Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Emy a Drak

-19%
Emy a Drak -

Neznámá dostupnost

389,- Kč  312,- Kč
Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.12.2021 - KaStr
Krásná knížka - chytrá, něžná, nápaditá i napínavá. Příběh je ucelený, ale přesto chci pokračování :o)))


Anatomie vzrušení ženy

-19%
Anatomie vzrušení ženy - Sheri Winston

Skladem v eshopu (1 ks)

389,- Kč  312,- Kč
Anotace:

Naše sexualita byla po dlouhá staletí potlačovaná a tato odvěká represe se nás hutným způsobem dotýká i v současné době, která působí zdánlivě sexuálně svobodně. Stopy studu, vnitřního sevření, strachu a pocitu vlastní nepatřičnosti si bohužel jako stopu represivní výchovy nese většina z nás.


Vědomá práce s tělem a sexualitou je nesmírně léčivá. Je tím, co vám dodá osobní sílu. Tím, co vás zbaví zbytečných strachů, a dá vám důvěru v sebe. Je dokonce tím, co vám umožní poznat sebe sama. Proto neváhejte a vydejte se na cestu sebepoznání a poznání. Dotkněte se svého těla i duše. Dotkněte se své křehkosti, zranitelnosti, a díky tomu i své síly. Poznejte hloubku a sílu rozkoše, kterou dokáže vaše tělo prožívat. Ochutnejte radost, lásku a svobodu a dovolte jim, ať se rozlijí vaším tělem i duší.


Vědomá práce s tělem a sexualitou je nejrychlejší cestou tělesného i duševního sebeuzdravování a osobního rozvoje. V ruce teď držíte knihu, která je mapou ženského vzrušení. Mapou ženského těla i duše. Držíte cenný poklad, který byl mnoha generacím před vámi zapovězen jako něco nepatřičného, nemravného, špinavého. Nepromarněte svoji příležitost a cenný fakt, že žijeme v době, která sice nese dozvuky stovek let sexuální represe, ale současně alespoň v mnoha zemích naší planety dnes už máte možnost svou sexualitu studovat.


"Už více než dvacet let jsem zapálenou studentkou sexuality, sexuální energie a sexuální rozkoše. Bez váhání a s naprostým nadšením říkám, že tohle je nejlepší kniha o ženské sexualitě, kterou jsem kdy četla - úplně nejlepší. Na každé stránce jasně zaznívá autorčin hlas - geniální, klidný, konejšivý, povzbuzující, inspirující, popichující, láskyplný. Děkuji ti, Sheri, za dar, který přinášíš ženám a světu." Pat Parisi - učitelka sexu, sexuality a vztahová poradkyně



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.11.2021 - renata
Šťavnatá kniha. Velmi praktická. Přirovnala bych ji k tomu, když vás průvodkyně životem vezme na cestu prozkoumat ženství, kouzlo vzrušení a sexuality. Až na dřeň. Dokonalá kniha, svěžím stylem psaná, hezky graficky rozdělená, přehledná, s řadou obrázků, z nichž pochopíte více než z tisíce stran.


PÁD DO MILOSTI

-17%
PÁD DO MILOSTI - Adyshanti

Neznámá dostupnost

299,- Kč  246,- Kč
Anotace:


Milost - rozporuplné slovo, alespoň v češtině. A přece jde o stav bytí, kterého je nám tolik zapotřebí. Adyshanti, mladý u nás ještě neznámý autor, se zabývá příčinami utrpení, které si ale často způsobujeme sami. A zároveň nabízí návod, jak z toho ven. Jakmile se dokážeme všeho pustit, uvolnit se a spadnout doprostřed přítomného okamžiku, může nás prostoupit svoboda, kterou všichni hledáme. Tato kniha ukazuje způsoby, jak se takovému stavu bytí otevřít, jak se otevřít milosti a tomu tajemnému světlu, které září během skrytých a tichých okamžiků. Které v nás zažehává jiskru a mění náš způsob vnímání světa. Máme-li se milosti otevřít, musíme se vzdát iluze, že máme svůj život pod kontrolou, přestat se zabývat minulostí a žít budoucností. Poznatky, které Adyashati shromáždil v tété knize, by měly sloužit k přemýšlení a meditaci, pomocí které můžete zjistit, zda máte stejnou osobní zkušenost. Pravdu totiž nenejdeme ve slovech, ale pouze v nás samých.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

29.11.2021 - renata
Popravdě, Pád do milosti je kniha, která jistě právem vyšla již v druhém vydání, protože mi maličko připomíná všechny ty převelice hladivé a moudré knihy s univerzální moudrostí, jež překoná věky. A knihy, které si můžete otevřít na jakékoliv stránce a vždycky v nich najdete něco, co si právě potřebujete přečíst.


7.10.2015 - Renata
 Informace z této knihy upotřebíte v běžném životě? Možná ne vědomě, ale podvědomě Pád do milosti asi ovlivní. Seznamuje totiž s tím fenoménem žití přítomného okamžiku, který dneska už moc neumíme. Vnímám tuto knihu jako pěknou odpočinkovou duchovní knihu. Asi bych se podle ní nezačala řídit a nedělala si z ní nějaké důležité výpisky, ale příjemná je, jako dobrý čaj na noc.


Denní diář B6 Vivella s ražbou Tyrkysová louka

Anotace:

Denní diář v tyrkysové barvě, vyráběný z jemné hladké vivelly s efektní ražbou s motivem louky. Trendy a praktický doplněk, diář má velký prostor pro poznámky a plánování.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.11.2021 - Evelyn
Pěkný diář, moc příjemné desky. Jen jsem si bohužel nevšimla, že je to netradiční rozměr. Ovšem pro někoho to může být naopak výhoda.


Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2022

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2022 je opět zcela originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, můžeme změnit svůj život a učinit jej mnohem šťastnějším. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dechberoucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.10.2021 - renata
Krásně zpracovaný, vkusný, elegantní a zároveň duši podporující. Mám i jako dárek. Dávám plný počet hvězdiček, protože splňuje ještě víc, než od kalendáře obecně čekáte.


Návrat žítkovských bohyní

-19%
Návrat žítkovských bohyní - Vlastimil Hela

Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč
Anotace:

V současném světě se stále víc projevuje zájem o to, co přesahuje naši fyzickou existenci. Fenomén, spjatý s mým rodným krajem, jsem popsal v knize Tajemství bohyní na Žítkové. Tato kniha je o vědoucích lidech, kteří byli odedávna součástí životů obyvatel krajiny kolem nás. Vypravil jsem se za nimi nejen na Moravské Kopanice, ale i na slovenské Poloniny a do polského Podlesí. Je svědectvím o setkáních s vědmami, šeptuchami, s bohyněmi, většinou překvapivě prostými, pokornými lidmi.


Moje putování bylo vyvoláno snahou přispět k pochopení jejich příběhů a skrze ně i našich současných životů. Byla to pro mě nesmírně objevná setkání a věřím, že obohatí i váš život. Že do něj vnese poznání a poselství, které jsem vyslechnul a zaznamenal já sám.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.10.2021 - renata
Tato, stejně jako předchozí kniha Tajemství bohyní na Žítkové, je jednoduše meditativním čtením. Přenese vás do kraje tak zvláštního, těžkého, klidného, plného příběhů a jednoduchosti ve složitém životě i světě. Jímavým způsobem vás Vlastimil Hela doslova vezme na cestu po dalším pátrání tajemství bohyní na Žítkové.


Lesní mysl

-15%
Lesní mysl - Martina Holcová

Skladem v eshopu (1 ks)

369,- Kč  310,- Kč
Anotace:

Kniha vychází z finského konceptu seberozvoje a péče o sebe, který je zakotven v nejnovějších vědeckých výzkumech přírody, fyzického a duševního zdraví. Najdete v ní základní východiska, praktická cvičení i zkušenosti s Lesní myslí u nás a pohledy na nově se rodící oblast ze zahraničí. Popsaná cvičení jsou jednoduchá, nejsou dlouhá, člověk k nim nic nepotřebuje a jejich tréninkem posiluje svoje dovednosti vedoucí k životní rovnováze.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.10.2021
Čtěte kdy chcete! Ale mne doslova chytala chuť číst si tuto knihu s večerem. A až budou dlouhé podzimní a zimní večery, vím, že ji budu otvírat ještě častěji. Protože už také vím, že podzimní příroda je kypící vůněmi ale i ta holá, plískanic plná je krásně klidná a o té zimní už raději nemluvit. To je čirá nevinnost. A ráda si vyzkouším zde popsaná cvičení, návody a inspirace v každém období životního cyklu přírody kolem mě. Krásné čtení o duši lesa, o rovnováze v člověku, kterou můžete okamžitě jít žít. Prožít, zkusit. A výmluvy neplatí! I na ty si autorka posvítila.


Devět dní nekonečna - O tom, co se mi mimo tělo odhalilo o vědomí, fyzické existenci a smyslu života

Anotace:

Trvalo to pouze několik vteřin: V okamžiku, kdy Anke před hořícím krbem ve svém obývacím pokoji náhle vzplanula, uvědomila si se zvláštní odevzdaností: „Teď zemřeš!“
S rozsáhlými popáleninami ji převezou do nemocnice. Devět dní leží v kómatu; příbuzní i lékaři počítají s nejhorším. Nikdo ovšem netuší, že Anke právě vykročila na nejpodivnější cestu svého života: V duchovních světech, mimo čas a prostor, neoddělitelně spojena s Původem všeho bytí dostává odpovědi na všechny své otázky.
Toto vyprávění o zcela neuvěřitelném dobrodružství mezi životem a smrtí otevírá nezná mé sféry vědomí a fascinující vhledy do lidské existence. Také působivě ukazuje, že naše vnímání reality je pouze nepatrným zlomkem bohatosti nekonečného množství realit.
„Až když jsem opustila své tělo, poznala jsem, co znamená opravdu žít.“



Recenze:
Recenzí celkem : 2

25.10.2021 - renata
Strhujících prvních šedesát stran. Byť téma nesmírně těžké, přesto autorka dokázala sepsat od prvního řádku svůj příběh tak čtivě, že je ve výsledku úplně jedno, jak k příběhu nakonec přistoupíte. Ten začátek je strhující. A pokud jste se v životě jen náznakem setkali s něčím podobným, třeba jen podobnou životní krizí, lehce podlehnete síle, se kterou osud Anke Evertz vzal a vysvětlil jí, proč tady tedy na světě je. Druhá část knihy už je volnější a poskytuje více prostoru pro vlastní dumání.


25.10.2021 - renata
Strhujících prvních šedesát stran. Byť téma nesmírně těžké, přesto autorka dokázala sepsat od prvního řádku svůj příběh tak čtivě, že je ve výsledku úplně jedno, jak k příběhu nakonec přistoupíte. Ten začátek je strhující. A pokud jste se v životě jen náznakem setkali s něčím podobným, třeba jen podobnou životní krizí, lehce podlehnete síle, se kterou osud Anke Evertz vzal a vysvětlil jí, proč tady tedy na světě je. Druhá část knihy už je volnější a poskytuje více prostoru pro vlastní dumání.


Vlčí stopy

-19%
Vlčí stopy - Tanja Askani

Skladem v eshopu (1 ks)

399,- Kč  320,- Kč
Anotace:

Málokteré jiné zvíře sehrálo tak významnou roli v kulturní historii lidstva jako vlk. Je opředen mnoha mýty, objevuje se v pověstech i pohádkách. Lidé se ho báli, proto ho pronásledovali a zabíjeli. Na druhé straně byl důležitou postavou indiánských legend, kde symbolizoval sílu, soudržnost a mystické schopnosti. Kdo chce vlky poznat pravdivě a do hloubky, musí k nim přistupovat bez předsudků, s velkou dávkou empatie a trpělivostí. Měl by pečlivě pozorovat chování vlčí smečky, snažit se pochopit její způsob života i důležitost ekologických vazeb. Tanja Askani to dokázala. Během své dlouholeté praxe se naučila plně porozumět těmto fascinujícím bytostem, respektovat jejich pravidla a navázat s nimi obdivuhodný vzájemný vztah. Odchovala pár desítek handicapovaných vlčích mláďat, s nimiž pak zůstává v každodenním kontaktu. Poznatky z její práce, které jsou průběžně zveřejňovány v médiích, významně korigují vžité mýty o tomto zvířeti a vzbuzují pozitivní zájem veřejnosti. Jelikož je zároveň vynikající fotografka, své publikace doplňuje unikátními momentkami ze života vlků. Kniha Vlčí stopy je autentickým vyprávěním autorky o jejím životě s vlky a podrobnostech ojedinělého, hlubokého vztahu. Podělí se s vámi o své dobrodružné příběhy, překvapivé zkušenosti a intenzivní emotivní zážitky.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2021
Mimořádná publikace, která nemá ve své kategorii obdoby. Poutavé čtení je doprovázeno spoustou ojedinělých fotografií a vychází z osobního prožitku autorky.


SK22 KRKONOŠE - TAK TI TEDA PIŠU... (8) STOLNÍ KALENDÁŘ 2022

Anotace:

Již osmé vydání kalendáře Krkonoš, který obsahuje historické pohlednice. Týdenní kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.10.2021 - Jitka Sedlakova
Krasny stolni kalendar, ktery si kupuji kazdy rok. Jsem zvedava kazdy tyden na historicke fotografie Krkonos a okoli a srovnavam je se soucastnosti. Kalendar si kupuji kazdorocne na letni,dovolene v Krkonosich, tento rok vysel pozdeji, avsak Pan knihkupec vyridil moji objednavku a behem nekolika dni jsem i v zahranici obdrzela kalendar v poradku. Jeste jednou dekuji za vstrictnost a ochotu


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap