Nabídky knih

Recenzované knihy

Zázraky archanděla Gabriela

-15%
Zázraky archanděla Gabriela - Doreen Virtue

Zázraky archanděla Gabriela


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

398,- Kč  335,- Kč

Anotace:

Archanděl Gabriel je proslulým andělem–zvěstovatelem, jehož příběh je zaznamenán v Evangeliu svatého Lukáše. Doreen Virtue ve své podmanivé knize nabízí mnoho informací z historie, které se týkají archanděla Gabriela a také jeho charakteristiky. V knize rovněž naleznete nádherná historická vyobrazení, díky nimž můžete získat k tomuto úžasnému andělovi vztah a více se s ním seznámit. Gabriel je s námi i nyní a poskytuje své vedení těm, kdo v dnešní době působí jako poslové – což se týká například učitelů, spisovatelů, hudebníků a umělců všeho druhu. Tento anděl také pomáhá rodičům toužícím počít dítě, nebo těm, kdo děti vychovávají či se chystají je adoptovat. V knize najdete skutečné příběhy lidí, kterým Gabriel zázračně pomohl, a dozvíte se, jak můžete i vy přijmout jeho pomoc v oblasti komunikace, rodičovství a vůbec při všech činnostech, kdy vy sami předáváte důležitá poselství. Archanděl Gabriel nabízí těm, kdo se s tímto mocným andělem setkali, pomoc, která je z hlediska poměru mužské a ženské síly neobyčejně dobře vyvážená. Gabriel je stejně tak vyživující, laskavý, soucitný a něžný, jako silný, podporující a motivující.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.5.2018 - Re
 Úžasné karty, které mne překvapily velikostí. V malém balení se ale skrývá VELKÝ OBSAH. Překvapily obsahem, protože je jasný, stručný, není univerzální, ale naopak - přesně mířený na každou situaci, na kterou se zeptáte. A elegantní. Krásné grafické zpracování je jedno z nejhezčích na trhu!

Andělské vykládací karty

-19%
Andělské vykládací karty - Debbie Malone; Amalia I. Chitulescu

Andělské vykládací karty


Debbie Malone; Amalia I. Chitulescu


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Tví andělé jsou ti nablízku, pamatuj, stačí na ně jen pomyslet. Máš po svém boku anděly, kteří ti pomáhají a vedou tě, kdykoli je potřebuješ.


Andělské vykládací karty mezinárodně uznávané australské jasnovidky Debbie Malone jsou krásným souborem šestatřiceti mocných andělů, kteří vám pomohou v jakékoliv situaci. Například Anděl ochrany před stresem a Anděl léčení vám pomohou zvládnout obtížná období, zatímco Anděl kreativity a Anděl vědomostí vás budou inspirovat na cestě za vašimi cíli. Každá karta totiž vznikla jako přímé propojení s určitým andělem a můžete ji používat pro dany´ účel a kdykoli je třeba. V knize pak najdete průvodce významem jednotlivých karet a způsoby, jak karty rozkládat.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.5.2018 - Renata
 S čím nám nejlépe pomohou? S otázkami na směr. Jednoznačně to jsou karty, které umí jít do hloubky problémů, takže bych je využila při hledání směru v této chvíli. ve chvíli, kdy se zastavíte, protože nevíte, jak dál. Protože je možná třeba zůstat chvíli v klidu, aby se věci mohly pohnout kolem vás. No a druhá velká oblast je oblast jemných nitek, spojitostí a vysvětlení situací a minulosti. I tady bych se přiklonila k tomu, abychom si na takový výklad dali víc času. Odpovědi, které se nám dostanou mohou být až překvapivě přesné a je třeba se nad nimi zamyslet, abychom je šmahem neodsoudili, nebo naopak nevzali povrchně nějakou rychle vyvřelou emoci za tu jedinou pravdu.

Stravou proti zánětu

-15%
Stravou proti zánětu - David Frej

Stravou proti zánětu


David Frej


Skladem v eshopu (2 ks)

299,- Kč  252,- Kč

Anotace:

Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví. Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Jak autor popsal ve své knize Zánět - skrytý zabiják, zvyšuje kaloricky bohatá, na živiny a antioxidanty chudá strava v současné konzumní společnosti tendenci k dlouhodobému a často neviditelnému zánětu a s ním spojených civilizačních nemocí, jako jsou alergie, autoimunitní nemoci, cukrovka, obezita, srdečněcévní nemoci, psychické poruchy nebo nádorová onemocnění.


Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu jsem autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje srozumitelně popsané principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který vám pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.5.2018 - Renata
 Je to výzva jako žádná jiná. Tipy a triky do zdravé kuchyně. Jídlo, ze kterého cítíte šťavnatou chuť a zároveň lehkost. A navíc volnou ruku s různými úpravami podle svého. A vzorový jídelníček, který nezavání hladovkou. A důkladné vysvětlení, proč některá jídla a kombinace opravdu škodí a způsobují vleklý chronický a často navenek nepoznaný zánět. A že třeba i ekzém nebo cukrovka je výsledkem chronického zánětu. Vlastně je to všechno jednoduché – jen to mít na paměti.

Tajemství bohyní na Žítkové

-10%
Tajemství bohyní na Žítkové - Vlastimil Hela

Tajemství bohyní na Žítkové


Vlastimil Hela


Skladem u dodavatele

299,- Kč  267,- Kč

Anotace:

Tato kniha je poctou příběhu zanikajícího fenoménu výjimečných kopaničářských žen- a také muži, který byl část svého života katolickým farářem.V textech o žítkovských bohyních, které byly publikovány v posledních letech a v nichž mezi nacisty, estébáky a opilci pobíhají v transu lesbické ženy, se z něj stala takřka smyšlená postava. Ve skutečnosti jsou spisy Josefa Hofera, vydané roku 1913, v nichž popisuje "velezajímavé, skutečné případy, jak vychytralé venkovanky bohyňují čili čarují,"nesmírně cenným svědectvím. Bez jeho postřehů, tvořících historickou bázi této knihy, by bezpochyby nevznikly ani publikace dnešních autorů, které ke kraji přilákaly zaslouženou pozornost. Moravské Kopanice tvoří několik malebných údolí a dramaticky se tvářících kopců. Jak ukazuje příklad bohyň - šeptuch, přijmout odpovědnost a být vědmou, lidovým léčitelem a venkovským šamanem, znamená vložit na svá bedra celoživotní úděl a obětovat se pro druhé. Proto dnes žítkovské bohyně, nositelky lidové magie, přebývající v mystického prostoru moravského pohraničí, nemají následovnice. Tato publikace, která přibližuje žítkovský mýtus ve všech jeho aspektech, vysvětluje proč.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.5.2018 - Renata
  DOPORUČUJU. Opravdu tuhle knihu doporučuju, a to zejména tehdy, pokud vás tohle téma kdysi dávno znechutilo. Tohle je prostě dokument, který dýchá starými časy, nezkreslený současností. Velká poklona autorovi, který dílo zpracoval s neskutečnou úctou.

Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa

-19%
Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa - José Arce

Pět tajemství šťastného vztahu člověka a psa


José Arce


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

Autorem knihy je mezinárodně uznávaný "zaříkávač psů z Mallorky", který na tomto ostrově provozuje výcvikové a rehabilitační centrum, v němž dává poslední šanci zdánlivě beznadějným problémovým psům z celé Evropy, které by jinak čekala smrt. Zaměřuje se především na psychologii člověka ve vztahu ke psům a zdůrazňuje, že "cesta ke psu je vnitřní, nikoliv technická". V knize tedy nejde o praktické návody, jak konkrétně zvíře cvičit, ale o celkový přístup. Arcé se snaží obnovit přirozený vztah člověka a psa prostřednictvím instinktů a intuice. Vychází z přirozené smečkové struktury psovitých a snaží se její zásady přenést do komunikace se zvířetem, aby "naučil lidi dívat se psíma očima".



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.4.2018 - Markéta
Kniha obsahuje základní principy vztahu mezi člověkem a psem, které jsou podány dosti pochopitelně. Knihu doplňují krásné fotografie, což dosti zpříjemňuje četbu. Určitě doporučuji.

Andělské modlitby

-22%
Andělské modlitby - Kyle Gray; Jason McCreadie

Andělské modlitby


Kyle Gray; Jason McCreadie


Skladem u dodavatele

259,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Karty Andělské modlitby jsou silným duchovním nástrojem, který vám umožní spojit se s hlubokou moudrostí a léčivou podporou andělů pozitivním a praktickým způsobem. Zářivé moderní obrazy společně s tradiční symbolikou naplňují tento dárkový komplet láskyplnými poselstvími andělů, archandělů, božské matky a božského otce. Každá karta vám také nabízí mocnou afirmativní modlitbu, která vám pomůže vyřešit konkrétní výzvy ve vašem životě k nejvyššímu dobru všech zúčastněných. <br><br> Andělé vám byli a jsou vždy nablízku a rozumí obtížným situacím z minulosti. Pomohou vám odevzdat vše, co již nepotřebujete tak, abyste mohli najít klid a harmonii, které jsou vám vlastní. Se svými průvodci si časem vytvoříte svůj vlastní jazyk a tento balíček karet se stane vaším přítelem a spirituální oporou.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.4.2018 - Re
 Doporučuji nejen tyhle, ale i Strážce světla (barevnější, hezčí), obsahově jsou podobné, řízné a jasné. Překvapily mne textovou částí, kterou oceňuji a která dala vždy téměř okamžitě naprosto přesnou odpověď.

Karty vědomé duše

-22%
Karty vědomé duše - Kim Dreyer

Karty vědomé duše


Kim Dreyer


Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  154,- Kč

Anotace:

Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama sebe, abyste byli schopni vnímat, jakou nádhernou a jedinečnou lidskou bytostí jste.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Když mám v ruce tyto karty, mám pocit souladu. Že díky jim budu zažívat soulad, hledat soulad a čím víc jsem s nimi pracovala, tím víc musím říct, že v jedné jediné větě, kterou mi často řeknou už na náhledu samotné kartičky, je víc pravdy než v celé knize. Že stačí je jenom poslouchat. Jsou prostě nádherné.

Andělské karty pro děti

-22%
Andělské karty pro děti - Doreen Virtue

Andělské karty pro děti


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  154,- Kč

Anotace:

Doreen Virtue vytvořila tuto karetní sadu speciálně pro děti. Díky čistému srdci a otevřené mysli se děti dokáží přirozeně napojit na své anděly strážné a přijímat jejich pomoc. Každá ze 44 karet přináší poselství určené dětem a svojí velikostí se akorát hodí do dětských rukou. Knížečka, která je ke kartám přiložená, obsahuje návod, jak karty vykládat a základní významy jednotlivých karet. Andělské karty pro děti jsou skvělou příležitostí pro vykročení rodičů a dětí na společnou duchovní cestu životem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2018 - Renata
 Tak příjemné a hebké. Ach. Ale nehledejte tu mnoho nějakých duchovních hlubokých mouder, i když ve chvíli, kdy se nad těmi buclatými dětičkami, andělíčky a zvířátky zamyslíte, zjistíte, že se napůl touláte ve své dětské duši. A ta je moudrá svou naivitou, vírou a láskou. Vlastně mi nakonec došlo, že v té jednoduchosti je právě ta hluboká moudrost.

Karty pravé lásky

-22%
Karty pravé lásky - Belinda Grace; Lori Banks

Karty pravé lásky


Belinda Grace; Lori Banks


Skladem u dodavatele

259,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce. Jsou plné inspirace, moudrých ponaučení a rad, které vám pomohou prohloubit spojení s vaší podstatou a vnitřní pravdou. Věřte, že téměř v každé situaci se nabízí východisko, k němuž vás dovede vlastní srdce. <br><br> Nic není důležitějšího než milovat a být milováni a tyto karty vás svy´mi jasnými odpověďmi dovedou k novým úrovním porozumění, jistoty a důvěry. Jednoduše si karty zamíchejte a vytáhněte si své denní poselství. Pokud jste sami, myslete přitom na vztah, jaký byste chtěli, a pokud jste ve vztahu, zeptejte se, jak byste ho mohli zlepšit i prohloubit.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2018 - Renata
 Čtivá a milá knížečka poslouží sama o sobě k pročítání a pohodě... A karty? Ty jsou malá umělecká díla, na která se oči mohou nechat. V kombinaci obého je považuji za jedny z nejhezčích vykládacích karet vůbec. Navíc je nepovažuji jen jako "láskové" karty, ale hluboce analytické pro lidskou duši a směřování, uvědomění si svých kvalit apod.

A Bůh pravil: Musíme si promluvit !

Anotace:
Bůh stvořil svět v šesti dnech. Sedmého dne odpočíval. A osmého dne začal chodit na psychoterapii...<br> <br> Jakob Jakobi je psychoterapeut, ale s vlastním životem si neví příliš rady. V práci se mu nedaří, manželka ho opustila... a navrch mu její nový přítel, bývalý boxer, rozbil nos. Na pohotovosti se Jakob setkává s Abelem Baumannem, cirkusovým klaunem, jemuž štěstí taky dvakrát nepřeje. Zdá se, že Abel trpí podivnou poruchou osobnosti - sám sebe totiž považuje za Boha. A hledá terapeuta. Jakoba jeho nový, sympatický pacient, který se může pochlubit celou řadou nejrůznějších talentů, okouzluje a fascinuje. Brzy si však už vůbec není jistý, s kým má vlastně tu čest - a kdo z nich dvou ve skutečnosti pomáhá komu.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.2.2018 - Renata
Svěží, čtivý a stejně tak vtipný, jako protkaný hlubokou moudrostí, která se vám vryje pod kůži snad právě tím, že je aplikována do vtipných situací a všednodenností. Hans Rath je v tomhle osvědčený autor, o kterém se nebojím říct, že má snad i svůj typický rozeznatelný rukopis v němž exceluje svižný děj a chytlavé dialogy.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap