Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Karty světla

-19%
Karty světla - Rebecca Campbell; Danielle Noel

Karty světla


Rebecca Campbell; Danielle Noel


Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  356,- Kč

Anotace:

Karty světla byly vytvořeny proto, aby vám pomohly slyšet šepot duše, prohloubit a zesílit jasnozřivé smysly, nastolit v životě rovnováhu a znovu se naladit na rytmus Vesmíru. Budete-li pravidelně pracovat se svým světlem, zjistíte, že intuici uslyšíte čím dál jasněji. S každým dalším týdnem bude její šepot hlasitější. Vaše vize budou čím dál silnější. A vy si začnete víc a víc věřit. Když se zavážete, že budete věnovat více času své duši a dovolíte jí vést vaše dny, zjistíte, že svou jedinečnou přítomností rozjasňujete svět. Sloužíte světu tím, že jste jednoduše sami sebou. Karty světla jsou nástrojem k prohloubení vztahu s vaší duší a Zdrojem. Namísto hledání odpovědí nebo rad z vnějšku vnímejte každou z karet jako bránu do portálu vašeho vlastního vnitřního vedení, jako nástroj cesty k vědomí, které čeká, aby vám právě teď mohlo být odhaleno.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2019 - renata
 Tak čisté, tak jemné, tak sváteční. A když je přidáte ke klasickému tarotu, uvidíte, že dokáží vytáhnout z klasických karet tu jemnou malou informaci, která by měla být ve vašem výkladu jako třešnička na dortu. Sladká, nebo i s peckou – to už přijde na to.

Pravidla skutečných ninjů

-19%
Pravidla skutečných ninjů - Petra Štarková

Pravidla skutečných ninjů


Petra Štarková


Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč

Anotace:

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a knize o ninjech se Ivoš stane následovníkem umění starodávných bojovníků. A naučí se, že problémy se neřeší útěkem ani rvačkou. Dokáže se jim nakonec postavit jako skutečný ninja?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.12.2019
 Moc se synovi líbí.

Můj otec byl MIB

-15%
Můj otec byl MIB - Jan van Helsing,Jason Mason

Můj otec byl MIB


Jan van Helsing,Jason Mason


Skladem v eshopu (1 ks)

690,- Kč  580,- Kč

Anotace:

Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu!


Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět.


Kniha pojednává (nejen) o těchto mimořádně zajímavých otázkách:
- Žijí mimozemšťané na Zemi již miliony let?
- Jakou roli hráli Chazaři, co je prapůvodem Baalova kultu a Babylonského bratrstva a jak vnímali první křesťané Ježíše Krista?
- Jsou jezuité a příslušníci italských rodin černé šlechty mocnější než Rothschildové a Rockefellerové?
- Čím se zabývají ultratajné projekty stínové vlády?
- Kdo jsou Nordici a Drakoniáni?
- Existovaly na Antarktidě německé základny a jsou tam dodnes?
- Vlastní Vatikán důkazy o starobylých vysoce rozvinutých civilizacích a o přítomnosti mimozemských ras na Zemi?
- Žili dříve na Zemi obři a existují o tom důkazy?
- Je Měsíc umělé těleso? Co se skutečně odehrávalo v rámci misí Apollo?
- Jak je to s návratem nebeského tělesa Nibiru a božstev Anunnaki a kdo jsou tajní bohové iluminátů?
- Existují přístroje, které nahlížejí do budoucnosti?
- Funguje již déle než šedesát let tajný vesmírný program se základnami po celé Sluneční soustavě, který je pod kontrolou tajných německých společností a členů SS?
- Jsou po celé Galaxii rozmístěny vstupní portály, jimiž je možné cestovat?
- Prožíváme v současnosti zvýšení frekvencí v naší části Galaxie?
- Pomáhají nám příznivě naklonění mimozemšťané s pokročilými technologiemi v tom, abychom tyto změny šťastně přečkali a aby se Země definitivně osvobodila od vlády temných sil? Lze cestovat v čase?
-Co je cestovatelům v čase známo o minulosti a budoucnosti Země?


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Téma zdaleka není jen o mimozemšťanech, ačkoliv se zdá, že vše se se vším prolíná. Kdoví, třeba ukáže čas, ostatně desítky až stovky faktů a informací, které se tu dozvíte – to je pestrá paleta do budoucnosti.

Magické dimenze - Kniha + 44 karet

-19%
Magické dimenze - Kniha + 44 karet - Lightstar

Magické dimenze - Kniha + 44 karet


Lightstar


Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  356,- Kč

Anotace:

Průzračná, až jiskřivá čistota těchto karet snadno vchází do lidské duše, osvěží ji a budí intuici. Díky ní pak dostáváte přesně ty informace, které potřebujete v tu danou chvíli. Autorka připravila pět unikátních věšteckých výkladů a tři mocné aktivační výklady pro zdravé vztahy, léčení a získání peněz. V každém případě vás čeká cesta do dimenzí snad celého vesmíru. Karty Magické dimenze dávají klíče ke štěstí, k umění být pánem svého osudu. Není právě tohle nejdůležitější na světě? Zasněné, hluboké, třpytivé a jasné karty pro meditaci i ryze praktické výklady vás určitě osloví a přinesou inspiraci k životní změně. Nechte se vést...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Kartičky vypadají tak nádherně, křehce a jsou souborem maličkých uměleckých dílek, jejichž sílu poznáte po prvním výkladu. Sedla jsem si s nimi napoprvé a hned. A snad je to tou modrou zářivou barvou, ale měla jsem pocit, jako by v ruce ožívaly a brebentily… hodně a hodně, ale tak důrazně a přesně, že dodnes na ně sahám s respektem.

Andělská inspirace

-19%
Andělská inspirace - Kim Dreyer

Andělská inspirace


Kim Dreyer


Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.


Tento nádherný soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci, lásky a ochrany. Povznášející poselství karet vám přinášejí rady, jak prohloubit vaše poznání a jak posílit napojení na energie vašich andělů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Milé, sváteční karty, které jen tak lehce pohladí, ale někdy umí opravdu zasáhnout na citlivém místě. Skvělý doplněk k tarotům nebo k denním inspiracím nebo takovému relaxačnímu probírání se životem nad šálkem čaje.

Kronika zániku Evropy

-19%
Kronika zániku Evropy - Vlastimil Vondruška

Kronika zániku Evropy


Vlastimil Vondruška


Skladem v eshopu (5 ks)

579,- Kč  464,- Kč

Anotace:

Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný "Jak to celé začalo" popisuje léta 1984 - 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy. Druhý díl "Jak by to celé mohlo skončit" modeluje formou utopie jeden z možných vývojů společnosti po roce 2020, který by mohl vést až k zániku evropské civilizace. Zakladatel rodu Adam Wagner, sociolog a odborník na Orwellovo dílo, předvídá budoucí rozpad západoevropské demokracie, a proto s členy rodiny a přáteli budují malé chráněné sídlo, za jehož hradbami se hodlají bránit, až dojde k sociálnímu rozvratu, hospodářské krizi a bojům o přežití.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2019
 

Mystická moudrost

-19%
Mystická moudrost - Gaye Guthrie; Josephine Wall

Mystická moudrost


Gaye Guthrie; Josephine Wall


Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

Karty Mystická moudrost jsou inspirovány bohy, bohyněmi, anděly i duchovními průvodci z říše zvířat. Přinášejí rady pro přítomný okamžik i předpovědi pro budoucnost. Každý z nás má schopnost změnit svůj život a také svobodnou vůli vybírat si z nekonečného množství možností. Na kartách najdete zvířata a bytosti, které vám předají své rady, vedení a poselství. Chcete-li se ponořit hlouběji do tajemství a záhad života, pak vás tyto karty jemně, a přitom neomylně přivedou k odpovědím, které hledáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Krásné, inspirující, hluboké a přitom působící tak křehce. Řekla bych, že jsou ideálním dárkem, který na povrchu vypadá jako růžová poleva, ale uvnitř je neskutečně dobrý dort, na míru, poctivý, hořký i sladký tak, jak potřebujete. A každému už pak karty přirostou k životu jak jen bude potřebovat. Překvapily velmi příjemně.

Kouzelné časy

-19%
Kouzelné časy - Jody Bergsma

Kouzelné časy


Jody Bergsma


Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

Nádherné povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku. Začněte svůj den tím, že se naladíte sami na sebe, a získáte tak překvapivě přesné výklady, které vás přiblíží k vašim snům.
V knížečce, která je součástí balíčku, pak najdete něžná a zároveň velmi silná poselství, která vaše napojení a schopnost manifestace ještě více posílí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Byla jsem překvapena, jak přesně karty odpovídají a jak skvěle působí na intuici, kdy ještě mnoho dalších informací přišlo k samotné kartě a byla to trefa do černého. Jak nenápadné – takové něžné, krásné, vílí, kreslené pastelovými barvami – a ono se v nich skrývá energie a informací jako v pořádně drsném tarotu. Ráda po nich budu sahat pravidelně.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

Cesta duše

-19%
Cesta duše - Cheryl Lee Harnish

Cesta duše


Cheryl Lee Harnish


Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč

Anotace:

Každý ze 44 vysoce vibračních fraktálových obrazů plných lásky vyzařuje jedinečnou energii a význam. Fraktály dnes patří na této planetě k "novým nástrojům", které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Při jejich vykládání pocítíte hluboké duchovní vedení a vhledy do poslání vaší duše, objevíte své vnitřní dary a dosáhnete duchovního pokroku. Každý fraktálový obraz má mnoho informačních vrstev a přiložená knížečka vám pomůže dobře se s celou karetní sadou seznámit, abyste ji mohli s lehkostí používat k výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.9.2019 - renata
Cesta duše jsou rozhodně netuctové karty, ke kterým si musíte najít cestu. Celkem mi to trvalo, hodně mi pomohlo najít si fraktálové obrazy v pohyblivé podobě, díky čemuž jsem se pak snáze dostala i do obrázků na těchto kartách. A když ne – karty díky textu působí parádně (a přesně) i jako obyčejné výkladové karty. Dá se říci, že fraktálové obrazy, obrazce i pohyblivé sekvence z nich složené, jsou cestou do nitra lidské duše, jsou cestou k budoucnosti v budoucnosti.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap