež?


Neposlušnost lásky

Neposlušnost lásky - Christina von Dreien

Skladem u dodavatele

252,- Kč
Anotace:
Žijeme ve zvláštní době, jež se zdá být každým rokem podivnější. Mnozí lidé si kladou otázky: Co se to na Zemi odehrává? Co se stalo s lidstvem a Zemí zejména v posledních letech? Proč se to děje? A jak to všechno skončí? <br><br> Kniha "Neposlušnost lásky" poskytuje na tyto otázky k současné situaci ve světě jasná, ba někdy překvapivá vysvětlení. Christina vyzývá k větší odvaze a lidskosti, k nenásilnému odporu proti společenskému systému, který je lásce vzdálen natolik, že bezohledně ničí přírodu a prohlašuje lži, manipulace, agrese či války za normu. <br><br> Navzdory všem těmto nekalostem však Christina vykresluje velmi pozitivní obraz budoucnosti naší planety. Fascinujícím a pro každého srozumitelným způsobem objasňuje, že člověk je od přírody laskavá a milující bytost; že je tedy jen otázkou času, kdy se současný systém negativity rozpadne z nitra sám a nahradí jej nová forma soužití založená na míru, svobodě a vzájemném respektu. <br> Na Zemi se každý den probouzí stále víc a více lidí, spojují se mezi sebou a vytvářejí mohutný svě-telný impuls změny. Tichou revoluci neposlušnosti lásky již nelze zastavit.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

16.11.2022
Malá, krásná kniha. Která tak láskyplně mluví o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nám tu bylo dobře... že ji nazvu jako sladkým zákuskem pro duši.


16.11.2022 - renata
Malá, krásná kniha. Která tak láskyplně mluví o lidech, o Zemi a tak moc chce, aby nám tu bylo dobře... že ji nazvu jako sladkým zákuskem pro duši.


Christina - vědomí vytváří mír

Super cena
Christina - vědomí vytváří mír - Bernadette von Dreien
Anotace:

Po prvních dvou svazcích knižní série Christina, které jsou mezitím bestsellery, je nyní k dispozici dlouho očekávaný třetí díl. První dvě knihy vyprávěly o začátku příběhu Christiny: o mimořádných okolnostech jejího narození, dětství a mládí, i o počátku její práce na veřejnosti až do jara 2018.
Třetí svazek sestává výhradně z vlastních proslovů Christiny, pocházejících z jejích seminářů a rozhovorů v letech 2018 a 2019. Christina mluví o tom, kdo my lidé ve skutečnosti jsme, proč jsou současné podmínky na Zemi takové, jaké jsou, a jakým pozitivním směrem se může ubírat globální vývoj. Tato kniha poskytuje naději v budoucnost vnitřního i vnějšího míru a posiluje víru, že navzdory pochmurným prognózám nakonec všechno dobře dopadne.
Další témata třetího svazku: individuální navýšení vibrací, očištění duše, tělo a buněčná komunikace, náš duchovní tým, velká hra zapomnění, karma a tvůrčí síla, škola, v níž učení vychází ze srdce, důvěra v pocity a inteligenci srdce, evoluce lásky, duševně-duchovní propojení, dětská hravost či přirozená spontánnost a radost ze života.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2022 - renata
Krásná, jemná kniha.


E.T. 101 - kosmická příručka

Super cena
E.T. 101 - kosmická příručka - Jho Zoev, Luppi Diana
Anotace:

Vše, co potřebujete vědět, jste se již naučili. Nemůžete-li si vzpomenout, co je váš skutečný job na této planetě — koukněte se do této příručky.

Přišli jste na tuto planetu bez návodu?
Měli jste snad někdy podezření, že ve skutečnosti pocházíte z jiného, méně narušeného světa?
Máte v současné době potíže se svým genetickým kódováním?
Nosíte v sobě matnou vzpomínku, že jste se tu ocitli z nějakého důvodu, a že vaše nynější práce s tím nemá nic společného?

S pomocí E.T.101 lze procitnout z hlubokého evolučního spánku a vzpomenout si na to, co o sobě a o světě víte, jen jste si to špatně uložili do paměti nebo jste na to zapomněli.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2022 - renata
Berme tuto knihu s nadhledem. Je v ní uložena taková ta duchovní moudrost z mnoha dalších knih, kterou už možná dobře znáte. Ale vše je osazeno do velmi nadsázkového hávu. Návod na pozemský život přímo od mimozemšťanů... proč ne, dobré počtení , rozhodně velmi originální.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2023 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap