Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Domeček plný kamarádů

-19%
Domeček plný kamarádů - Vojtěch Kubašta

Skladem v eshopu (1 ks)

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

Na kopci stojí domeček ze samých kostiček. Kdopak v něm asi bydlí? Přece pejsek Barnabáš s kočičkou Mickou. Ale nehospodaří v něm sami, společnost jim dělají sýkorky štěbetalky, nezbední opičáci Žuch a Žak, cínoví vojáčci v krásných uniformách a starý trpaslík Mudrovous. Někdy je v něm pěkně veselo a hlučno a to to nejlepší teprve přijde… Vidíte? Medvěd Jednozubka už je tam taky.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

2.1.2021 - Petra Nešlehová
Velmi důmyslně zpracovaná kniha. Dílo Vojtěcha Kubašty je nesmrtelné a nadchne všechny generace.


2.1.2021 - Petra Nešlehová
Velmi důmyslně zpracovaná kniha. Dílo Vojtěcha Kubašty je nesmrtelné a nadchne všechny generace.


Hypnóza a metoda Přímé komunikace s nevědomím

-15%
Hypnóza a metoda Přímé komunikace s nevědomím - Friedbert Becker
Anotace:

V této knize se dozvíte, jak je možné v několika krocích odhalit příčinu konkrétního psychologického problému a vyvolat radikální změnu k pozitivnímu.
Kam se upírá naše pozornost, tam proudí i naše energie – a stává se realitou. Nicméně, pozornost mnoha lidí je uvězněna v pasti: v destruktivních myšlenkových vzorcích, přesvědčeních a nevyléčených vnitřních konfliktech. Tyto stavy jsou pro většinu lidí zcela „normální“; mnozí si ani neuvědomují, co se s nimi děje.
Metoda Přímé komunikace s nevědomím je účinný návod, jak získat zpět svoji pozornost a začít žít jako svobodná bytost. Můžete díky ní pomoci jednak sobě, jednak druhým lidem.
Friedbert Becker představuje v knize praktické a srozumitelné návody, jak lze komunikovat s inteligentními částmi nevědomí – ať již toho vašeho, nebo jiného člověka. Lidská duše ví nejlépe sama, co se musí odehrát, aby se vyléčily a rozpustily traumatické zážitky, nutkavé stavy, strachy či jiné disharmonie. Stačí nevědomí pokládat správné otázky a pak učinit vše, co nám sdělí, aby se začaly dít zázraky.
Na základě přesných instrukcí a zaprotokolovaných rozhovorů autor názorně demonstruje, jak lze za několik málo hodin odstranit traumata, nutkavé stavy, záchvaty paniky či destruktivní myšlenkové vzorce.
Metoda je natolik jednoduchá, že s ní již při čtení můžete začít, aniž byste k tomu potřebovali dlouholetá studia.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2020 - renata
Kniha je malou dobrou terapií, základem, prvními kroky, které budou znát, pokud si je projdete. Zklidnění a navrácení se své situace, její realistické posouzení a jemné vyrovnání duše. A jako bonus pochopíme myšlenky, emoce – a uděláme z nich své spojence.


Probuďte své božství

Probuďte své božství - Joe Dispenza

Neznámá dostupnost

530,- Kč
Anotace:

Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí? Vytvořit si novou budoucnost a transformovat svou biologickou podstatu tak, abyste se zcela uzdravili? To vše nabízí dr. Joe Dispenza v této (r)evoluční knize: jejím jádrem je poznání a soubor nástrojů, které umožní dosáhnout běžným lidem mimořádných stavů bytí. Dr. Joe Dispenza autor bestsellerů You Are the Placebo (=Vy jste placebo) a Breaking the Habit of Being Yourself (=Zbavte se zvyku být sami sebou) v knize srozumitelně formuluje poznatky z posledních výzkumů z oblasti neurověd, epigenetiky a kvantové fyziky, a věnuje se i dalším tématům: • Jak se osvobodit od minulosti vyladěním svého těla na novou mysl? • Jak změnit své frekvence a vytvořit si realitu přítomného okamžiku a neomezených možností? • Tajná věda o báječných schopnostech šišinky: náš portál do mystických světů! • Jak rozšířit své vědomí za hranice omezeného, předvídatelného hmotného světa? Jak vstoupit do kvantového pole nekonečných možností? Autor nabízí ucelený program s širokou skálou účinných nástrojů, metod a cvičení, které vám umožní vykročit z fyzické reality do jemnohmotného světa lásky. „Tímto totiž skutečně jsme,“ píše, „a tuto budoucnost tvoříme — v ní se každý člověk stává božskou bytostí.“



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2020 - renata
Co všechno se v tomto strhujícím čtení dozvíte? - Jak si poradit ve chvíli, kdy se necítíte v rovnováze, jste v područí navyklého chování? - Projdete si meditací, krok za krokem, vteřinu za vteřinou tak, až si ten hřejivý pocit obrody dokážete navodit i… třeba ve třech sekundách při mytí nádobí. - Naučíte se cítit energii těla, energetických center (někdo jim také říká čakry) a využívat tuto energii ve svůj prospěch. - Začít si přát, autor uvádí několik metod, jak v sobě formulovat přání a jít si za ním


Můj bylinkový svět

-15%
Můj bylinkový svět - Vláďa Vytásek

Skladem v eshopu (2 ks)

399,- Kč  336,- Kč
Anotace:

Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu. V bylinkovém světě najdete velké množství pomocníků, protože rostliny jsou naši přátelé. Autor učí vnímat bylinky a snaží se, aby si lidé recepty vytvářeli podle vlastní intuice a příliš je nekopírovali. Každý je totiž jedinečná bytost.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.12.2020 - renata
Skvělá kniha, prakticky zpracovaná a voňavá kvalitním křídovým papírem.


Otevři se lásce

-19%
Otevři se lásce - Katherine Woodward Thomas

Skladem u dodavatele

389,- Kč  312,- Kč
Anotace:
Do rukou se vám dostává moudrý a citlivý průvodce pro všechny, kteří jsou už unavení a frustrovaní z hledání toho pravého partnera a jsou ochotni objevit způsob, jak si ho k sobě přivolat. Najdete zde propracovaný sedmitýdenní program, který vás povede krok za krokem k tomu, abyste identifikovali a odstranili překážky, uvolnili toxické vazby a otevřeli se vědomému vztahu a lásce. Autorka zde sdílí velmi otevřeně svoji osobní zkušenost, kterou prolíná s inspirativními příběhy svých klientů. Nabízí vám možnost si na vlastní kůži vyzkoušet cvičení, které jí samotné a mnoha jejím klientům pomohly k vnitřní proměně a naplňujícímu partnerství

Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.12.2020 - renata
Už jen první přečtení knihy na jeden zátah mě naprosto vyčerpalo a nabilo novou energií zároveň. Neskutečná nálož informací a důležitých niterných otázek, pro čtenáře probíhající proces identifikace jeho vnitřních dětských i jiných zranění ze vztahů, která ovlivňují, jednoduše řečeno: náš současný vztah ke vztahům. Naťuklo se to, co se naťuknout mělo a pro mne se otevřela chuť zkusit si projít celý kurz 49 lekcí tak, jak se projít má. Jsem v polovině…. A první zlepšení hodnocení sebe samé jsem pocítila již v prvním, druhém týdnu.


Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

-19%
Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie

Skladem v eshopu (4 ks)

259,- Kč  208,- Kč
Anotace:

Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu - a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?


Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul - terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.12.2020 - renata
Lehké čtení, které upevní vzlety (možná potěší duši nadějí v dobách pádu). Příjemně zaplní všední den asi jako zákusek ke kávě. A celkově nám ukazuje naladění, které je v životě to produktivní, ačkoliv se tu dozvídáme, a sami víme, že i ta neproduktivní období temna jsou v životě potřeba. Protože jsou.


Aristokratka u královského dvora

-19%
Aristokratka u královského dvora - Evžen Boček

Skladem v eshopu (13 ks)

279,- Kč  224,- Kč
Anotace:

Již v pátém dílu ze série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce" mimo jiné dojde k následujícím událostem: Marie Kostková se rozzuří na Maxe Launa, zorganizuje výpravu do Nizozemského království, dostane briliantové šperky nesmírné hodnoty, objeví v sobě vášeň pro nakupování, v doprovodu své matky a paní Tiché odletí do Haagu, kde se setká s královnou Beatrix, omylem navštíví obchod s marihuanou, zažije oslnivý úspěch na recepci v královském paláci a potká sympatického mladého muže.


Paní Tichá poprvé poletí letadlem a Jejímu Veličenstvu Beatrix se při audienci představí jako "nějaká Tichá." ViVien hraběnka Kostková zastaví přísun Prozacu a dočká se ocenění jako dvojnice princezny Diany. Zámecký zahradník překoná úzkost ze smrti a začne toužit po lásce. Kastelán Josef zůstane stejný.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2020 - Vendelín
Je to špica. Směju se celou knížku :-D


Harrachovská sklárna Nový Svět v první polovině 19. století

Anotace:
První rozsáhlejší zmapování činnosti sklářské huti hrabat Harrachů v Novém Světě v Krkonoších v první polovině 19. století - v této době byla zdejší sklářská výroba na světové úrovni. Mapuje produkci sklárny v období uměleckých stylů klasicismu, empiru a především biedermeieru a druhého rokoka.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

26.11.2020
Velmi pěkná knížka


26.11.2020


Kalendář 2021 - Miluj svůj život - nástěnný

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2021 je po delší době opět zcela originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, můžeme změnit svůj život a učinit jej mnohem šťastnějším. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dechberoucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.11.2020 - renata
Kalendář je prakticky velmi dobře využitelný. A jeho přidaná hodnota je pro mě nevyčíslitelná. Milá amosféra, témata, na která rádi zapomínáme, ale přesto jsou tak důležitá. Možnost se zastavit a procítit život, procítit to, co se v něm říká. Nádherný počin.


Hvězdné karty Lindy Goodman

-23%
Hvězdné karty Lindy Goodman - Crystal Bush; Frank Riccio

Skladem v eshopu (2 ks)

329,- Kč  251,- Kč
Anotace:
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.<br><br> Světově známá astroložka Linda Goodman tuto nebeskou hudbu slyšela a během svého života zprostředkovala její význam statisícům čtenářů. <br><br> Jakou píseň touží slyšet vaše srdce? Píseň souznění s Bohem? Píseň na cestu k vašemu životnímu partnerovi? K vašemu nejvyššímu určení? S tímto kompletem můžete při hledání odpovědí na své otázky použít astrologické učení Lindy Goodman, její numerologii a moudrost starých Chaldejců. Crystal Bush, blízká přítelkyně a důvěrnice Lindy Goodman, chtěla tímto dílem vzdát hold nejoblíbenější astroložce Ameriky. Společně s výtvarníkem Frankem Ricciem, který za své ilustrace obdržel nejedno ocenění, vytvořila tyto Hvězdné karty, jejichž okouzlující výtvarná stránka a láskyplné interpretace vám pomohou znovuobjevit vše, co nás Linda učila.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.11.2020 - renata
Stručné, jasné, jdoucí přímo k věci. Mnohdy až tak, že zíráte. Moderní styl, spojení astrologie a numerologie dává šanci nejen intuitivním lidem, ale i těm, kteří potřebují analytický rozum k pochopení kořenů svých problémů.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap