Knihkupectv U Kruml s.r.o.

knihkupec logo knihkupectv, knihkupec.com, s lskou ke knihm s nadenm pro vs, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovnho dne. Profesionln pesto lidsk pstup. Contact Details:
Main address: Krkonosk 196 543 01 Vrchlab, esk Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Mme rdi knihkupce

Recenzovan knihy

The Fuck It List Journal

The Fuck It List Journal - neuveden

Neznm dostupnost

299,- K
Anotace:
The opposite of a bucket list, this real-life-affirming journal celebrates not doing a bunch of stressful, demanding activities (base-jumping, eating fugu, etc.) before you check out. Contains humorous prompts and facts on things you`ll never try.

Recenze:
Recenz celkem : 25

30.7.2021 - 1win-officiall.net
Добрый день! Рады приветствовать вас на страницах нашего информационного ресурса об азартных играх! В наше время из-за большой конкуренции среди интернет казино вынуждены предлагать партнерам более лучшие условия сотрудничества, для получения больше новых игроков в своих казино. При этом каждая азартная площадка старается иметь нечто неповторимое в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс обналичивания выигрышей. Для начинающего игрока этот процесс является наиболее важным. В следствии чего успешные игроки выбирают онлайн казино с быстрыми выводами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у казино общирного ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. Если примите решение самолично проводить поиск казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного информационного сайта. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1 вин Давайте посмотрим подробнее данный игровой клуб. Основным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность выиграть солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без больших затрат, и начать зарабатывать уже сейчас. Для начала вам требуется выбрать игровую тактику. На сайте 1вин вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Например, мы не рекомендуем изначально играть на больших ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1вин всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Заходи к нам на бк и зарабатывай уже сейчас!


30.6.2021 - 1win
Доброго дня! Мы рады приветствовать вас на страницах главного информационного ресурса об азартных играх! В настоящее время в результате немалой конкуренции среди онлайн казино вынуждены предлагать информационным партнерам хорошие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков на свои сайты. При этом каждая азартная площадка старается иметь что-то особенное в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс снятия денежных средств. Новичку этот факт является очень важным. В следствии чего успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выводами. Также, важным процессом являяется наличие у казино большого ассортимента игровых слотов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является мошейническим сайтом. Если примите решение самолично проводить поиск казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Чтобы сократить вам время поиска мы посоветуем вам: 1win Давайте посмотрим подробнее данную площадку. Исключительным приемуществом является наличие встроенного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность выиграть солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет игрокам без огромных вложений, и начать выигрывать уже сейчас. Для старта вам необходимо выбрать игровую стратегию. На сайте 1 win вы выбрать оптимальную стратегию на любой вкус! Дополнительно, на сайте представлен раздел вопрос-ответ, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не рекомендуем сразу играть на больших ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в на игровой площадке. 1 вин всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи на игровой сайт и выигрывай уже сегодня!


28.6.2021 - 1win
Добрый день! Рады видеть вас на страницах официального портала об азартных играх! Сегодня из-за немалой конкуренции среди казино вынуждены предоставлять гемблерам хорошие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков на свои сайты. При этом каждое казино старается предоставить что-то особенное в своих условиях сотрудничества. Например, быстрый процесс снятия денег. Для новичка этот факт является весьма важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выплатами. Также, важным процессом являяется наличие у казино общирного выбора игровых слотов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является сайтом мошейников. в случае вы решите самолично искать казино, обязательно обратите внимание на рейтинг выбранного игрового портала. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: 1win Давайте рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Весомым приемуществом является наличие внедренного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как бонус при первом депозите, дает возможность забрать огромный выигрышь! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет геймерам без больших затрат, и начать побеждать уже сейчас. Для старта вам необходимо выбрать игровую стратегию. На сайте 1 win вы найдете оптимальную тактику на любой вкус! Дополнительно, на сайте представлен раздел блога, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не советуем сразу играть на больших ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие эффективной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1 win всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи на сайт и побеждай уже сейчас!


TAROT MAGIE DRUID

Anotace:

V dobách, kdy se snaíme piblíit pírodnímu svtu, pijmte pozvání tohoto pekrásného Tarotu k oslav Zem a jejích roních období. Dostává se vám toti do rukou dílo mimoádné hloubky a moudrosti, spojující dva nejsilnjší západní pohanské tradice - Wiccu a magii Druid. Dovolte mu, aby se stalo vaším prvodcem a naplnilo váš ivot svtlem. Psobivé výjevy na kartách Tarotu Magie Druid pocházejí ze studnice poznání a legend dávných dob. Mete je pouít jako brány do vašeho vnitního svta, nabízejí vám hlubší poznání sebe sama a matky pírody. Pirozená moudrost Magie Druid vám pinese porozumní a inspiraci pi ešení ivotních záleitostí jim práv te elíte. Philip a Stephanie Carr-Gomm byli zasvceni do tradice Druid i Wicca a zastávají funkci pedsedy a písae ádu Bard, Vštc a Druid, jedné z nejvtších mezinárodních druidských organizací. Will Worthington je praktikující Druid, Pendragon ádu. Výtvarným umním se zabývá ji pes ticet let a jeho dílo zeteln odráejí jeho zájem o dávnou minulost a artušovskou a keltskou mytologii.



Recenze:
Recenz celkem : 1

16.7.2021 - renata
Pekrsn obrzky pln avnatosti, podivn temnoty, ivelnosti, no jednodue cel ta nejen druidsk moudrost je velmi dobe vykreslena jak tedy v obrzcch, tak i v knize, kter je piloena. Vklady jsou hlubok a pokad jin, zajmav a inspirujc. A pro zatenky naprosto ideln sada, protoe v knize je nejen dechberouc pojednn o kartch, ale i o zpsobech vkladu a vemi strhujcmi prostedky se autoi sna, aby ten chpal zpsob, jakm s nm karty budou mluvit.


Polibek kobry - ensk aspekt v jze a tante

-15%
Polibek kobry - ensk aspekt v jze a tante - Barbora Hu; Kateina okov

Skladem v eshopu (2 ks)

490,- K  412,- K
Anotace:

Tato inspirativní kniha o enském principu a jeho promnách se dotýká citlivou cestou témat jako:- tlesnost jako zdroj sebepoznání - menstruace jako dar a tabu- svtlo a stín mateství- dechová potence- erós a enská sexualita- kreativní vyjádení enskosti- kontakt s primární silou- chaos a ád v cyklinostiKniha Polibek kobry jako bonus obsahuje rozhovory s zajímavými osobnostmi, které se vnují cest eny.ekají na vás: Emma Balnavesová z Austrálie (uitelka tradiní praxe z linie náthské tantry), Rob Preece z Anglie (uitel buddhistické tantry a jungovsky orientovaný terapeut), Terezie Dubinová (kulturoloka a hebraistka zabývající se enskou spiritualitou), Toko-pa Turner z Kanady (lektorka, "porodní bába psýché", autorka knihy Pináleení, zabývající se vztahem k Zemi, zármutkem a transformací) a Alita Zaurak (astroloka).



Recenze:
Recenz celkem : 1

16.7.2021 - renata
Had sla, jga, tantra, kter se proln kadou st, zd se bti nkdy pes svou dleitost a na druhm mst, protoe pevldne as nad ivotem. Tak vejdme a asnme… Klady knihy: - neskuten rozsah (host, citace dvaj dal rozmr) Zpory knihy: -sloit jazyk (ale pomal ten a mlsn textu to sprav) Nic pro nkoho, kdo potebuje rychle pest hodn informac a jednodue je strvit. Toto nen fastfood, ale bohat hostina, kde na konec stolu ani nedohldnete.


Barefoot: ij naboso!

-15%
Barefoot: ij naboso! - Lucie Pytlov

Skladem v eshopu (2 ks)

229,- K  193,- K
Anotace:

Barefoot: ij naboso od eské fyzioterapeutky vám pome zorientovat se ve svt obouvání. Pibliuje anatomii a vývoj chodidel, rozebírá vliv obuvi na celý lidský organismus, pomáhá v pechodu na zdravjší formy obouvání. Obsahuje cviení na stimulaci chodidel i pro kompenzanci u vzniklých deformací.Text doplují nártky a barevné fotografie.Kniha obsahuje:- tipy na výbr vhodné obuvi:- první botiky- dtské boty- dosplí- speciální boty: bh, pohorky- ve stáí- výhody a rizika bosé chze- cviení na stimulaci chodidel- cviky pro ploché nohy a vboené kotníky- základy tejpování* ortopedické vloky - ano nebo ne?- rady pro pechod na barefoot obouvání



Recenze:
Recenz celkem : 1

7.7.2021 - renata
Strun, pitom velmi obsan, s ndechem krsnho stylu psan... je to kniha, kter pot kadho, kdo chce udlat nco pro zdrav svch nohou, eit ji existujc problmy nebo jim pedchzet, ale tak – a to mi pijde mnohem vraznj – pro kadho, kdo chce objevit asnost svch chodidel, jejich citlivost, slu a mnoho funkc, kter m.


Tarot divokho lesa kde pebv moudrost - Kniha + 78 karet

Anotace:

Vstupte do divokého lesa a ocitnte se ve svt, kde vládnou píroda a mýty, prostota i hluboké poznání. Kráet mezi letitými stromy znamená cestovat zpt do dob, kdy jsme byli jiní a náš vztah k moudrosti pedk byl stejn samozejmý jako dýchání.

Je málo témat, která jdou takto hluboko. V Tarotu divokého lesa nás Mark Ryan a John Matthews seznamují s klasickými lesními archetypy, jako jsou Zelený mu a Zelená ena, Mu v kápi, Luištnice, i Rozatý dub. Jsou zde i zvíata se symbolickými významy jako Jestáb, Zajíc, Vydra a Vlk - tvorové, kteí se kdysi pohybovali spolu s námi po zelené divoin a ozvnu jejich pítomnosti cítíme i dnes. ivé a barvité obrazy Willa Worthingtona probouzejí tento svt k ivotu a dávají nám pocítit sílu a magickou moc divokého lesa.

Tarot divokého lesa erpá inspiraci z pedkeltské mytologie a víry zaloené na moudrosti šaman a zákonech lesa. Vychází z kolobhu roních období a pradávných oslav a umouje nám tak opt navázat spojení s dávno ztraceným svtem, s jeho pomocí dokáeme lépe porozumt sob samotným.



Recenze:
Recenz celkem : 1

7.7.2021 - renata
Ne pln klasick tarot, ale prv v tom je jeho krsa. Li se vtm sepjetm s prodou, prodnmi cykly a navd tene k pemlen, k dvn si do souvislost... vc ne kter jin tarot.


Narcismus - vnitn al

Narcismus - vnitn al - Heinz-Peter Rhr

Skladem v eshopu (1 ks)

219,- K
Anotace:

Narcismus (narcistická porucha osobnosti) patí k mimoádn rozšíeným formám psychických obtíí dnešní doby. Zkušený nmecký terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým zpsobem vzniku této poruchy, jejím prbhem a naznauje monosti jejího pekonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový píbh bratí Grimm "elezná kamna". Hlavními protagonisty pohádky jsou princ zakletý do elezných kamen, která stojí v lese a princezna, která v tom lese zabloudila. Na tchto postavách autor ukazuje koeny, z nich narcismus vyrstá. Pohádkový dj pak doprovází jeho úvahy o hlavních rysech muského a enského narcismu, o narcistním souití, ale také o cestách, které vedou k uzdravení a svobod. Závrený doplnk je struným, vcným pojednáním o popisované poruše, o jejím spoleenském významu a konkrétních monostech terapie. Heinz-Peter Röhr psobí pes dvacet pt let jako psychoterapeut na odborné klinice pro lébu závislostí v nmeckém Fredeburgu. Autor ady knih. V nakladatelství Portál od nj vyšly knihy Hraniní porucha osobnosti (2003), Hysterie – strach z odmítnutí (2009), Závislé vztahy (2011).


 



Recenze:
Recenz celkem : 1

19.6.2021 - Jarda
Pouit pohdkov obrazy pomhaj pochopit svt narcise a zastnnch. Nezstane u nich, kniha obsahuje psychologick souvislosti, ivotn pbhy a rady dle mho velmi erudovanho terapeuta. Pokud vs tak jako m pohdky brat Grimm odrazovaly svou dsivost, mon je as vzt je na milost a mt z nich uitek.


Thovt - Transforman kl - Projekt lidstvo

-20%
Thovt - Transforman kl - Projekt lidstvo - Kerstin Simon

Skladem v eshopu (1 ks)

365,- K  292,- K
Anotace:

Tato kniha je opravdovou symfonií vzestupu. Ješt nikdy se Thovt neobracel na lidstvo s takovou naléhavostí.


Aktivovat transformaní klí ve vlastním srdci znamená pro vtšinu lidí úplnou zmnu pohledu a postoje k ivotu. V okamiku, kdy oteveme své smysly a svá srdce pro tuto nádhernou planetu, na ní jsme hosty, nastane obrat, a uvdomíme si spojitost se vším ivým. V té chvíli jsme schopni procitnout do stavu „MY“ a zaít jednat nikoliv jako oddlené subjekty, nýbr jako Jednota v srdcích spojených individuí. Tento moment samovoln spouští proces regenerace, i toho, co nazýváme „vzestup“.


Stav „MY“ je souhra a interakce nás všech ve velkém plánu s názvem Projekt lidstvo. Thovt a bh Slunce Ra hovoí o tom, jak meme natrvalo vnést do kadého okamiku našeho kadodenního ivota lásku, svobodu a mír. S vyléeným a oteveným srdcem se docela snadno a samy rozpustí všechny blokády a vnjší „problémy“ brzdící naše tvrí síly. Díky tomu v sob oivíme a aktivujeme transformaní klí; odpoutáme se od temné formy vdomí, je po tisíciletí s naším souhlasem a za naší spolupráce svazovala naše bytí, ivila se a iví se z našich strach.


as se krátí. Chceme-li se Zemí vstoupit spolen do nové éry a úspšn završit Projekt lidstvo, je nezbytné jednat — TE.



Recenze:
Recenz celkem : 1

10.5.2021
Krsn a sv. Nalhavost z knihy jen prt. Nkdy je nepjemn, nkdy je pesn tm, m ki nitern lidsk due citlivch bytost, kter v, e tady je vechno patn. A pijde na to, v jak jste nlad, rozpoloen a jak spojeni se svou du. V tomto se neli tato kniha od pedchozch. Tu nalhavost, kter nkdy jemn dotrala na to, co mla otevt i v mm osobnm ivot a nkdy byla vyloen protivn, protoe se tkala neho, o em jsem mla pocit, e ani zdaleka nen v m moci. Nalhavost. Ale nyn je jin, zvltn, mon za to me i posun v tom, co se kolem ns dje. Mm vc chu j naslouchat i a pekonat nepjemn pocit a ct si, e pokud toto nen v m moci, co jinho je? A teba to moje „jin“ pome i celku.


Odloen Vesmr

-18%
Odloen Vesmr - Michal agnek

Skladem u dodavatele

288,- K  234,- K
Anotace:
Romn o cest z hlavy do srdce, o prostm lidskm tst a o niem, kter pesahuje ve.<br><br> Pijde chvle, kdy si lovk uvdom, e je vechno jinak, ne si myslel. Vlivn podnikatel Ale Hlavinka tento okamik zaije na oslav svch 42. narozenin. Msto bujarho oslavovn, na kter se til, mlem ume na svm luxusnm WC. Nelehk cesta z hlavy do srdce me zat... <br><br> V knize se zajmavm zpsobem snoub svt fantazie s bnou realitou. Tak se vedle romnovch postav me objevit MUDr. Jan Hnzdil nebo teba zpvk Tom Klus. Znovu se objevuje tak Pp, hrdina pedchozho autorova romnu Plyov Buddha, a tak samotn autor vstupuje do knihy jako jedna z postav. Plastinost knihy dotv mnostv ilustrac a rozhovory s inspirujcmi osobnostmi souasnosti.

Recenze:
Recenz celkem : 1

30.4.2021 - renata
Pbh je opravdu mav, nkdy pjemn, nkdy nenpadn, nkdy skokov a derouc se pmo do stedu bolestivch lovch ran. Vdy chutn jinak. Dokonalost.


Co dlte se svm ivotem?

-15%
Co dlte se svm ivotem? - Didd Krinamrti

Skladem v eshopu (2 ks)

299,- K  252,- K
Anotace:

Tahle citliv sestavená kniha text Diddú Krišnamúrtiho probírá jednotlivé ivotní oblasti od otázek po smyslu ivota, pes sebepoznání a orientaci v (i negativních) pocitech, k zemitjším tématm jako práce, vzdlání a peníze, a se dostává i ke kapitole vnované vztahm, a u partnerským, spoleenským nebo vztahu s pírodou a se Zemí.Nehlásí se k ádné duchovní tradici a pináší nadšené svdectví o tom, e vést šastný a blaený ivot je moné. Cestu k nmu nedládí ádné zaruené návody, nýbr nutnost projít radikální vnitní promnou, jejím strjcem se musí stát kadý sám za sebe.



Recenze:
Recenz celkem : 1

20.4.2021 - renata
Mon pmo nad knihou nepijdete na to, co pesn ve svm ivot dlat, jak m vypadat vae lska a partner, ale nco se ve vs rozeheje. Nco to poct… a mon to nco pak bude slouit jako magnet, jak rozbuka toho, e a na to pijde, poznme tu chvli. Tu chvli, ve kter potkvme to, pro jsme se narodili… ve kter potkme svho partnera, nebo ns napadne po pr dnech zpsob, jak se usmit s rodii. Jak chtt, touit a pitom se tmito emocemi nevyerpvat. Jak moc na ns funguje pipoutanost k vcem, kter nm psob bolest. Dlem to je krsn duchovn dlo, dlem dokonal shrnut lidsk psychologie a dlem novodob epigenetika, kter tady dostv lehk hv, je net vdeckmi argumenty, ale pesto nm dv anci pochopit, e lidsk mylen i city tak njak funguj stle stejn.


amansk len - Kniha + 44 karet

-25%
amansk len - Kniha + 44 karet - Michelle A. Motuzas

Skladem v eshopu (2 ks)

444,- K  329,- K
Anotace:
Nahldnte na svou spirituln a lidskou existenci. amansk a prodn symboly vm pomohou poznat energie, obavy i falen pesvden, kter vm brn provat ivot v cel jeho krse. Objevte, jak urit energie, kter ovlivuj vae ivotn situace, mohou bt pekkami, nebo naopak pomoc na cest k sebeuvdomn a uzdraven. Poselstv obsaen v tchto kartch a doprovodn knce zrove posl vai dvru ve vlastn intuitivn schopnosti. Zante t ivot naplnn duchovnm jasem a energi jednoty, z n budete neustle erpat novou slu.

Recenze:
Recenz celkem : 1

23.3.2021 - renata
Karty, kter slibuj, e m konkrtnj otzku jim dte, tm lep odpov vm pinesou. A tak doporuuju pi prci s nimi opravdu dt na to prvn, co vm mysl pinese ve chvli, kdy kartu vidte. Nepat mezi nejprhlednj, ilustrace jsou krsn a mystick a d se do nich dlouze dvat – a meditovat. Hloubat. Objevte symboly, runy, smry, vtr, slunce i odpovdi v pr tazch modrho pera, kter zobrazuje vodu. Symbolika bv dan, ale pokud pro vs je nkter dleit, m v dojem nebo zkuenost pednost.


Recenzovan knihy

Podle zkona o evidenci treb je prodvajc povinen vystavit kupujcmu tenku. Zrove je povinen zaevidovat pijatou trbu u sprvce dan online; v ppad technickho vpadku pak nejpozdji do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectv U Kruml s.r.o. Krkonosk 196, Vrchlab, IO: 08677662 DI: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vvoj, sprva elektronickho obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap