Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Čtyři dohody - 48 inspiračních karet

Anotace:

48 nádherně ilustrovaných karet vychází ze stejnojmenné knihy, v níž Don Miguel Ruiz odhaluje zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. S těmito kartami se vám dostává do rukou stará toltécká moudrost jako každodenní praktický průvodce osobní svobodou a štěstím.


Dále by vás mohlo zajímat:


Čtyři dohody  - Pracovní kniha - Don Miguel RuizČtyři dohody modlitby - Don Miguel RuizPÁTÁ DOHODA - Miguel Don RuizPIATA DOHODA - Don Miguel Ruiz; Don Jose Ruiz; Janet MillsováLÁSKA, VZTAHY A PŘÁTELSTVÍ - Don Miguel RuizTOLTÉCKÁ PROROCTVÍ - Don Miguel RuizHLAS POZNÁNÍ - Don Miguel RuizČTYŘI DOHODY - Don Miguel RuizPÁTÁ DOHODA - Don Miguel Ruiz; Don Jose RuizVlny moudrosti - Don Miguel RuizPÁTÁ DOHODA - CD - Don Miguel RuizČtyři dohody - 3 CD - Miguel Don Ruiz



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.5.2022 - renata
Jsou báječné pro chvíle, kdy chcete od života pohladit, dodat si naději... Ano, někdy se mohou zdát naivní, ale... ale nedám na ně dopustit, protože tu pravou náladu na Čtyři dohody prostě někdy mám. V širších výkladech jsou výtečné jako taková třešnička na dort.


Pivrnec humor - Nejdelší vtip beze slov na světě!

-19%
Pivrnec humor - Nejdelší vtip beze slov na světě! - Petr Urban; Petr Urban
Anotace:

Autor kreslených vtipů Petr Urban vydal na čtyřicítku knih kresleného humoru, téměř třicítku stolních kalendářů, ilustroval a autorsky se podílel na celé řadě dalších knih, věnuje se reklamní činnosti a maluje i originální plátna. V příštím roce to už bude 35 let od začátku jeho úspěšné profesionální kreslířské kariéry, kdy se zabývá jedinečným kresleným humorem, také oslaví kulaté narozeniny, před touto životní etapou se rozhodl vytvořit unikátní dílo - nejdelší kreslený vtip beze slov na světě. Ten představuje v této nové publikaci PIVRNEC HUMOR a doplňuje ho i dalšími jednotlivými vtipy beze slov. Vytvořit více než 500 vtipů beze slov, aby byly srozumitelné nejen českým milovníkům humoru, ale i těm zahraničním nebylo jednoduché. Stejně tak zvolit všeobsahující název, nakonec volba byla jasná: Humor - původně latinský výraz, později i anglický znamená dobrou náladu, veselý rozmar se sklonem k žertování či dobrosrdečnému zesměšňování; humor je také anatomický název pro mok tkáňový čili šťávu tělní. Jedno je jistě - bez humoru se prostě nedá žít!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.4.2022 - BitcoinNEOx
Bitcoin NEO the New era of Crypto! BNEO uses peer-to-peer technology to operate with no central authority or banks; managing transactions and the issuing of bitcoins is carried out collectively by the network. Emission 2100000 tokens. See more info on our site - https://bitcoin-neo.com/?from=x Buy coins Now and earn at DODOEX - https://app.dodoex.io/exchange/USDT-BNEO How buy tokens on cryptoexchange DODOEX - https://bitcoin-neo.com/how-buy.html?from=x Also you can send BUSD or USDT to wallet project and get BNEO to your wallet. It,s safely. See more info at https://www.bitcoin-neo.com/how-buy.html?from=x Subscribe us: Telegram - channel: https://t.me/bneo_channel https://t.me/bneo_chat https://twitter.com/bneo_crypto https://www.youtube.com/channel/UCM_yAN5Sprj798gSk5Gvv6w


Medicinské karty (Kniha a 52 karet)

-29%
Medicinské karty (Kniha a 52 karet) - David Carson; Jamie Sams

Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  311,- Kč
Anotace:
Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů. Ti považovali zvířata za průvodce, kteří nám mohou pomoci nalézt harmonii a rovnováhu na naší životní cestě. Tyto karty jsou nádhernou pomůckou pro osobní růst. Kromě vedení na ?Duchovní cestě? se vám mohou stát zdrojem uzdravování a síly a pomoci vám v pochopení a řešení vztahů a složitých životních situací.<br> Toto dárkové balení obsahuje 52 nádherných karet a knihu, ve které kromě obsáhlého textu ke každému zvířeti najdete návod, jak karty používat k vykládání, nalezení devíti totemových zvířat či vytvoření Medicinského štítu.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.3.2022 - renata
Jsou úžasně hluboké, šamanské, indiánské...a pracovat s nimi můžete tak, jak cítíte. Mne třeba někdy oslovovaly archetypy, jindy jen konkrétní větičky z knížky.


Dokážu to! 49 inspiračních karet

-29%
Dokážu to! 49 inspiračních karet - Louise L. Hay; Kateřina Císařová

Skladem v eshopu (2 ks)

229,- Kč  161,- Kč
Anotace:
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života: milostné vztahy, bohatství, zdraví, odpuštění, tvořivost, zvládání stresu, úspěch v podnikání, sebevědomí. Rozmístěte si tyto karty doma, v práci, či v autě, nebo je rozdávejte svým přátelům. Čím více je budete používat, tím více radosti, síly a spokojenosti

Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.3.2022 - renata
Zavádí nás do osmi základních oblastí života, ve kterých nejčastěji hledáme hluboké odpovědi. Upravují naše nahlížení na běžný život a dávají nám šanci podívat se na své záležitosti z lepšího úhlu pohledu. Smířlivěji.


Posvátné rebelky

-29%
Posvátné rebelky - Alana Fairchild

Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  311,- Kč
Anotace:
Karty Posvátné rebelky jsou tu pro všechny, kdo se nebojí zatřást mřížemi, nerozhodí je pomačkaná křídla a pevně se drží na divoce rozhoupané loďce, aby se tak mohli vydat cestou láskyplného naplňování duchovní evoluce lidstva.<br> Posvátné rebelky vědí, že vždy existuje možnost, jak něco udělat lépe. Kladou otázky a zpochybňují to, jak věci jsou. Mají odvahu a sní o krásnějším a zdravějším světě, ve kterém převažuje láska nad strachem a kde se lidé nebojí žít své sny, projevovat přání a život je namísto boje potěšením. <br><br> Obrazy, slova a energie karet jsou natolik mocné, že stimulují vnitřní transformaci a dokážou přimět cítit, přemýšlet a přistupovat k životu celistvějším, vyrovnanějším a oduševnělým způsobem. Byly vytvořené tak, aby podněcovaly a inspirovaly kreativní energii, otevřely tvé srdce a pomohly projevit tvé vášně a vnitřní oheň.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.3.2022 - renata
jsou plné energie, kterou v sobě pocítíte, radosti ze života, kterou přesně vyrýpnou z míst, kde vám už zapadala prachem všedního dne nebo trápení. Jedny k karet, které na mne působily nejvíce. Tím, že ví... že znají tu tvořivost žen!


Železnice objektivem Jiřího Kulhánka

Anotace:

Další z řady obrazových publikací, tentokrát koncipovaná jeko autorská monografie známého českého železničního fotografa Jiřího Kulhánka, který byl civilním povoláním strojvedoucí.





Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.3.2022
velmi povedená publikace o železnici jaká byla: pestrá, různorodá - prostě romantika


Testy studijních předpokladů - Příprava na přijímací zkoušky TSP Masarykovy univerzity

Anotace:

Tahle učebnice tě připraví na přijímačky TSP MUNI! Získáš k ní navíc online kurz na TSP MUNI. (Pro zpřístupnění nahraj doklad o koupi učebnice nebo fotku účtenky na https://oscio.cz/ucet/.) Na dvoudenním kurzu společně s lektorem projdeš všechno, co potřebuješ znát k úspěšné přípravě na přijímací zkoušky Masarykovy univerzity.


Samotná učebnice se skládá ze tří částí. V první části se seznámíte s tím, co Testy studijních předpokladů jsou, a naučíte se strategie, jak v nich postupovat. Další část se věnuje jednotlivým oddílům testu a typům úloh. Postupy a řešení jsou ukázány na stovkách řešených příkladů. Poslední část publikace je tvořena cvičným testem.


Nejedná se o oficiální učebnici ani kurz Masarykovy univerzity.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.3.2022 - Tereza K.
Moc se mi líbí způsob zpracování a cením cvičný test na konci.


Tarot keltských draků

-29%
Tarot keltských draků - D.J. Conwayová

Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  411,- Kč
Anotace:
Tento tarot se drží tradičních významů tarotových symbolů, a tak ho můžete používat stejně jako jakékoli tarotové karty. Navíc v podrobné příručce najdete popis a výklad karet, návod k vykládání, meditaci a magické práci. <br><br> Draci jsou totiž v kontaktu s mnohem hlubšími proudy energií, než my lidé většinou vnímáme. Vždy jsou nějakým způsobem napojeni na některou z forem čtyř elementů a dokáží jejich energie využívat. Jsou to vynikající magičtí pomocníci. Díky své pradávné moudrosti jsou vhodnými společníky při jakémkoli věštění neboli divinaci. Tarotové karty je zjevně přitahují a fascinují.<br>

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.3.2022 - re
- krásný tarot s atmosférou, která u jiného tarotu není - symbolika síly draka je rozechvívající - krásné zpracování tarotu


Taguarí - Život sám si nachází cestu

-20%
Taguarí - Život sám si nachází cestu - Angelika Selina Braun

Skladem u dodavatele

470,- Kč  376,- Kč
Anotace:

Vzrušující a inspirativní příběh, který nám dává nahlédnout hluboko do mystické duše přírody a současně nám ukazuje cestu k našim skrytým schopnostem.
Je rok 1915, hluboko v amazonské džungli: 14letý José již mnoho dnů bloudí deštným pralesem, až ho zachrání a ujme se ho domorodý kmen Piapocos. V té době José ještě netuší, že uprostřed této nedotčené a tajemné přírody zažije věci, které od základu změní jeho život a které by nikdy předtím nepovažoval za možné.

»Taguarí« vypráví skutečný, přímo neuvěřitelný příběh Dona Josého Ariza, který byl v kolumbijském deštném pralese vyškolen za léčitele a šamana a zemřel v roce 2018 ve věku 117 let. Jeho fascinující zážitky nabízejí jedinečné vhledy do tisícileté šamanské tradice a odkrývají nám poznání, že matka Země nám poskytuje vše potřebné pro zdravý a šťastný život — veškeré znalosti již máme ve svém nitru. Za doprovodu Dona Josého je můžete v sobě objevit znovu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.2.2022 - re
Fascinující kniha, jejíž hloubka vás vezme doprostřed amazonského pralesa a do života, ve kterém platí úplně jiná pravidla než v tom našem. A pokud jste unaveni, možná se vám tato pravidla a životní rytmus domorodých Piapocosů bude líbit. A ocitnete se společně s malým chlapcem na místě, na kterém vás doslova vysypal osud velmi nechtěně, ale nakonec tu objevíte zlato. A ten malý chlapec, Don José Arizo, tu objevil i recept na dlouhý, šťastný život. Čas od času jsem měla silný pocit, že bych si takový život nechala líbit.


Andělé smrti

-19%
Andělé smrti - Patricia Gibneyová

Skladem v eshopu (1 ks)

399,- Kč  320,- Kč
Anotace:

V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérsky udělané tetování. Ti dva měli cosi společného, jenže co? Případu se ujímá inspektorka Lottie Parkerová a stopy ji zavedou do kláštera svaté Anděly, bývalého dětského domova, nešťastně propojeného s minulostí její vlastní rodiny. Zatímco si inspektorka začíná uvědomovat souvislost mezi současnými oběťmi a nevyřešenými dávnými vraždami, ztratí se dva dospívající chlapci. Lottie musí najít vraha dřív, než znovu zaútočí. Jenže nevystavuje kvůli pátrání smrtelnému nebezpečí i své vlastní děti? Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller je skvělým debutem irské autorky Patricie Gibneyové a první knihou z nové detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou. Za jediný rok se prodalo přes milion výtisků knih z této série!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.2.2022
Úžasně napsaná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap