Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Do vody

-19%
Do vody - Paula Hawkins

Do vody


Paula Hawkins


Skladem v eshopu (25 ks)

379,- Kč  304,- Kč

Anotace:

Vyhýbejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou... V říční tůni se najde tělo svobodné matky - a to právě na místě, kde bylo téhož léta objevena mrtvola mladého děvčete. V historii malého městečka Beckford to sice nejsou první ženy, jejichž osud se na onom místě uzavřel, jsou to však právě ony dvě, jejichž smrt rozčeří nejen hladinu řeky, ale i poklidné životy zdejších obyvatel. A z temných vod začínají najednou na světlo dne vyplouvat dlouho zamlčovaná tajemství... Druhý román Pauly Hawkins, jejíž předloňský debut Dívka ve vlaku se stal fenoménem, když překonal všechny rekordy v rychlosti prodeje (doposud se ho po celém světě prodalo přes 18 milionů výtisků), 79 týdnů se držel na prestižním žebříčků bestsellerů New York Times a na jeho motivy byl natočen znamenitě obsazený film. Není pochyb - tohle bude knižní událost roku!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2017 - ErvinLiani
nebenwirkungen creatin kur steroide nummerierung anabolika liste turkei anabolika kur fur anfanger testosteron doping nebenwirkungen testosteron gel geruch anabolika deutschland anabolika qualität testosteronspiegel cortison testosteron muskelaufbau fettabbau

Horoskopy s tajenkou

-27%
Horoskopy s tajenkou - Felix Londor

Horoskopy s tajenkou


Felix Londor


Skladem v eshopu (1 ks)

99,- Kč  72,- Kč

Anotace:

Někdo má štěstí v lásce, jiný se dopracuje k vysněné profesi, další najde smysl života v dětech a někdo je prototypem zdraví. Je to dáno i tím, v jakém znamení zvěrokruhu se jedinec narodil. Horoskopy s tajenkou odhalí, co ženám, mužům i dětem osud nadělil do vínku, jak tyto "dary" můžou prakticky využívat a jakým způsobem se elegantně vyhnou případným nástrahám. Tato kniha je jedinečná v tom, že podrobně rozebírá řadu oblastí a prognózy platí stále, nejenom v daném kalendářním roce. Navíc skvěle procvičí mozek, paměť, postřeh i logické myšlení, jelikož klíčové výrazy jsou vždy skryté v tajenkách.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2017 - Ludmila
 Tuto knihu jsem koupila manželovi k svátku, horoskopy ho zajímají, kniha je dobře a přehledně napsaná, listujeme v ní celá rodina a ještě můžeme luštit křížovky, cena super

36x Vegetariánské dobroty

-19%
36x Vegetariánské dobroty - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Vegetariánské dobroty


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářsky´ zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.6.2017 - Re
 Doporučuji, protože je to skvěle inspirativní receptový soubor inspirace. Pěkný formát, malé, přehledné a přitom akorát plné informací navíc... Recepty nápadité, umožňující i další variace dle své fantazie.

36x Chia semínka

-19%
36x Chia semínka - Klaas Koolman

36x Chia semínka


Klaas Koolman


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Chia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou vajec (nejen) pro vegany!


Vychutnejte si zdravá jídla připravená podle těchto karet. Mezi recepty najdete například salát z quinoy s mandlemi a chia-masové knedlíčky v husté rajčatové omáčce nebo chia pudink s jahodovo-mangovou pěnou a nechybí ani praktické rady a tipy a veganské alternativy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.6.2017 - Renata
 Jedna z nejlepších kuchařských kartičkových publikací, protože kromě toho, že je praktického složení, tak je velmi praktická i obsahově. Recepty autor vybral tak, že tam je od každého typu vaření něco, takže si můžete vyzkoušet cokoliv od jednoduchých jídel až po ta složitější, nebo i taková, která mne inspirovala nejvíce – pouhé přidávání chia semínek do jídel, která už velmi dobře známe a vaříme běžně.

Vy mně taky

-28%
Vy mně taky - Bořek Mezník

Vy mně taky


Bořek Mezník


Skladem u dodavatele

145,- Kč  103,- Kč

Anotace:
Když píšou básně opravdoví chlapi, kteří mají svoje pády, úspěchy, lásky, touhy, přání a kopec problémů - počínaje třeba svedenou holkou, kterou bylo výhodnější nesvádět, a konče alkoholismem či rakovinou - vypadají jejich básně jako poezie Bořka Mezníka. Když je píší stejným jazykem, jakým mluvili v hospodě v době, kdy tam ještě před hospitalizací na psychiatrii chodili a tak tak se z ní dokázali odplazit, vypadají jejich básně také jako poezie Bořka Mezníka. <br> A když je píše chlap, který miluje svoje dcery, nechce už znovu zklamat svoji ženu, váží si práce, kterou konečně sehnal a zdraví, protože po chemoterapiích si ho budete vždycky vážit, tak je to básník Bořek Mezník. <br> Vítejte při čtení poezie chlapíka, který stál u zrodu brněnského anarchistického hnutí na začátku devadesátých let a teď bydlí v malém domku na kraji vesnice v kopcích za Boskovicemi, živí se jako obchoďák a občas se mihne v partě kolem sdružení Vítrholc.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.5.2017 - Albert
 Šťavnatá, avšak nevyumělkovaná poezie, která jde až na dřeň.

36x Sladký život

-19%
36x Sladký život - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Sladký život


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Dopřejte si krátkou pauzu od každodenního shonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptů, které najdete v tomto balíčku, jsou nejenom hříšně dobré, ale i zdravé. Je známé, že přemíra cukru lidskému tělu škodí. Tyto recepty jsou však sestavené s ohledem na rovnováhu, a tak můžete mlsat, aniž byste škodili svému zdraví. Mezi recepty najdete například sladké cuketové muffiny, borůvkovo-mandlové pusinky nebo sorbet z vodního melounu. Díky praktické velikosti můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce, nebo jimi potěšit své přátele.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.5.2017 - Renata
  Mnoho ingrediencí se tu opakuje (pomeranč, mák…) Autorky také radí s chytrým plánováním a vařením, při kterém si vše dobře promyslíme a vyhneme se tak zbytečnému vyhazování jídla, neekonomickému vaření. Pokud děláme například suflé, ach můj bože, tady je lilkové, ale klidně bych zkusila i dýňové!... tak si zbylé žloutky schováme na palačinky. A zkuste někdy dělat palačinky jen ze žloutků – je to čirá slast! Řekla bych, že se tady i díky tomu, že si můžete kartičky hezky rozložit, naučit myslet prostorově. Více v časových horizontech. A pak stačí jen nějakou dobu vytrvat, než nám takové myšlení přejde přímo do krve. Líbí se mi. Moc!

Konečně mám koně

-19%
Konečně mám koně - Melinda Folse; Helena Fišerová

Konečně mám koně


Melinda Folse; Helena Fišerová


Skladem v eshopu (1 ks)

359,- Kč  288,- Kč

Anotace:

Přinášíme vám dosud nejobsáhlejší příručku napsanou ženou pro ženy, která mistrně spojuje praktické informace s mnohaletými zkušenostmi autorky.


Tajemné a magické pouto mezi lidmi a koňmi se proplétá napříč civilizacemi, kulturami a generacemi. Nejvýraznějším a nejhlubším příkladem takového pouta jsou však vztahy, které vznikají mezi koňmi a ženami. Koně mají totiž úžasnou schopnost pomoci nám, ženám, znovu navázat kontakt s naší citlivou a hravou stránkou. Něžný dotek sametového koňského chřípí na rameni dokáže v jediném okamžiku připomenout radost, která pramení ze splynutí s přírodou.


Konečně mám koně je kniha pro ženy, jejichž srdce touží po takovém spojení. Pokud vám připadá, že se váš život přehoupl do druhé poloviny a na dětské sny o koních už zbyly jen mlhavé vzpomínky, tato kniha vám vnese do života trochu koňské energie a vezme na cestu, která vás po krůčcích dovede k naplnění tužeb z mládí, v sedle, ve výběhu i v životě.


Melinda Folseová nejprve ukáže, že "nikdy není příliš pozdě", a pak vás důkladně seznámí s koňským světem, který může být někdy chaotický a matoucí. Nabízí vám mnoho užitečných a moudrých rad od zamyšlení před nákupem koně, přes správnou péči, představení jezdeckých aktivit a disciplín až po doporučení ohledně výstroje, řešení problémů a naslouchání vašemu koňskému společníkovi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Re
 Nemusíte všeho nechat a koupit si koně. Můžete mít i zcela jiné sny! Je to těžké, je to snadné… jak se to vezme, ale jisté změny v životě to chce. Přerovnat priority. U čtení této knihy jsem si uvědomovala víc a víc, kolik prostoru věnuji naprostým zbytečnostem a jak mi život utíká mezi prsty. Svůj životní sen možná žiji, ale často mi umírá pod rukama, protože ho neumím správně živit. A abych to dokázala, chce to, musím si to přiznat, více odhodlání, občas bolest a občas pořádné odříkání od své lenosti a únavy. Prý se to vyplatí, tvrdí Melinda Folse. A o tom tahle kniha je především, o cestě za snem, ať je jakýkoliv.

Pes Jejího Veličenstva

-24%
Pes Jejího Veličenstva - David Michie

Pes Jejího Veličenstva


David Michie


Skladem v eshopu (2 ks)

239,- Kč  180,- Kč

Anotace:

Štěně corgiho, kterého se jeho bezohlední chovatelé chtějí kvůli převislému uchu nemilosrdně zbavit, zachrání britská královna, a tak se malý corgi ocitne na zámku ve Windsoru, ve světě rudých koberců a přepychových komnat - a bez hromad špinavého prádla. Okouzlující Nelson si rychle získává náklonnost všech členů královské domácnosti a dává nahlédnout do života královny ze své psí perspektivy. Stává se svědkem jejích setkání s celebritami, filantropy a poradci, a slýchává jejich vzácné postřehy o tajemství života. Díky jednomu z nejtajemnějších poradců Její Výsosti zjišťuje, jak starodávné zvyky a symboly působí mocně i v současnosti. Poznává také nejpřekvapivější vlastnost královny: jemné a zároveň neochvějné očekávání, že každý, s kým se setká, ze sebe dává to nejlepší.
Pes Jejího Veličenstva je plný radosti ze života, humoru a dobrodružství. Nelsonův sáhodlouhý seznam přečinů a přehmatů hravě strčí do kapsy jeho dobrosrdečnost a hluboká moudrost, která určitě potěší každého, kdo ví, jak se psi dokážou usmívat a jak vřelý mají jazyk.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Renata
 Strávit pár měsíců u kotníku Jejího Veličenstva Alžběty II.? Žádný problém. Navíc očima roztomilého, vychytralého a moudrého psíka, corgie Nelsona. Autor budí dojem, že v královském paláci opravdu pobýval a docela by mne zajímalo, jaká byla jeho praktická příprava na psaní této knihy. Nádherně a uvěřitelně rozepsal doslova mystický a pohádkový příběh s prvky tak praktickými, že máte pocit opravdového splynutí s životním stylem královské rodiny. A rozpor mezi prostředím, ze kterého Nelson pochází a do kterého přichází je potom živnou půdou pro všechny psí úvahy.

Encyklopedie pro děti 21. století

-19%
Encyklopedie pro děti 21. století - Jiří Žáček

Encyklopedie pro děti 21. století


Jiří Žáček


Skladem v eshopu (1 ks)

369,- Kč  296,- Kč

Anotace:

Srozumitelná hesla, trochu poezie i legrace a spousta obrázků – to je Encyklopedie pro děti 21. století. Obsahuje na osm set hesel od nejjednodušších a základních slov, s nimiž se dítě setkává od svého narození a velmi brzy chápe jejich význam (maminka, otec, babička), přes odborné pojmy z techniky, zeměpisu, biologie (automobil, cédéčko, světadíl, Austrálie, brambory, had, pavouk) až k abstraktům a filozofickým pojmům (cit, fantazie, zdvořilost, demokracie, náboženství).


Žáček původním povoláním inženýr se spojil se Žáčkem básníkem, a tak se tu snoubí výstižnost a přesnost s poezií, vtipem i nonsensem. Vše seřazeno abecedně včetně Q a Y, protože jedním z cílů naší knížky je naučit formou zábavy a hry děti abecedu. V dnešním světě obrovského množství informací není důležité všechno znát, ale umět rychle hledat a orientovat se v dostupných materiálech.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.3.2017 - Martina
Výborná knížka, moc ráda doporučím. Zajímavá a nová hesla, popsána srozumitelně, jednoduše a zajímavě. Skutečnost předčila očekávání :) Čteme s prvňáčkem a nemůžeme se od čtení odtrhnout :) 

Zpěvník Písničky nejen do hospody

-19%
Zpěvník Písničky nejen do hospody - Fragment

Zpěvník Písničky nejen do hospody


Fragment


Skladem v eshopu (1 ks)

179,- Kč  144,- Kč

Anotace:

Zpěvník s akordy ke známým lidovým a zlidovělým písničkám, mnohdy i s odvážnějšími a "lechtivými" texty, které budou vždy zárukou dobré nálady!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.3.2017 - Kata
 Zpěvník s pěknými písničkami. :) Určitě doporučuju

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap