Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Český jazyk 5 - učebnice pro 5. ročník ZŠ, Čtení s porozuměním
Popis:
Moderní barevná učebnice zpracovaná v souladu s RVP ZV a vydaná v rámci edice Čtení s porozuměním zaměřené na podporu čtenářské gramotnosti.Průvodní postavou je mimozemšťan Fipík a jeho kamarád Jáchym.Prozaické články, básničky a hádanky na počátku každé kapitoly doplňují otázky na upevnění čtenářské gramotnosti i gramatické úkoly. Zařazeny jsou úkoly rozvíjející komunikativnost a etickou výchovu žáků.Součástí učebnice jsou i slohová cvičení, která přiměřenou formou rozvíjí fantazii dětí.Za každou velkou kapitolou následuje shrnutí učiva. Na konci učebnice je závěrečný test a řešení vybraných cvičení.V učebnici je vložena karta k soutěži "Vesmírné lodě od Fipíka". Pokud žáci cvičení se symbolem vesmírné lodě vypracují bez chyby, vybarví si za odměnu patřičnou vesmírnou loď na kartě. V učebnici najdete i průřezová témata, náměty na skupinovou práci a mezipředmětové vztahy.Učebnici doplňuje pracovní sešit Učíme se hrou s Fipíkem, který upevňuje získané znalosti. NOVA5550
Obal:
image
Cena: 131,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu131,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Český jazyk 5 - učebnice pro 5. ročník ZŠ, Čtení s porozuměním

Fabiánová Ivana

EAN: 9788087591420

Cena v e-shopu131,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap