Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
BIO MÁMA ZDRAVÉ DÍTĚ
Popis:
Také sledujete, aby potraviny, kosmetika, oblečení, nábytek a další věci v domácnosti byly zdravotně nezávadné a neublížily vašemu dítěti? Zajímá vás, z čeho jsou tyto předměty vyrobeny, a jak jejich složení působí na lidský organismus? Co tedy kupovat, abyste se vyvarovala škodlivých vlivů?
Kniha vám poskytne návody, jak si poradit svépomocí, ať nemusíte používat chemické čisticí prostředky, repelenty, postřiky na hubení hmyzu a podobně, jaké pokojové rostliny vám pomohou čistit vzduch v domácnosti, co dělat, když jsou ve vašem domě či bytě použité zdraví škodlivé materiály.

Naleznete také několik receptů na chutné a zdravé pokrmy z bioproduktů, doporučení na konkrétní výrobce kosmetiky a oblečení, na jejichž zdravotní nezávadnost se můžete spolehnout, srovnání výhod a nevýhod jednorázových plenek s látkovými. Seznámíte se s pravidly ekologického zemědělství, takže se dozvíte, proč jsou biopotraviny zdravější. Naučíte se uspořádat večírek pro přátele v duchu vstřícném k životnímu prostředí, budete umět uvázat indiánský šátek, abyste mohla dítě nosit na svém těle a přečtete si, co udělat pro to, abyste si vyzkoušela život na ekologické farmě.
Počet stran:
112
Nakladatelství:
CPress
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 269,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > makrobiotika, vegetariáni, bio...

Cena v e-shopu269,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

BIO MÁMA ZDRAVÉ DÍTĚ

Podnázev: Jak zajistit dítěti zdravé prostředí

Lynda Fassa

EAN: 9788025122907

Cena v e-shopu269,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: CPress

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 112

ISBN: 978-80-251-2290-7

Rozměry (mm): 230 × 180 × 8

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap