Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
107 neodolatelných smoothie receptů - Buďte zdraví a fit díky smoothie nápojům
Popis:

Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje.Jsou to bomby plné vitamínů, minerálů a antioxidantů. Každé chutná jinak a přitom božsky. Sedmnáct českých a slovenských odborníků se rozhodlo dát dohromady knihu se 107 nejlepšími smoothie recepty pro pevné zdraví, krásnou pleť, štíhlou postavu a dobré trávení.Co v knize najdete?*Praktické rady, jak smoothie připravit (a nezničit mixér)*Nutriční hodnoty a fotografie každého receptu (protože jíme i očima)*Zdravé varianty doslazení smoothie (protože máme rádi sladkosti)*Návody, jak si zdravě zvolenou stravou pomoci při nejrůznějších chorobách (protože jídlo je nejlepší a nejchutnější lék)*Tipy, jak nahradit chybějící suroviny (protože lednička nemá automatické aktualizace)*Příprava rostlinných mlék pro vegany (protože ani tráva se nepodojí sama)*Tipy pro zdravé stravování a krásnější postavu (protože těch není nikdy dost)

Obal:
image
Cena: 499,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > nápoje

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

107 neodolatelných smoothie receptů - Buďte zdraví a fit díky smoothie nápojům

Ondrašáková Petra, Dedinský Michal,

EAN: 9788097275013

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap