Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Kočka na cestách

Kočka na cestách - Hiro Arikawa

Kočka na cestách


Hiro Arikawa


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč

Anotace:

Toulavého kocourka Nanu zachrání jednoho dne před jistou smrtí mladý muž jménem Satoru Mijawaki. Pět let spolu žijí v jednom z tisíců tokijských bytů. Potom ovšem zasáhne osud a Satoru musí Nanuovi najít nového páníčka. Nasednou do Satoruovy stříbrné dodávky a vyrazí na cestu. Během putování se Nanu setkává se Satoruovými přáteli z dětství a dostává se na místa, kam by se jinak nikdy nevydal. Postupně je mu čím dál jasnější, že za plánovaným rozloučením bude něco víc než jenom Satoruova komplikovaná finanční situace. Proč se Satoru musí své milované kočky vzdát? Jaký osud ho v životě potkal? A jaké tajemství před Nanuem skrývá? Dojemný příběh o kočce a jejím člověku, odehrávající se v japonském prostředí, potěší nejenom milovníky zvířat a koček, ale hlavně ty, kteří hledají nenáročnou a přesto zábavnou knihu pro dlouhá odpoledne.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.3.2020 - Anonym
 Bomba čtení!

Policejní křeček a zámecký zloděj

Anotace:

Policejní křeček? Ano, skutečně existuje! Jmenuje se Bruno a bydlí u druháka Jirky. Přednedávnem jeho skvělý policejní čich odhalil skupinu zlodějů aut. V místní zámecké galerii je právě teď výstava nádherných šperků. A křeček tuší, že brzy bude mít práci. Jednoho dne je to tady – cenné šperky byly ukradeny. Ale detektiv Bruno už jde po stopě! Volné pokračování knížky Policejní křeček.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Dle synů jsou knížky o policejním křečkovi Brunovi nejlepším "druhým čtením". Ideální pro čtenáře z druhé a třetí třídy. Knížka čtena doslova jedním dechem. Daniela Krolupperová je vždy sázka na jistotu!

Kvak a Žbluňk se bojí rádi

-19%
Kvak a Žbluňk se bojí rádi - Arnold Lobel

Kvak a Žbluňk se bojí rádi


Arnold Lobel


Skladem v eshopu (1 ks)

159,- Kč  128,- Kč

Anotace:

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvují nebo chodí na procházky a na výlety. Když je venku zima a nevlídno, sedí pěkně v teple u krbu, pijí čaj a vyprávějí si strašidelné historky. A krásně se oba bojí. Celé dny jsou spolu a je jim tak moc dobře. Proč? Protože jsou nerozluční kamarádi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Známá žabáčí "trilogie" by určitě neměla chybět v žádné knihovničce. Milé a poučné příběhy že života dvou žabích kamarádů zaujmou nejen nejmenší čtenáře. Velká písmena, úsporný text a ilustrace téměř na každé stránce poženou čtenáře dějem kupředu.

Raw energie v každém doušku

-91%
Raw energie v každém doušku - Stephanie Tourlesová

Raw energie v každém doušku


Stephanie Tourlesová


Skladem u dodavatele

359,- Kč  29,- Kč

Anotace:

Tato kniha nabízí recepty na 126 zdravých raw veganských nápojů, které si můžete připravit v průběhu celého dne. Ráno začnete povzbuzujícím zeleným koktejlem, odpoledne doplníte energii nápojem bohatým na přírodní proteiny a večer se zchladíte osvěžujícím ovocným coolerem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2020
 

Šťastný život

-19%
Šťastný život - Will Bowen; Lucie Ernestová

Šťastný život


Will Bowen; Lucie Ernestová


Skladem v eshopu (2 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

"Budu šťastný, až dostanu...
Budu šťastný, až udělám..."


Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává? Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme.


Štěstí bývá naopak příčinou: nejkratší a nejpřímější cestou k osobnímu naplnění a úspěšnému životu.


Will Bowen, autor projektu Svět bez stížností, vás v této praktické a přesto velmi inspirující knize naučí, co udělat pro to, aby se prostřednictvím vašich životních postojů, slov i činů výrazně zlepšily všechny oblasti života, abyste byli zdravější, úspěšnější v práci a měli hlubší a více naplňující vztahy s druhými. Willův jedinečný přístup ke štěstí a jeho praktické instrukce jak si přenastavit náš emoční regulátor, neboli termostat štěstí, vám krok za krokem pomůžou odstranit veškeré překážky ve vaší mysli a životním stylu, aby vaše štěstí mohlo opět volně proudit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Jednoduché a fungující rady, dá se říci. Jejich realizace v životě je pak nepoměrně těžší, ale díky tomu, jak srozumitelně je tu podáno fungování šťastného a chronicky závislého nešťastného mozku, tak už jen to pomůže, abyste se vždycky vzchopili a šli dál! Jinak a lépe!

Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet

-20%
Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet - Poppy Palin

Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet


Poppy Palin


Skladem v eshopu (2 ks)

695,- Kč  556,- Kč

Anotace:

Jak nacházet moudrost z tarotových karet v realitě všedních dnů? Ponořme se do obrázků, ze kterých nás obklopuje hluk ulice, cinkání peněz, křik, chaos, ale i smích, vůně kávy na stolečku a se stmívajícím večerem kočičí předení. Tarot magické přítomnosti si hraje s dnešní dobou, ukazuje nám, co cenného bychom měli vidět za oponou šedivosti všedního dne. Ať už to jsou prchavé a zdánlivě bezvýznamné chvilky, nebo silná uvědomění v obtížných situacích či při setkání s handicapovanými či jinak odlišnými lidmi. Svět je tak pestrý! Uvidíme, jak vypadají novodobá vězení, strachy, ale také obrazy toho, co nás dnes i zítra může přivést na cestu životního štěstí. Naučme se vidět a vnímat magickou přítomnost a moudrost v ní skrytou...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Tarot má své charisma spočívající v tužkou kreslených obrázcích, které "jako by byly v pohybu". A ve významech věrně odrážející všední dny. Někdy je náročný na výklad, jindy to jde samo: pokaždé jinak.

Lucinka a kouzelná zvířátka

-20%
Lucinka a kouzelná zvířátka - Eliška Mauleová

Lucinka a kouzelná zvířátka


Eliška Mauleová


Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  158,- Kč

Anotace:
Lucinka je úplně normální šestiletá holčička. Má ráda legraci a nerada chodí večer do postýlky. Je to podle ní velká nuda. Až jednou se začnou dít věci...Už usnula a zdál se jí sen? Nebo ještě nespí? Proč je v jejím pokojíčku všechno vzhůru nohama? Jisté je jen, že Lucinka poznala spoustu hodných a veselých kamarádů.Pojďte se s Lucinkou a kouzelnými zvířátky vydat za dobrodružstvím a užijte si s nimi spoustu legrace u Lucinky doma, ve škole i na výletě v zoo.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.2.2020
 Krásné kniha plná obrázků a krátkých textů. Děti ocenily především vtipné obrázky, malované přes celé stránky.

Tantrický sex a menopauza

-19%
Tantrický sex a menopauza - Diana Richardson; Janet McGeever

Tantrický sex a menopauza


Diana Richardson; Janet McGeever


Skladem u dodavatele

349,- Kč  280,- Kč

Anotace:

Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem - skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, jako kdyby naše těla byla poškozená nebo nedostačující, obzvlášť v oblasti sexuality a intimity. K menopauze můžete ale přistoupit také radikálně pozitivním způsobem, zaplaveny pocitem vitálního probuzení a znovu-zažehnutí ženské sexuality, kreativity a spirituality.Autorka několika bestsellerů o vědomém milování Diana Richardson a psychoterapeutka Janet McGeever, obě také učitelky tantry, vám ve své nejnovější knize vysvětlují, co můžete v menopauze očekávat na fyzické, emocionální a spirituální úrovni a co může znamenat pro partnersky´ vztah. Podrobně zde popisují tantrické techniky a cvičení, které vám pomohou spojit se s intuitivní moudrostí vašeho těla a srdce a pomohou vám osvobodit se od očekávání výkonu konvenčního sexu. Vysvětlují, v čem je tantra ženám v menopauze blízká a jak jejich těla přirozeně vstupují do tantričtější fáze zaměřené na kreativitu a spiritualitu. Prozkoumáte s nimi, jak se dá sex praktikovat nejen pro sex samotný, ale také pro zlepšení zdraví, vztahů, lepší sebeovládání, emocionální rovnováhu a k dosažení rozšířeného vědomí. Využijte menopauzu k prohloubení své důvěry v dokonalost fungování ženského těla a začněte prožívat skutečnou intimitu a hlubokou lásku na úrovni, která byla dosud nepředstavitelná.Menopauza je časem znovuzrození - to, čemu v Číně říkali druhé jaro - a může by´t také časem hlubokého sexuálního probuzení. Tato kniha vám nabízí skvělého průvodce tímto významným životním přechodem.- MUDr. Christiane Northrup -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Ono okřídlené – když děti vyletí z hnízda, je čas začít si plnit sny. V podstatě nám toto kniha potvrzuje, ženské tělo, hormony, psychika – je právě k tomuto přirozenému vývoji stavěno. Jak si poradit s tím, co vyvře v tento čas, jak se smířit s odcházející mateřskou plodností, jak to vše oplakat, jak pochopit vztek a smutek,.. s tím vším autorky pomohou nejrůznějšími praktickými vizualizačními i reálnými technikami. Ale už jen pochopení celého principu je úlevné.

Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky

-19%
Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky - Eva Maria Zurhorstová

Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky


Eva Maria Zurhorstová


Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  264,- Kč

Anotace:

Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, který vás nenaplňuje – nic z toho není důvodem k rozchodu, studu ani k pochybnostem o sobě samých. Pouze nastal čas na nový začátek! Tak jako se z každého vztahu dříve či později plíživě vytratí zamilovanost, slábne postupně i touha.
A právě tehdy přichází prostor pro lásku, a to i fyzickou. „Sex může být příčinou všech vztahových problémů, nebo jejich lékem,“ říká přesvědčeně Eva Maria-Zurhorst. V této knize ukazuje, jak moc je veškerá sexuální frustrace založená především na nedorozumění a nevědomosti. K naplňujícímu milostnému životu podle ní není třeba ani supermilenců, ani sexuálních bohyň, nýbrž mužů a žen, kteří budou ochotni porozumět jemné řeči svého těla. A znovu propojit sex se srdcem.
Soulsex je nový, jemný a vysoce naplňující přístup k fyzické lásce, který působí ozdravně jak na neukojitelnou sexuální touhu, tak na sexuální nechuť. Jemně a bez námahy vrátí do vašeho těla život a pomůže vám s partnerem dosáhnout zcela nových, hlubších schopností vníma´ní. Konečně můžete jeden druhému opět důvěřovat a s požitkem se tělesné lásce oddat.


"Skrze pochopení a praktické návody pro intimní lásku se vám otevře nový svět a možná budete překvapeni, když se dozvíte, jak i ve vztahu, který jste vnitřně možná vzdali, můžete znovu prožívat vyživující lásku a vášeň."
- Denisa Říha Palečková, lektorka intimity a vztahů -


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Sympatické je rozdělení knihy na dvě části: starý sex a nový sex. V první části se dozvídáme celou paletu různých nepříjemností, vzteků, bolů a bloků, které nás mohou ve vztahu potkat a které postupně ochlazují ložnici. Pěkná drbárna, tohle rve srdce a se stejně postiženými souzní tak, že jde snad o nejemotivnější část knihy. Ale zároveň autorka vysvětluje, proč se tak děje a kde jsou příčiny toho, že máme sexu po krk. A kde vznikly naše bolavá místa v dětství a ve vztahu k lidským vztahům obecně.

Karty světla

-19%
Karty světla - Rebecca Campbell; Danielle Noel

Karty světla


Rebecca Campbell; Danielle Noel


Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  356,- Kč

Anotace:

Karty světla byly vytvořeny proto, aby vám pomohly slyšet šepot duše, prohloubit a zesílit jasnozřivé smysly, nastolit v životě rovnováhu a znovu se naladit na rytmus Vesmíru. Budete-li pravidelně pracovat se svým světlem, zjistíte, že intuici uslyšíte čím dál jasněji. S každým dalším týdnem bude její šepot hlasitější. Vaše vize budou čím dál silnější. A vy si začnete víc a víc věřit. Když se zavážete, že budete věnovat více času své duši a dovolíte jí vést vaše dny, zjistíte, že svou jedinečnou přítomností rozjasňujete svět. Sloužíte světu tím, že jste jednoduše sami sebou. Karty světla jsou nástrojem k prohloubení vztahu s vaší duší a Zdrojem. Namísto hledání odpovědí nebo rad z vnějšku vnímejte každou z karet jako bránu do portálu vašeho vlastního vnitřního vedení, jako nástroj cesty k vědomí, které čeká, aby vám právě teď mohlo být odhaleno.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2019 - renata
 Tak čisté, tak jemné, tak sváteční. A když je přidáte ke klasickému tarotu, uvidíte, že dokáží vytáhnout z klasických karet tu jemnou malou informaci, která by měla být ve vašem výkladu jako třešnička na dortu. Sladká, nebo i s peckou – to už přijde na to.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap