Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Automatická kresba
Popis:
Knížka Vás provede automatickou kresbou krok za krokem tak, že můžete začít kreslit i sami doma. Je psaná srozumitelně, čtivě, s nadšením a s úsměvem. Najdete v ní návod, jak začít, jak vytvořit čistící, léčivé, objednávkové obrázky, diagnostiku čaker, aurogram, diagnostiku vztahu, testování procent, odpovědi ano - ne, testování zón v bytě a mnoho jiného.
"Kniha je jasná, stručná a velmi srozumitelná i pro začátečníky. Vzhledem k tomu, že jsem již delší dobu žádána o napsání něčeho podobného mám teď pochybnosti, jestli je to potřeba, neboť Vaše kniha vše obsahuje. Doposud z mého pohledu to nejlepší, co bylo o kresbě napsáno. Opravdu se mi moc líbí. Lenka Singerová, Brno (lektorka automatické kresby)"
Obal:
image
Cena: 266,- Kč

Naučné knihy pro dospělé

Cena v e-shopu266,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Automatická kresba

Hana Šmídová

EAN: 9788026037965

Cena v e-shopu266,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap